local-stats-pixel fb-conv-api

Savādākas ziņas!28

339 10

Runā, ka tad, kad sunim neesot ko darīt, viņš laizot savus pau... (sēkliniekus), man šī ideja nešķita diez ko vilinoša, tapēc nolēmu labāk izveidot ģeniālu rakstu!

Pacelts (Raksts tapis 12.12.2012.)

339 10 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Patiess notikumu apskats :D +

29 0 atbildēt

Labākais raksts, ko šodien esmu izlasījusi. emotion

22 0 atbildēt

eu-žopa emotion Labs vecīt + par izdomu :)

8 0 atbildēt

Par sniegu, eiro(atvainojos, euro) un sabiedrisko transportu tiešām trāpīts desmitniekā. Šis noteikti ir jebura laikraksta satīriskās slejas cienīgi! emotion

4 0 atbildēt

vidēji mēnesī darbā iet bojā 3 cilvēki

katru mēnesi bezdarbnieku skaits samazinās par 3 cilvēkiem

kā bezdarbnieki var iet darbā?

5 1 atbildēt

Nekad nebūs tā, ka būs 0.0000000% bezdarbnieku. Ir pilna pasaule (un Latvija) ar lašarām, kuras meklē haļavu un labāk vandīsies pa ielām nevis strādās..

3 0 atbildēt
Interesantas ziņas, ar nelielu humora devu patiešām lika man pasmaidīt :) drīz Latvijā būs pilna ar viesstrādniekiem, kuri līdzinās augsti cienījamajam Mērkaķa kungam. Labāk tādi nekā nekādi, bet patiesībā jau ir nedaudz žēl to cilvēku, kuri ir spiesti doties projām. Lai gada sākumu nezīmētos drūmos toņos, mani iepriecināja labas ziņas valdībai un statistikas pārvaldei. Aplūkojot 1. attēlu, rādās, ka šādi tiek risinātas bezdarba problēmas. Protams, labāk tā nekā pilnīgi nekā. Pie reizes bildīte atgādina arī demogrāfisko "sprādzienu" vai arī tā neesamību, kas tiek piesaukts vietā un nevietā, tas nekas, ka daudzi ne vienmēr izprot šo vārdu dziļāko jēgu, bet kāda tam nozīme, jo mēs ejam uz eiro un tad jau šos vārdus arī varam likt pie slavenā (ne) veiksmes stāsta. Bet, ak vai, ieskatoties bildītē ciešāk, uzreiz nopratu, ka būs demogrāfiskā krīze, jo te parādās dzimumu vienlīdzības veicināšanas programmas "Kad Kārlis bija Karlīne" un "Rūta bija Rihards" sekas. Pārāk vienlīdzīga tā programma sanāca, jo līdz šim domāju, ka demogrāfiju var veicināt, ja sapluso Vīrieti un Sievieti, bet laikam būšu kļūdījies- jauns gads, jauni likumi, jauni tikumi, nost ar veco, nost ar tradīcijām, viss iet uz priekšu ..
2 0 atbildēt

labs raksts! emotion

ps. bet tas butu slikti, ja bezdarbnieku buutu 0%, jo tad buutu ekonomiskaa "paarkarshana"

2 0 atbildēt
FTP avatarsFTP

Tas i Tu emotion

2 1 atbildēt

4. Eužopa emotion

1 0 atbildēt

Labs raksts, lielākajai daļai piekritu, turpini ar šadiem rakstiem.

1 0 atbildēt

Feins raksts, patika.

0 0 atbildēt

Mērkaķis šo visu padara oficiālu tapēc labāk noticēšu.

0 0 atbildēt

Tas ir Pavijāns!

0 0 atbildēt
+
0 0 atbildēt

emotion

That was f*cking great.

Man patika. :D

0 0 atbildēt

emotion emotion emotion

0 0 atbildēt