local-stats-pixel fb-conv-api

Septiņas emocionāla brieduma pazīmes8

390 3

„Vienīgais cilvēks, ar kuru Jums būtu sevi jāsalīdzina, esat Jūs pats pagātnē. Un vienīgais cilvēks, par kuru Jums būtu jākļūst labākam, esat Jūs pats tagadnē.”

Zigmunds Freids

Dzīves laikā mēs katrs kļūstam emocionāli nobriedušāki, attīstam pārliecinātību par sevi, tieksmi pēc nopietnām attiecībām, uzlabojam savu dzīvi un varbūt arī apkārtējo dzīvi. Piedāvāju Jums to īpašību sarakstu, pēc kurām var spriest par cilvēka emocionālo briedumu. To sastādījuši Z.Freida sekotāji.

390 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Ļoti patika raksts. Jo tieši pašlaik visam šim eju cauri. Zaudējumu redzu kā motivāciju cīnīties. No skaudības par to, ka kādam, kas sanāk esmu pārgājis uz uzslavu un prieku par to, ka kāds to spēj izdarīt. Trulu citu cilvēku apsmiešanu dēļ tā trūkumiem ir nomainījusi sapratne.. un galvenais, ka vieglas iespējas meklējumi ir pārtapuši par mīlestības un savstarpējas harmonijas meklējumiem. 

Lieki teikt, ka daudzi mani draugi dēļ visa šī vairs mani īsti nesaprot. Bet domāju, ka ar laiku arī viņiem pieleks.

14 0 atbildēt

Labs raksts. Patikami apzinaties, ka daudziem punktiem esmu tikusi pari. Jacensas ari parejie ievirzit pareiza virziena. Ker plusinju no manis!  emotion 

10 0 atbildēt

TIkai žēl, ka mūsdienu sabiedrība pieprasa ko citu, arvien vairāk ir cilvēku, kuriem šādas brieduma pazīmes ir svešas...

8 0 atbildēt
Jauneklis atmet bērnu dienu ilūzijas, vīrietis atmet jaunības neziņu un kaislību vētras, brieduma gados tiek atmests vīrieša egoisms un notiek arvien lielāka pietuvināšanās pasaules dvēselei. Tā ar katru pakāpienu paceļamies pretim augstākai dzīves realitātei.
6 0 atbildēt
Kolosāls raksts , paldies emotion
5 0 atbildēt

Un tam visam galā - Cilvēks ir tikai biomehāniska mašīna. /Freids/

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

spokos raksts par emocionaalu briedumu?

2 1 atbildēt