local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes... Pārdomas37

Nenāk miegs, tāds filozofisks garastāvoklis...un pārdomas. Man ir pietiekoši liela dzīves pieredze un tad nu padalīšos tajā ar jums. Tās ir manas domas, mana pieredze...un tikai mana. Bet es domāju ka liela daļa patiesības tajā ir..

Tātad. Mūsu, vīriešu, dzīvē ir sastopamas trīs veidu sievietes, proti, prostitūtas, maukas ( nejaukt ar prostitūtām) un liktenīgās.
Apskatīsim visus trīs tipus.
Sāksim ar prostitūtām. Ar tām viss ir skaidrs, samaksā saņem, tirgus, un mēs maksājam. Be jau visi protams, bet bizness šis iet plašumā, tātad pieprasījums ir. Bet ne vienmēr pie prostitūtām iet dēļ seksa, ir vīrieši kuriem vajag vienkārši izrunāties..jā...jo vīrieši baidās runāt ar savām sievām, draudzenēm....jo īpaši par neveiksmēm. Prostitūtas mums sniedz visu to ko mēs nesaņemam mājās, gan seksā, gan arī emocionāli, jo viņām ir pie kājas mūsu problēmas, viņas saņem naudu un vienkārši dara savu darbu, un arī klusējot, bez skandāla uzklausa mūs. Tajā pašā laikā mājās, lielākoties būs labākajā gadījumā skaidrošanās. Bet vīrietis grib izrunāties,vienkārši kādam izstāstīt. Un viss. Par šo tēmu varat palasīt P.Koelju grāmatā "11.minūtes".
Tātad prostitūtas nav tas lielākais ļaunums.
Bet kas tad ir?
Nākamās apskatīsim maukas. ( Es ceru ka admini man atļaus lietot šo latviešu vārdu😀)
Tātad ar maukām ir daudz satežģītāk. Viņas arī pārdod sevi, bet jau daudz rafinētāk. Vidusmēra latvietim ar maukām nākas saskarties retāk, bet ja esi kaut vai celtnieks ārzemēs, vai neliels uzņēmējs Latvijā, tad ir jāuzmanās. Maukas tirgo jūtas. Viņas piebrauc vīriešiem, skaisti dūdo, ceļ pašvērtību, tēlo orgasmus, atzīstas mīlestībā....un pretī prasa mazu palīdzību, labu izklaidi...palīdzēt nomaksāt ko viņa pati nevar...vienā vārdā. . rūpēties par viņu. Parasti viņas ir jaunākas, labi izskatās, un večiem liekas ka nu ir lielā mīlestība. Un sākas pārdomas par šķiršanos un kopā dzīvošanu ar jauno partiju. Bet ar maukām nevar dzīvot kopā, jo viņas visu laiku ir meklējumos. Jo nav jau pienākumu vienam pret otru, vīrietis ir precējies, tātad guļ ar sievu, kapēc gan viņa nevar gulēt vēl ar kādu. Viens sponsors ir labi, vairāki vēl labāk. Sākumā protams viņa to slēpj, bet kad ir atrasts cits, labāks sponsors kuram dūdot ausī, viņa tā arī pateiks.. .viss, cauri. Un tad ir labi, ja mēs vēl neesam sabojājuši attiecības ar savām īstajām. Maukas ir tās kuras uztukšo dvēseli, sākumā paceļ mūs debesīs, bet beigās mēs esam pie sasistas siles. Un tad mës atceramies atkal par savām liktenīgajām.
Tām kuras mūs atbalstīs, iedvesmos, pacietīs...un kuras mēs mīlējām un vēljoprojām mīlam. Un visas mūsu problēmas ir tajā ka mēs baidamies runāt viens ar otru. Ja mums pietrūkst kaut kā seksā, mēs to nesakām, mēs ejam pie prostitūtām, kad mums vajag pašapliecināties, mēs paši sastopam maukas, kuras izsūc mūs kā dēles. Un kapēc tā. Rutīna, apnikums. ?...Varbūt mēs paši esam vainīgi. Mīlestība nav otra cilvēka mainīšana, mīlestība ir sevis mainīšana otra labā.
Es zinu ka būs vīrieši kuri teiks ka nav bijuši pie prostitūtām, viņiem nav bijušas mìļākās (maukas)...man ir arguments...krāpšana nav miesiska pārgulēšana ar citu sievieti...krāpšana ir tad kad mēs domās pieļaujam, ka varam un gribam ro izdarīt. Bībelē ir teikts-:"kurš svešu sievieti skata to iekārodams, tas ir laulìbas pārkāpējs"
Tad nu metam mieru visām prostitūtām un maukām, esam atklāti un tieši ar savām liktenīgajām, mūsu bērnu mātēm. Vai tām kuras ir piekritušas par tādām būt. Mums ir jāsaprot, ka tas mums ir liels gods ja kāda vēlas būt ar mums visu dzīvi. Mēs bieži to noniecinam. Mīloša sieviete ir vislielākā motivācija vīrieša dzīvē, jo kā ir teicis viens gudrinieks, neatceros kurš - Aiz katra izcila vīrieša, stāv vēl izcilāka sieviete.
Kapēc es šo visu te uzbliezu? Tapēc, ka esmu pazaudējis dēļ maukām to, kuru mīlēju, ....un varbūt kaut vienam cilvēkam manas pārdomas noderēs...tas jau būs daudz....
NEKAD NEMAINI TO KURU MĪLI, PRET TO KAS PATĪK....pat ja tas ur skaistāks, kārdinošāks, noslēpumaināks....tas nav to vērts...
Būs vēl pārdomas....kaut kad...
Paldies ja izslasīji...
Lai jums izdodās....😉😉😉

