local-stats-pixel fb-conv-api

Šausminoši nākotnes kari, kurus pavisam drīz piedzīvosim (2)11

275 2

Šajā rakstā par vēl 4 nākotnes kariem, kuri ir ļoti iespējami. Daži ir reģionāli, daži globāli tomēr tie visi būtu ļoti asiņaini un postoši.

Pirmā daļa http://spoki.tvnet.lv/tribine/Sausminosi-nakotnes-kari-kurus-pavisam/803548

275 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Cilvēce bez kara ir tas pats, kas zivs bez ūdens! Karš ir mūsu gēnos, lai gan lielākā daļa to negrib, tik un tā karot, nogalināt un iznīcināt turpina!

21 1 atbildēt

Šīs ir tikai teorijas emotion

19 0 atbildēt

Un Zemes pārapdzīvotības jautājums uz kādu laiku atrisinātos  emotion 

Un tad 4. pasaules karā metīsim viens otram ar akmeņiem un sitīsim ar nūjām.

17 0 atbildēt

Drusku pārspīlēti un tā, bet spekulēt ar globālajiem notikumiem ir kā stumdīt pirkstu pa fēcēm. Nekam nederīgi. Tu vari interpretēt visu, kā vien Tu vēlies, un ticēt kam vien Tu vēlies, tāpēc katram būs sava taisnība. Ķīna un visi austum-dienvidaustrum reģioni ir nozīmīgi industriālie centri, kurus iznīcināt negrib ne vieni, ne otri, jo tur apgrozās visu nauda. Spekulācijas ar revolūcijām arī ir drusku tizli, jo Saūda Arābija paši apgalvoja, ka viņu valsts spēj izdzīvot ar tik zemu naftas cenu, neciešot zaudējumus, cerībā, ka tā darot, viņi spēs no tirgus izspiest konkurentus, pa ļoti zemām cenām pārpirkt citu naftas rezerves un citas ar naftu saistītās lietas, lai drusku mīkstinātu viņu stāvokli, tēlojot jaukumiņu. Tas arī ietekmē Venecuēlu, kuras ekonomikas stimulants ir nafta. Bet pilsoņu karš neko nespētu mainīt tādā valstī. Ne jau nekārtības spēs attīstīt ekonomiku. Aizmirsi piedzīvot, ka līdzīga situācija Venecuēlā bija jau 80tajos, kad pēc revolūcijas, varu valstī pārņēma Čavess.

Dienvidķīnas jūru būtu jāizber, jo tas ir viens vienīgs vēzis pasaulei. Ķīniešiem liekās, ka viņi var visu, bet viņi neredz neko tālāk, jo acis šiem nerāda visai labi, bioloģisku iemeslu dēļ. Un ASV, kā jau vienmēr, tēlo lielo brāli - pagalma policistu, kam gribās iebāzt savu 'čuruli" visos pagalma caurumos.

17 0 atbildēt

Ja rakstit 3. 4. un 5. dalju, minot visus pasaules regionus ,ir liela varbutiba ari trapit.... wau! es tachu to jau paredzeju !

7 0 atbildēt

Nekādu karu nebūtu, ja cilvēki tik vienkārši nepiekāptos valdībai. Lai valsts galvas arī ņem un apšauj viena otru. Agresīvs nacionālistu patriotisms un smadzeņu skalošana arī noved pie kara....

5 1 atbildēt

viss var b''''''''''ūt

0 0 atbildēt

Ziniet... kaut kā pie dirsas

4 6 atbildēt