local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmas!!! Kā lai nosauc tādus cilvēkus?!?!?!?!?!?!?!110

998 14

Bieži vien pirmais iespaids par cilvēku mēdz būt maldinošs, un šis ir viens no tiem gadījumiem! Saukt šos cilvēkus par cūkām būtu apvainojums lopiņiem. Bet cits vārds nenāk prātā.

Šī māja tika izīrēta pirms aptuveni pusotra gada kādai patīkamai ģimenei par aptuveni 450Ls mēnesī + komunālie. Māja bija labā stāvoklī, tīra, sakopts dārzs. Tajā dzīvoja agrāk pats saimnieks.

Un tā izskatās pēc pusotra gada, kad saimnieks apciemoja jaukos īrniekus un izmeta no mājas tos!

P.s. Tas ir Dānijā. Atvainojos par miglainām bildēm, bet laikam gaisā virmojošais urīna aromāts iedarbojās pat uz telefona kameru. :D

« 1  2  3 »
998 14 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 110

0/2000

bļeeeeee, laikam līgumā nebij ierakstīts, ka jāuzkopj ariemotion

bez maz vai vairak iztērē aiz tadiem vacot, ne kā nopelni īzīrējotemotion

0 0 atbildēt

Nu dārzs jau ir krimināls, es viņu vismaz koptu :DD

0 0 atbildēt

Kavrolīns?! :D :D :D Labais, parasti to sauc par paklāju, bet nu šis variants arī ir labai. Savā dzīvoklī dzīvojot arī mani virtuvē un istabā virs skapīšiem zinekļu tīkli, kā arī aiz ledusskapja un aiz plīts ir netīrumu, tad jau iznāk arī es esmu cūka :D LOL! Kas tīra katru dienu, nedēļu aiz ledusskapja un plīts? Es labi ja rezisi 3 gados, kad uiznāk luste, a tie tīkli nezinu no ,kurienes rodas, sanāk vākt katru nedēļu. 

1 1 atbildēt

gan jau kādiem čurkiem izīrēja...

0 0 atbildēt

nu ko lai saka.....cūkas emotion

0 0 atbildēt

Tapec UK laiakam babaji ari pasi katru nedelu brauc pec ires naudas - skatas cik llielu cuku kuti katrs taisa... 

0 0 atbildēt

Nākamreiz bildes samazini.

0 0 atbildēt

Man sāka palikt bail par savu izīrēto dzīvokli skatoties uz šīm bildēm...

0 0 atbildēt

huļi  labu dzīvokli esi nopircis

3 4 atbildēt

Turklāt, varbūt Tu domā, ka tie bija Dāņi. Viss drīzāk tie bija Allah veidīgie, vai arī melnie. Kas arī te netrūkst. Protams, atkarīgs, kurā pilsētā tas bija.

0 5 atbildēt

Ta jau ir reāla krāpšana  450ls mēnesī + komunālie, tad jau labāk paņem kredītu un nopērc māju un maksā tos 450ls menesi tai bankai nevis mantkārīgam mājas ipašniekam kurš sā vai tā vēlak izliek no mājas..

 

Nekad nēsmu atbalstijis tādas īrešanas, ne garažas, ne dzīvokļus, ne mājas. Savs, tomēr ir savs. labāk nopirkt un kadu laiciņu mazliet piebremzet ar tērēšanos un pamaksāt kredītu, nekā izirēt kādam  maksāt viņam un tāpat ipašnieks kada jaukā diena var atnākt un pateikt lai vācās ārā..  bet runājot par šo māju savandits ne pa jokam.. cūku kūts.

0 5 atbildēt
cūkas, nē vienkārši superpigs
0 5 atbildēt

Maja bija baigi netira to gan  var tiekt:( Bet ta maja izskatas smuka un plasa:)

0 5 atbildēt

kā man ir paveicies ar manis atrasto īrnieci..vismaz nav bail, ka pēc laika dzīvoklī būs kas līdzīgs te redzamajam emotion

0 5 atbildēt

Nu ko. Pakomentēšu kā īsts Dānis, jo es esmu Dānis. Pirmākrt - no kompānijas, caur kuru izīrēji, pieprasi paskaidrojumu. Otrkārt, Cik iemaksāji drošības naudu ? No tās Tev ir pilnīgākās tiesības pieprasīt lendlordam, lai tiktu panākts mājas stāvoklis, kāds bija uz pirmsīrēšanas apskates brīdi. Bet, ja īrēji no kāda mūsu tautieša - no rokas, plus vel dzīvē neapskatot objektu, tad dodies uz Jem & Fix un Starku un sāc darboties ! :) Turklāt - 600 ls, par privātmāju ( ierēķinu komunālos, jo apmēram zinu cik tādi varētu būt tādai mājai..... )..... Strādājot normālu darbu - tā ir 3 pilnu darba dienu alga.  Secinājumus izdari pats ! :):):):):):):):)

0 6 atbildēt

tur notika project x afterpartys emotion

0 13 atbildēt

Nu,ko-Ņehuj vazāties pa pasauli apkārt...Tracina šitādi dirsasgabali-Vaimandieniņ,aizbraucu uz ārzemēm strādāt,mani piekāsa,vai ko citu nelāgu izdarīja.. Dzīvo savā Mājā,un nevazājies pa pasauli...

1 15 atbildēt
« 1  2  3 »