327 5 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Es vēl ieliktu ceturto - laika kavēkli. Parasta meiča, kura sākumā liekas laba, bet beigās tikai izmanto, lai nebūtu viens.

4 0 atbildēt

Paga paga! emotion mau*a un prostitūta ir viens un tas patc sauc kā Tu to gribi. Vai arī prostitūta ir tās pārdod sevi uz IELAS un mau*a ir tā kas Tev nav devusi. Tā vismaz tautā saka. Liai vai kā atpakaļ pie otrā prostitūtu drāgais gals ir eskorts, viņa var parādīties sabiedrībā ar Tevi, pabūt kopā un tādas lietas, viņai ir gan vairāki partneiri gan patstāvīgi klienti un tas ko tu par mau*u aprakstīji, viņai var būt arī partneris bet viņa izvēlās ar ko gulēt un ar ko nē, prostitūtām izvēles nav. Vienkārši besī ka dirš pieredze TU!  emotion 

Būtība tādi viīrieši kas iet pie prostitūtām jo nevar sievia kko izstāstīt ir tizleņi, es vienmēr no saviem partenriem varu izvilkt informāciju kas viņus nomāc nestāstīšu kā bet tas man labi padodās un pēc 3 stundām viņš stāsta visu un paliek labāk, ja gribi attiecības ir jāzin daudz lietas lai ilgstošās attiecībās un laulībā vecis pie komja šitādu neraksta.. emotion Ja vīrs iet pie prostitūtas ir jāšķirās, ja varis nav labi un nevari uzticēties priekš kam būt kopā? Kopā būšanas pēc? Nu pieredze tev gan baigi švaka.  emotion 

6 2 atbildēt

Mūsdienu sabiedrībā labākais variants ir būt vientuļniekam. Protams ir tādi, kuri nevar bez attiecībām, bet labākais psihologs un draugs cilvēkam ir pats sev. Attiecības zog laiku tādiem, kuri vēlas dzīvot radošu dzīvi ar visādiem piedzīvojumiem un tas ir labākais, ko darīt, jo manuprāt tas ir muļķīgi dzīvi izmantot garlaicīgā veidā. Diemžēl lielākā daļa tā dara dēļ ''sabiedrības normām''. Galvenais būt dīvainam, nepakļauties un darīt visu pa savam. Katru momentu izmantot interesantākajā veidāk kādā iespējams. Tur arī slēpjas tā laime. Radīt bērnu tādā pasaulē, kādā mēs dzīvojam arī nav prāta darbs, jo dzīve sastāv no daudz ciešanām un katram ir jārēķinās ar nāvi. Varbūt nākotnē ciešanas, ko sagādājam sev un viens otram būs mazāk, bet pagaidām tāda ir mana nostāja pret šo realitāti.

