local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete no Polijas iztērēja 34 tūkstošus eiro, lai līdzinātos Bārbijai19

130 6

Es pat nezinu, kas mainās biežāk - uzacu trendi vai uzlecošās «Bārbijas»! Šī sociālo tīklu zvaigzne gūlās zem naža, lai kļūtu par Polijas pirmo dzīvo lellīti!

«Instagram» zvaigzne, kura apgalvo, ka ir pirmā «Polijas Bārbija», ir iztērējusi vairāk nekā 30 tūkstošus eiro plastiskajās operācijās. Ar lellītēm apsēstā Anella ir arhitekte, kura pēdējā laikā ir visai ekstrēmi aizrāvusies ar sava ārējā izskata izmainīšanu. 

Viņai ir veikta deguna korekcija, lūpu palielināša, ir ievietoti arī krūšu implanti un šur tur arī ielaists botokss. 

Viņas pirmā pieredze plastiskajā ķirurģijā bija deguna korekcija. Vēl tad viņa nezināja, ka tas pāraugs atkarībā. «Mums katram ir savi kompleksi, vieni iemācas ar tiem sadzīvot, bet citi tos izmaina. Es esmu viena no tām, kura saņēmās un izmainīja tos,» intervijā ar Polijas medijiem atklāj Anella. 

Pēc veiksmīgi pārciestās deguna korekcijas un apmierinoša rezultāta iegūšanas, viņa sāka pamanīt vēl citas nepilnības savā ķermenī. «Es gribēju skaistas krūtis, tāpēc izvēlējos tās palielināt, bet tad modē nāca arī lielākas lūpas, bet manas bija salīdzinoši mazas. Tāpēc nolēmu arī tās palielināt,» par savu pieredzi stāsta Anella. 

Lai gan Bārbijas fane uzstāj, ka viņas dzīve sociālajos tīklos ir tikai kā hobijs, tomēr viņas «Instagram» sekotāju skaits pēdējo dienu laikā ir strauji palielinājies. Viņai seko vairāk nekā 70 000 cilvēku, kas cilvēkam no Polijas, vai pat Latvijas, ir daudz. 

Komentāros zem viņas bildēm ir lasāmi dažādi komplimenti. Daudzi cilvēki Anellu ir atzinuši par pasaulē skaistāko Bārbiju.

Bet tur, kur ir kaut kripatiņa pozitīvisma, vienmēr uzglūnēs arī negatīvisms. «Tik lielas krūtis, bet tik šaurs viduklis. Vai tev nav bail, ka iedzīvosies muguras problēmās? Vai varbūt tev jau tādas ir?» 

Lai nu kā, bet Anella tiešām ir viena no pievilcīgākajām «Bārbijām», ko ir pēdējā laikā (sanāk visai bieži) redzēt internetā. 

130 6 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Okay. Man laikam ir savāda izpratne par skaistumu, jo šeit nekas piesaistošs nav,   emotion 

15 0 atbildēt
Nu drausmīga, šausmenēs var iet briesmoni tēlot, grims pat nav vajadzīgs, samērā izdevīgi.
9 0 atbildēt
Mam vienīgajam liekas,ka viņa izskatās pēc kroples?
8 0 atbildēt

Tas mirklis, kad saproti ka dzīva sieviete izskatas mazāk īsta kā seksa robots .... 

7 0 atbildēt

Ha! Pēc bārbijas? Man vienīgajai liekas, ka izskatās tā, it kā viņa būtu dabūjusi ar spaini galvu? emotion 

6 0 atbildēt

Ok, šitās ūber plastiķētās manai gaumei nebūs, bet šī vismaz neizskatās pēc Frankenšteina briesmoņa un operācijas bijušas daudz maz veiksmīgas.

4 0 atbildēt

Diezgan pabriesmīgi emotion

5 1 atbildēt

Stulbene

3 0 atbildēt

Diez kā vina izskatīsies kad būs veca.

1 0 atbildēt

Šitā jau nu gan nav  Bārbija,lidzinās kaut kādai karikatūrai.

1 0 atbildēt

Tā gadās kad iedod naudu ēzelim un vinš vairāk nezin kur ,ko darīt ar to !  emotion 

0 0 atbildēt
Plastiskās ķirurģijas operācijas vaidzētu taisīt tikai cilvēkiem kuriem ir kādas rētas,bet iztērēt naudu lielām krūtīm,dibeniem,lūpām skaists ir dabīgais skaistums nevis kaut kādas Bārbijas efekts.Prorams tas ir tikai mans viedoklis.
0 0 atbildēt

kur viņi rauj tādu naudu plastiskajām operācijām, es pat dzīvokli nevaru atļauties nopirkt  emotion 

0 0 atbildēt