local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes, slimojošas ar vēzi!6

Kā jau droši vien daudzi, ja pat ne visi, zin, tad vēzis ir tāda traka slimība. Vēzis jeb onkoloģiskā saslimšana ir ļaundabīgs audzējs. Šis audzējs attīstās no epitēlijaudu (audi, kas nodrošina vielu apmaiņu ar ārējo vidi un nodrošina aizsardzību no ārējās vides iedarbības) šūnām. Vēzis ir viens no galvenajiem mirstības cēloņiem visā pasualē. Vai spēj iedomāties, ka ik gadus vairāk kā 10% no visiem pasaulē mirušajiem ir miruši vēža dēļ?! Visbiežāk cilvēki mirst no plaušu, kuņģa un zaurnu vēža.

Vidēji 30% gadījumos vēzis tiek novērsts, un cilvēki turpina dzīvot. Bet, kā zināms, slimojošie ar vēzi iziet cauri smagam posmam. Diemžēl, pēc ķīmijterapiju seansiem sievietes neatgriezeniski zaudē savus krāšņos matus un garu un daudzu gadu garumā audzētās bizes. Lai kaut kādā veidā mazinātu negatīvās emocijas, kuras ir saistītas ar matu zaudēšanu, vācu dizainere sāka taisīt tieši šīm sievietēm paredzētās rotas no viņu pašu matiem. Vācu dizainere veido kakla rotas, rokusprādzes, apsējus u.c. no šo sieviešu matu saikšķiem, izmantojot pērlītes, iesienot starp dieziņiem u.c., tādējādi veidojot organisku un pieskārienam patīkamu rotu.

519 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Divejādas izjūtas.

Pirmā doma- damn, tas ir satriecoši.emotion

Nākamā- kakla rotas no matiem?emotion

26 0 atbildēt

ja šī kaklarota ir taisīta no pašas bijušajiem matiem tad tas ir siboliski un skaisti, bet ja no svešiem nu diez vai man patiktu!

17 0 atbildēt
Nu ja no viņu pašu matiem tad tik tiešām ideja ir satriecoša.
5 0 atbildēt

man ir parūka, kuru taisīja draugs un kurā ir ievītas mana bērna pirmās bēbju čirkas. emotion tiesa gan mana vajadzība pēc parūkas ne tuvu nav tik spēcīga kā šīm sievietēm (tfu-thu-tfu, tuk-tuk-tuk) man tā bija iespītēšanās un matu izrobošana. ko tik neizdarīsi augstākas domas labā. emotion bet šī te parūka ir tik īpaša! tagad, kad mati ir atauguši, vienalga laiku pa laikam patīk viņu uzlikt. rada tādu neizskaidrojamu siltuma sajūtu. mans dēļiņš tad ir ar mani pat, ja viņš ir bēndārzā. emotion

2 0 atbildēt

Veidojumi ir skaisti, bet  vai sievieti nepārņem  nostaļģija, jo tās atgādina  par bijušo.

0 0 atbildēt