5 1 atbildēt

Reizēm gadās, ka ir mīloša, lojāla sieviete kura atbalsta vīrieti visā, taču nevar atbalstīt vīrieti intelektuāli. Tās iekšējās pasaules abiem atšķiras un nekrustojas. Un tad ir ''mau*a'', kura nav stulba, kura var sniegt intelektuālo piepildījumu, šķiet ir ''dvēseles māsa'', taču nevar sniegt mīlestību, atbalstu un nevar būt lojāla. Kā samaksu par savu ''darbu'' tā izvēlas sava ego pabarošanu. Kāpēc es to saku? Mīlestība ir spēle. Tas ir pozīciju karš. Totāla patriarhija vai totāls matriarhāts. Kompromisi ir ilūzijas. Šeit uzvar gudrākais. Uzvar tas, kas ir lielāks kretīns, kurš labāk manipulē. Bieži vien sievietei šis ir dabas dots, taču vīrietim arī būtu jāiemācās spēlēt šo spēli. Bruņniecība un romantika ir attiecību pirmajā posmā, un tad pajūk elle. Jūs daudzi nepiekritīsiet, un tas būs tikai normāli, jo jūtas un emocijas. Pamēģiniet izslēgt emocijas. Vērojiet savas attiecības kā pētnieks. Racionāli. Paņemiet palīgā psiholoģiju. Sistematizējiet to visu, un sapratīsiet, ka šeit ir par ko aizdomāties.

4 0 atbildēt
Labi teikts! emotion
3 1 atbildēt

"Tad nu metam mieru visām prostitūtām un mau*ām, esam atklāti un tieši ar savām liktenīgajām,..." A ko tad ja tā liktenīgā ir arī mau*a? p.s. redzēji - automātiski nocenzēja to latviešu vārdu emotion

2 0 atbildēt

par mau*am runajot... bishki nokludijies, vidusmera latvietis tik uz tadam vien uzraujas... ir loti gruti atrast normalu sievieti, visas Latvijaa ir nevariigas, problematiskas utt., visam vajag materialo atbalstu utt., kgan saka ka nevajag utml., bet tas viss ir speliites, tipa likt domat ka nauda nav svariga... tikai velak dzheks saprot ka vinai tikai nauda ari ir svariiga, bet ir par veelu... jo esi izgrudis visu kas bija.

Es vairak nekad nesasieshos ar tadu kurai bus kautkadas problemas, ja sieviete sevi nevar apgaadaat, tatad mums nav pa celam... jo ar tam nevarigajaam kaa ieprieksh mineeju ir taa ka vinas pieder pie kategorijas mau*a un jau sakotneeji lai itkaa domaa ka meklee sev dzheku, patiesiibaa tas ko meklee ir materialais atbalsts. Uz taadaam lietaam diemzheel veiksmigas attiecibas nebalstas.

Man vajag gudru sievieti ar kuru kopiigi buuveet nakotni, taa kaa tagad katra tiks siiki jo siiki izverteeta pirms kko vispar taalaak biidiit.

2 0 atbildēt

izklausās kruti emotion

1 0 atbildēt

ehhh, kā es tevi saprotu....

0 0 atbildēt

Tev nav taisnība. emotion Tā ir Tava prizma un tas, ko Tu redzi sev apkārt... Realitātē tādu tipu nav. emotion

0 0 atbildēt

Sievietes par mau*ām saukāt. nu nu.

0 0 atbildēt
Slinkums lasīt romānu
0 0 atbildēt

Vislabāk šajā dzīvē ir domāt ar galvu, nevis ar vienu vietu. Pirms kaut ko dari, rēķinies ar sekām, kuras sekos šai rīcībai. Un es mau*uru žēlabām neticu. Tu to tagad raksti, bet kad atkal satiksi kādu uzticīgu meiteni. Domā neuzkāpsi atkal uz vecajiem grābekļiem. Ar vīriešiem ir tā ir vai nu galva vai galvas vietā, kas cits dominē.

0 0 atbildēt

nah mani nobloķēji?emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt