local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete, no kuras vīrietis neaiziet.8

73 2

Ir uz ko tiekties un par ko padomāt!

1. Vīrietis — nav dzīves jēga, nav pasaules centrs, ne arī sapņu piepildījums. Pasaule ir daudz plašāka un interesantāka nekā vienkārši vīrieša esamība sievietes dzīvē. Tieši tāpēc viņa dēļ nav vērts kārties, viņam nav jākalpo un jāizpatīk, nav ap viņu jāvijas un jābūt no viņa atkarīgai — pietiek vienkārši būt blakus un baudīt tuvību.
2. Katrai sievietei kaut teorētiski, jābūt iespējai aiziet no vīrieša. Viņai jābūt finansiāli neatkarīgai, profesionāli spēcīgai un pašpietiekamai personībai. Tādu sievieti vīrietim ir bail zaudēt — atšķirībā no nastas, ko visu dzīvi stiept uz saviem pleciem.

3. Sieviete — tā vienmēr ir mājas pavarda sargātāja. Un nekā savādāk. Kaut viņa neizšuj krustdūrienā — toties cep fantastiskus pīrādziņus. Ja necep pīrādziņus — tad kaut vai pašas garšīgākās kotletes. Vīrietim būs grūti aiziet no mājām, kur viņu baro ar garšīgiem un ar mīlestību gatavotiem ēdieniem un kur viņam vienmēr izgludinās kreklu.
4. Vīrietim nav jāatdod sievietei visa nopelnītā nauda. Nekādā gadījumā un nav neviena iemesla to darīt.
Un vēl; sieviete, no kuras vīrietis neaiziet, nekad nepārmeklēs viņa kabatas. Pat tad, ja viņa skaidri zin, ka labajā guļ bankas karte, bet kreisajā – supermodeles vizītkarte.
5. Sieviete — tā nav tikai mīļākā, mājsaimniece vai viņa bērnu māte. Viņa noteikti ir Draugs. Vīriešiem ir ļoti grūti pārciest dvēseles vientulību — viņiem noteikti vajag dalīties savās idejās un plānos, apspriest ikdienas lietas, ieteikt un prasīt padomu. Kaut vai sīkumos.
6. Sieviete, no kuras neaiziet, nekad speciāli nekaitina vīrieti. Viņa netaisa skandālus, neizved ar savām aizdomām, neizgāž savu slikto garastāvokli uz apkārtējiem, nezāģē un nemanipulē ar seksa palīdzību. Viņa vienmēr visu sarunā un vienojas par visu. Ja nevienojas – vienkārši aiziet.
7. Viņa vienmēr tiecas uz pilnību. Viņa cenšas labi izskatīties. Viņa gatava mainīties un tikt galā ar saviem kaitīgajiem ieradumiem. Viņa ar prieku tērē naudu savam izskatam un labsajūtai un viņai ir svarīgi labi izskatīties vīriešu acīs.

8. Viņa ar mīlestību un cieņu izturas pret sava vīrieša vaļaspriekiem. Un pilnīgi noteikti, viņai ir savi vaļasprieki.
9. Sievietei jābūt vājai, bet – ne dumjai.
10. Sieviete, no kuras neaiziet vīrietis, ļoti mīl sevi. Un tāpēc pilnvērtīgi var mīlēt arī savu vīrieti.

73 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://noderes.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

ak meitenes meitenes, kāds naivums, kāda vientiesība ... nevar visus mērīt ar vienu lineālu, ir collas ir centimetri, ir pēdas un sprīži, ir kabeļtauvas un gaismas gadi viss nav tik viennozīmīgi un ikviens ir personība, kuru nevar ielikt rāmjos.

11 0 atbildēt

Vienam māte, otram meita, trešajam kleita. Baigi jau nu idealizēti. Bet džeki atšķiras. Un ir tādi pārīši, kuri sader kā cimds ar roku, jo dāma ir kontrolējoša mātīte, bet džeks podkablučņiks pēc savas natūras. Tādi pāri arī rullē. Šis apraksts ir pārāk vispārināts un nosacīti atbilst patiesībai tikai pie nosacījuma, ja arī vīrietis izpilda daļu no augšminētajiem nosacījumiem.

10 0 atbildēt

Interesants skatījums uz to visu - bet no otras puses, ja paskatās rakstus kaut kādos sieviešu portālos, tad tur nebeidzama cīņa divās frontēs notiek. Vienos rakstos noliek gan sieviešu gan vīriešu iespējas un tiesības un pienākumus vienam pret otru, citos atkal izceļ vienus vai otrus augstāk par pretējo dzimumu. emotion Tāpēc laikam būs man teikt grūti to, ka man skauž to cilvēku izvēles, kas izdarītas paļaujoties uz nevis sevi un savu veselo saprātu, bet pēc citu ieteikumiem (lai arī nekur jau nav apgalvots, ka šie padomu devēji paši savus padomus izmanto savās dzīvēs) . Bet no otras puses - katrs jau ir tiesīgs darīt kā grib, bet iemācīties uzņemties par saviem darbiem un vārdiem atbildību gan vajadzētu emotion 

7 0 atbildēt

Šāds raksts tiešām varētu noderēt. emotion+

5 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt
Jā ,jā ,jā. Vēl slauka tev pakaļu , skraida pēc aliņa uz veikalu un ļauj pārgulēt ar savām draudzenēm.
4 4 atbildēt