local-stats-pixel fb-conv-api

Sētniece Dzidras kundze un jaunā māmiņa Arnita tikušas pie glauniem auto!1

“Mēma un ar trīcošām kājām”, stāvot pie Lielā laimes rata, ziņu par laimēto automašīnu saņēmusi sētniece Dzidra Gorjačeva, kā pati sevi dēvē, “parasta Sibīrijas meita”.

Baškīrijā dzimusi, Sibīrijā augusi, Latvijā atgriezusies 1973.gadā un izmācījusies par audēju, bet dzīve iegrozījusies tā, ka 10 gadus nostrādājusi par slaucēju, pēc tam 10 gadus par pastnieci. “Tagad audējus nevienam nevajag, tāpēc strādāju par sētnieci,” saka Dzidras kundze. Taču ar laika posmu, kad strādājusi par pastnieci laukos, saistoties viens no skaistākajiem ceļojumiem mūžā – bijušais Latvijas Pasta ģenerāldirektors Aivars Droiskis ap 60 pastnieku esot “aizsūtījis” ceļojumā uz Šveici. “Ženēvu redzēju, Cīrihi, Berni, ļoti skaisti!” Savukārt pēc daudziem fermā nostrādātiem gadiem Dzidras kundze tikusi aizvesta ceļojumā uz Moldāviju.

“Tā, redziet, nevienu kapeiku nemaksājot, esmu ceļojusi. Un tagad mašīnu arī dabūju – gandrīz par brīvu,” viņa smejas. Tā kā Dzidras kundzei nav autovadītājas apliecības, tad konkrēti pateikt, uz kurieni un kā viņa gribētu braukt, Dzidras kundze šodien nevarēja.

Tikmēr SuperBingo Ziemas spēlē automašīnu Nissan Qashqai 26.novembrī laimēja jaunā māmiņa Arnita Graudiņa. Sazvanīta, viņa kušināja bērniņu un paralēli stāstīja, ka pēc ģimenes pieauguma bija ar vīru runājuši, ka pienācis laiks jaunai mašīnai.

“Ziniet, es vīram jau vakarā pirms spēles teicu – man tāda sajūta, ka būs auto! Viņš savukārt atbildēja, lai es pārāk nesaceroties,” tā Arnita. Ieejot studijā un apskatot loterijas tāfeli, viņa jau zinājusi, ka izvēlēšoties pirmo spēles laukumu – to, kas atrodas pa kreisi. Šodien Arnita atzīst, ka ir ļoti priecīga un pagaidām vēl grūti aptvert notikušo – vēl jo vairāk tāpēc, ka bija nopirkusi tikai vienu kvīti uz vienu spēli.

Nezinām, kā jums, bet mums, dzirdot šādus stāstus, sejas rotā plati smaidi!

6 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Apsvecu, setnieci dods dēvejam atdodas , bet otrai čist cūcene
0 0 atbildēt