local-stats-pixel fb-conv-api

Sievieti arestēja četras reizes 26 stundu laikā4

33 0

Amerikas iedzīvotāja tika četras reizes arestēta 26 stundu laikā. Par to ziņo portāls WMUR.com.

Pirmo reizi kaimiņi par 53 gadus veco Džoisu Koffi (Joyce Coffey) sūdzējās 28. augustā aptuveni pulksten 15:00. Policija izbrauca uz notikuma vietu un, pēc viņu vārdiem, jau pa gabalu varēja dzirdēt grupu AC/DC un Guns N' Roses dziesmas, kuras skanēja sievietes mājā. Sievietei izteica brīdinājumu, taču jau pēc stundas sievietes kaimiņi atkal izsauca policiju, un miera traucētāju nācās arestēt.

Koffi drīzumā tika atbrīvota, taču pēc piecām stundām policija atkal saņēma izsaukumu uz viņas māju, kā rezultātā viņu arestēja jau otro reizi. Sieviete drīzumā tika atbrīvota, taču jau 29. augusta naktī sievietes kaimiņi atkal izsauca policiju, jo Koffi izlēma skaļi paklausīties grupas AC/DC dziesmas. Tā sievieti arestēja jau trešo reizi.

Nākamo reizi policija tika izsaukta aptuveni pulksten 18:00. Šoreiz sieviete ar pannu iesita savam brāļu dēlam, kurš vēlējās paņemt no mājām savas mantas. Policija nenoliedz, ka Koffi visu laiku ir bijusi alkohola reibuma stāvoklī.

Tiesnesis paziņoja, ka Koffi tiks atbrīvota tikai tad, ja veiksmīgi izies terapijas kursus, kuru laikā viņai jāiemācās kontrolēt savas negatīvās emocijas. Veiksmīgu kursu pabeigšanas rezultātā viņas sodu nomainīs no apcietinājuma uz mājas arestu.

33 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Uzliec normālu krāsu , neko nevar saprast , pretīgi skatīties.

8 0 atbildēt
I smell bullshit...but not sure of it...
1 0 atbildēt

Labi, ka muzons nebija kautkāds spice girl vai Britnija Spīrsa.

1 0 atbildēt
Puberty
0 0 atbildēt