local-stats-pixel fb-conv-api

Senils lāsts : 16 gadu, bet izskatās kā 60 gadīga7

253 4

Pusaudžu meitene cieš no ļoti ģenētiskas un dīvainas slimības, kas noved nabaga pusaudzi izskatā, kā padzīvojušu dāmu.

Iepazīsties šai dāmai ir 16 gadi, bet izskatās kā 60 gadus veca sieviete un jūs domājat ka jums ir bijus grūta dzīve? Bet padomājiet kā jūs justos, ja jūs izskatītos kā 60 gadīgs/gadīga , kaut gan jums ir tiaki 16, tieši tā, šī jaunā meitene jau kopš pirmās klases ir pacietusi drausmīgu apkaunojumu un pazemojumu no saviem vienaudžiem.
Viņas augums zemāk par kaklu izskatās kā nākas, ka skaistai un glītai vieaudzei, bet seja ir sametusies jau kopš septiņu gadu vecuma grumbās un nokarājusies āda.

Kāds ķirurgs dzirdēja šo stāstu par šo nabaga veinaudzi un piedāvāja veikt kosmētisko ķirurģiju, kas iespējams palīdzēs viņai izskatīties attiecīgi pēc viņas vecuma. Protams šī operācija ir veikta un tagad noteik viņai atveseļošanās periods, kas palīdzēs viņas sejai kļūt tādai, kādai šajā vecumā ir jābūt, par cik seja vēl pēc smagās operācijas dzīst, savu attēlu ar bindēm aptīta viņa nevēlējās publicēt, bet šeit es nopublicēšu, kāda tad viņa izskatījās pirms šīs operācijas veikšanas.

Bet atgādināšu tiem kas vēl nezin :
Tiem kuriem šāda veida slimības ir, protams tās ļoti retas ir, viņas arī samazina jums mūžu, piemēram, ja kāds cilvēks jau 16 gadu vecumā izskatās kā 60 gadu vecumā, tad protams, viņa dienas ir skaitītas, tā pat kā šai jauajai dāmai, protams, operācija neko nepalīdzēs, bet vismaz viņai vairs nebūs jāpacieš lielie smiekli un pazemojums no citiem un tagad viņa plāno pēc atveseļošanās doties uz koledžu un dzīvē kaut ko sasniegt, kaut gan apzinās, ka dzīvošana viņai ilga vairs nebūs. Ārsti prognozē, ka šī meitene varētu izdzīvot aptuveni līdz 29 - 35 gadiem.

253 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Nabadzīte.... gribētos redzēt, kā tie kuri viņu apsmēja, smietos tad ja vieņiem būtu šāda slimība!
17 0 atbildēt
Nu maximā pasi neprasītu
8 0 atbildēt

Bet māsa gan seksīga. emotion

7 0 atbildēt

Nopietni??? emotion 

citēšu: "Kāds ķirurgs dzirdēja šo stāstu par šo nabaga veinaudzi un piedāvāja veikt kosmētisko ķirurģiju..." citāta beigas.

Hmmm kosmētiskais ķirurgs 16 gadu vecumā... talantīgi :emotion

1 0 atbildēt

Tagad notiek atveseļošanās? Es redzēju dokumentālo filmu par šo pašu meiteni pirms 3 gadiem, meiteni sauc Zara .emotion Tagad viņa izskatās kā normāla pusaudze...salīdzinoši!!!

     

   
0 0 atbildēt

Nu šitais jau sen ir bijis spokos emotion

2 5 atbildēt