local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete, kurai atklāja krūts vēzi, plāno to izārstēt kļūstot par VEGĀNI31

392 7

Sāra Valentīna ir 36 gadus veca četru bērnu māte, kurai pērna gada nogalē atklāja krūts vēzi, bet viņa ir nolēmusi neizmantot mediķu palīdzību, lai cīnītos ar to. Sievietes ārstēšanas plāns, kuru ir izdomājusi viņa pati, ietver veselīgu uzturu, daudz mandeles un tīru avota ūdeni.

392 7 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Un tad viņa nomirs kā vegāne. emotion 

33 0 atbildēt

Manuprāt, sievietes rīcība ir bezatbildīga attiecībā pret viņas bērniem, izmēģinot nepārbaudītu metodi vēža ārstēšanā, jo tā var izrādīties neefektīva un, jo vēlāk vēža ārstēšanu uzsāk ar atzītām metodēm, jo lielāka iespēja, ka šī sieviete savus bērnus atstās bez mātes...

27 1 atbildēt

Bildē attēlotais gadījums jau gan ir kāda 3 stadija, 1stadiju var ar mamogrāfu tikai redzēt vai pēc taustes minimāli...

20 0 atbildēt
Debiloīdu pasaule.
17 0 atbildēt

Kad idiote ņem dzīvi savās rokās. Viņa laikam domā, ka zaļumiņi ieplūdīs vēzī un to salabos un visu varēs mierīgi izčurāt. Diez kādus tad pētījumus viņa veica, ja jau ir tik pārliecināta, vikipēdijā lasīja vai.

Es tiešām nesaprotu kur cilvēks var būt tik stulbs, kaut gan vīrs jau arī laikam ir idiots, ja to atbalsta. Vismaz varēs bērniem stāstīt kā māte reiz atdeva dzīvību zinātnes labā.

18 2 atbildēt
O, cik vienkārši - būtu laikus pateikusi šo recepti Andželinai Džolijai, un šī tagad staigātu ar abām krūtīm, patīkami smaržojot pēc mandelēm liela burunduku bara ielenkumā. Džolija gan šo brīnumrecepti nezināja, tādēļ vismaz ir dzīva vairākus gadus pēc atklāšanas.
16 0 atbildēt

Tas uzturs, ko viņa ir izvēlējusies, ir visai specifisks- sēklas un dārzeņi, izslēdzot ogļhidrātus saturošus labības produktus un augļus. Varētu izdoties. 

Ko es darītu viņas vietā- nezinu. Katrā ziņā, ir gadījies redzēt, kā pāris cilvēciņi, kuri pirms ārstēšanas uzsākšanas bija darbaspējīgi,  pēc tās 1`-2 mēnešu laikā bija zem zemes. Iespaids, ka šajos gadījumos ārstēšana izrādījās ļaunāka par slimību. Mans vīratēvs, kuram vēža ārstēšana bija praktiski neiespējama citu slimību buķetes dēļ, nodzīvoja vairākus gadus, praktiski neko nedarot.

13 0 atbildēt

Tapec krutis ir jamasē, nevajag staigāt parak mazos krūšturos un ieturēt normālu ēdienu! 

8 0 atbildēt

lai veicas

7 0 atbildēt
Viņas čalis to atbalsta?! Izskatās,ka viņa viņam ir piegriezusies.
7 0 atbildēt

Ja nedoma par sevi, padomā tak par savu ģimeni! Bērnu, galu galā..

7 0 atbildēt
Nu visādi brīnumi pasaulē notiek. Cik nav dzirdēts par izārstēšanos no vēža izmantojot netradicionālas metodes. Un mūsdienu medicīna vēža ārstēšanā tāpat ir gandrīz bezspēcīga, jo reālu zāļu pret vēzi joprojām nav.
7 2 atbildēt

Nu ko, pasaule par vienu veganu paliks mazak.

2 0 atbildēt

Tā pat kā ar cilvēkiem, kuri 30 gadu vecumā sāk ēst 10x vairāk biezpienu?  emotion 

2 0 atbildēt

Nav jau lēti to vēzi ārstēt, visi nav Heizenbergi!! Toties viņa ir milf! emotion

0 0 atbildēt

tagad jau bail rakstīt kaut ko slikti par vegānismu

1 1 atbildēt

Kur ir avots? 

Kad es ieliku rakstu bez avota tas tika anulets.

0 0 atbildēt

tu esi redzejhis kad kads izdzivo pec starosanam un kimij terapijam, labi uz lauku viss kipa kartiba pectam atkal sak augt un tad ir pi*da, taka varbut sadi ir labak.

2 2 atbildēt

Ātrāk kļūs par varoni....

0 0 atbildēt

mes esam vienigie inteligentie seit,kam nav izskalotas smadzenes.pilniba tev piekritu.

0 2 atbildēt