local-stats-pixel fb-conv-api

Sievieti piespiež rakstīt vēstules savam sitējam.16

239 2

Es nezinu, kas ir nogājis greizi britu tiesu sistēmā, bet, ja šī piekautā sieviete vismaz trīs reizes gadā neuzrakstīs vēstuli savam piekāvējam, savam bijušajam līgavainim, tad viņai pašai būs jādodas uz cietumu.

Vēstulēs viņai jāinformē par to, kā iet viņas dvīņu puikām.

Bieži tiek apspriesta tēma par vardarbību mājās, kurš vainīgs un kā, ir statistika, ka visbiežāk sievietes noslepkavo vai smagi piekauj viņu draugi, puiši un vīri. tomēr ir pretarguments - ''viņa zāgē un zāģē un vienkārši nevar neiekraut, lai zina savu vietu''. Mans personīgais uzskats ir tāds, ka visas attiecību problēmas var risināt sarunu ceļā un, ja otra pusītē negrib runāt, tad diemžēl katram jāiet savu ceļu, jo attiecības ir divu cilvēku darbs - jā pareizi, pēc pirmajiem diviem gadiem, kad rozā brilles ir nokritušas un iestājas rutīna, ir jāsāk strādāt pie attiecībām, gan emocionāli, gan praktiski. Tāpēc arī lielākā daļa pāru izšķiras pēc diviem gadiem.

Taču vīrieti, kurš spēj pacelt roku pret sievieti, es neuzskatu par vīrieti - tas ir tikai neattīstīts tēviņš; es varu paciest apvainojumus, greizsirdības izraisīšanu utt, bet pēc pirmā sitiena puisis mani vairs nekad dzīvē neredzēs, tas ir mans limits. Jo, ja ir bijis vien s sitiens, tad tas atkārtosies un atkārtosies, tad viņš atvainošies, uz brīdi viss būs kā paradīzē, bet pēc tam sekos vēl sitieni un šoreiz spēcīgāki, jo tu to atļauj. Tas nozīmē, ka vīrietis neuzskata tevi par personību, kuru ir jāmīl un jāsargā, jo tu tomēr esi fiziski vājāka, bet gan par savu īpašumu un pašsaprotamu lietu mājās.

239 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://6abc.com/520440/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

nu tā tiesa ir galīgi debīla, to sievieti čutne vai nogalina a tiesai viens pīpis. lūzeru valsts.

5 0 atbildēt
Šaubos vai bērni un viņa pati tā kretīna dēļ ir psihiski vesela. Ja man kaut kas tāds būtu jāpiedzīvo šaubos, vai notikuma laikā, nemelošu, nepadarītu sev galu. Un ja tomēr izdzīvotu, tad līdznātos drīzāk pustrakam savvaļas dzīvniekam.
2 0 atbildēt

"Zāģē" tādēļ, ka tiek dots iemesls.

Bet aprakstītā situācija nav viennozīmīga... Tur ir  jābūt kādiem zemūdens akmeņiem. Parasti piespriež netuvošanos konkrētai personai. Neko nepamanīju rakstā. Varbūt slikti izlasīju. Iespējams, ka vīrietis ir ieslodzījumā vai piespiedu ārstēšanā, izolēts no sabiedrības, ja tāds spriedums.

Vieta spekulācijām... Bet raksts liek aizdomāties un pašiem sevi izvērtēt.

1 0 atbildēt

ir tak jobnuti cilvēki

1 0 atbildēt
Samaksā kam vaig un varesi lēmumu mainīt! Tā darbojas mūsu mūsdienu pasaule!
0 0 atbildēt
Mūsdienu tautā tos sauc par vīriešiem. Tas, ka vīrietis aizskar vai uzbrūk sievietei, apliecina to, ka viņš psihiski nelīdzsvarots.Tauta laikam degredējas...
0 0 atbildēt

Tiesas lēmums tāds varen dīvains,īpaši ,ka iekš UK savādāka tiesu sistēma, tad lēmumam vajadzētu būt baltītam vairāk uz paražām+likumiem.  Ir bijusi vardarbība ģimenē, ja ņem vērā aspektu ,ka tas ir to bērnu tēvs ,tik un tā pamat īsti nav ,jo viņš tik pat labi var būt ir bijis vardarbīgs arī bērnienm. Bet nu ,jā, nav jau zināms ,var būt viņa šo lēmumu pārsūdz vai jau ir pārsūdzējusi.

0 0 atbildēt

Mhm... interneta varoni... Un realitātē kā būtu?

 

0 0 atbildēt

5. Man liekas , ka tu kautko esi sajaucis, pirms uzbrukuma , tas nevarētu būt tā , paskaties uz viņas kaklu , izskatās pēc rētas. 

0 0 atbildēt

To  jebaniju vajadzētu ar armatūras stieņiem attdauzit.

0 0 atbildēt

thx kunas dels, laikam tava mate vai tu pats izskaties tapat! tapec tev cert mans brutalais koments! esmu arietis, zalas acis, tievs, specigs un garsh nevis kaa tu fubla!

0 0 atbildēt

diemzheel esmu vechu pusee/// ir tiesham taa... dazhreiz vnk nevar aizvert vecenes, vissbiezhaak tas ir vecenes kas nezkapec vlakaa brilles... vienmer...

0 7 atbildēt

neko smuka vinja arii nebija pirms uzbrukuma, nekadu jeegu neredzu kroploshanai, vareja labak nogalinat sho krokodilu...

0 8 atbildēt