local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete, kas ir precējusies oficiāli ar diviem kaķiem4

54 1

Barbarella Bihnera ir oficiāli precējusies ar saviem diviem mājdzīvniekiem, proti kaķiem. Šī siviete aprecējās, kad viņai bija 48 gadi un savā kāzu ceļojumā ar saviem kaķīšiem jeb vīriņiem devās un kanāriju salām.

Kopā šī sievieti ilgi bija cīnījusies, lai dabūtu oficiālu izrakstu, ka viņa ir precējusies ar saviem kaķiem, jo Lielbritānijas valde to stingri negribēja pieļaut, bet Barbarella Buchner panāca savu.

Šī sieviete saka, ka viņa aprecējās ar kaķiem tikai tāpēc, ka jutās vientuļi un pirms septiņiem gadiem ir izšķīrusies ar savu mīļoto vīrieti. Pēc smagas šķiršanās sieviete norāda, ka viņa ir paņēmusi divus kaķus Spider (Zirnekli) un Lugosi.

Sieviete ar saviem jaunajiem vīriem tagad plāno dzīvot Londonā, Ziemeļu rajonā.

Kā vispār norāda, ka precēties ar citu sugu pārstāvjiem nav nekas neparasts, jo, piemēram Indijā kāds vīrietis 2014.gada 18.septembrī aprecējā ar klaiņojošu suni, lai noņemtu kaut kādu lāstu, kas viņam tika uzlikts.

Patāstīšu arī savu viedokli par visu šo, varbūt citam muļķīgs tas būs varbūt citam laikā, bet nu tad es stāstu:

Es par visu šo domāju, nekas traks nav tur, ka cilvēks aprecas ar kādas citas sugas pārstāvi, jo katrs izvēlas kā dzīvot savu dzīvi, kā piemēru ņemšu arī gejus un lesbietes viņi precas, šķiras, jo viņi dzīvo kā vēlas un neklausās citu cilvēku pārmetumus, kuriem nav ne kādas daļas par viņa dzīvi. Protams šai sievietei būtu prātīgāk atrast citu cilvēku, kas viņu mīlētu, bet tomēr izdarīja savu izvēli un dzīvo kā vēlas. Bet es saku, ka es nemūžam/nekad neprecēšu dzīvniekus emotion Jo es labāk paturēšos pie normāla cilvēka dzīves, kad vīrietis aprec sievieti un sieviete aprec vīrieti, un tad es uzskatitu, ka tas ir labāk nekā aprecēt savus kaķus. emotion

Varbūt jums pašiem ir arī savs komentārs, ko izteikt vai papildināt, tad droši sakiet! emotion
Un iztiksim varbūt bez anonīmiem uzbraucieniem, ka vienā citā rakstā! emotion

Atceries nobalsot par rakstiņu ar + vai - , bet es ļoti ceru uz tavu + emotion

54 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tie ir mani mīļākie mājdzīvnieki, bet nu nejau tāpēc jāprecas. Kāds sakars?  Manuprāt tas ir stulbi, bet kā vienmēr esmu teikusi katrs dzīvo kā vēlas! 

3 0 atbildēt

Tai bābai ir vēl mazāk smadzeņu kā viņas kaķiem. emotion

2 0 atbildēt

Kad precas, sava brīvā griba to darīt ir jāapliecina abām pusēm. Kā viņa zināja, ka kaķi to grib? Pajautāja? emotion

2 0 atbildēt

Slimi...

0 0 atbildēt