local-stats-pixel fb-conv-api

Sasha Aleksandrs profils iesūkā.123

Sveiciens jaukajām spocenītēm un spokiem entuziastiem kuriem tuvas tehniskas lietas un funktieris darbojas normālā režīmā ! null Man daudzi vēstulēs jautā, kur pazudu, kad būs kāds jauns rakstiņš par autiņiem ? Nu tad lai ienākas ! :) Kailu sieviešu, faktu, pupu, kārdinošu dupsīšu, tas tev jāredz un citu izvirtību rakstā nebūs, pat ne vārda par autiņu ķīlēšanu, padomiem un tehnoloģijām arī nebūs, raksts vispār būs ne pa tēmu un bezsakarā.

Galvenajos vilcienos šo gadu garumā, kopš esmu pierģistrēts Spokos, par savu hobiju, autiņu ķīlēšanu un ar tiem saistītām lietām kā arī savu pieredzīti. esmu praktiski visu parādījis un izstāstīis savos rakstos , tādēļ pēdējā laikā rakstus nelieku, jo viss ir izmalts kustām šķērsām. Manuprāt interesentiem ir kur pavandīties un atrast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, sākot no atsevišķām opcijām un līdz pat autiņa uzfrišināšanai, kā saka, no A līdz Z. Nezinu kā citiem, bet man viena rakstiņa uzcepšana prasa vidēji piecas/sešas stundas, dažkārt pat dienas laika, bet tik daudz pēdējā laikā es nevaru atļauties ziedot. Tāpat pa šiem gadiem esmu saņēmis pāri par 12 tūkstošiem vēstuļu no kurām lielākā daļa ar konkrētiem jautājumiem uz kurām esmu sniedzis atbildes un konsultācijas, tāpat ir zvanījuši simtiem spoku pēc padoma un desmitiem spoku ir piebraukuši ciemos ar savām bēdām lai apskatos, jo manas konsultācuijas naudu nemaksā. Iespēju robežās cenšos izlīdzēt katram labam cilvēkam, diemžēl atrodas "vērtīgi" kadri kuri rīkojas , maigi sakot, kretīniski. Protams, ne visiem patīk mana " daiļrade ", ne katram būsi pa ūsai un izdabāsi, cik cilvēku tik viedokļu, bet nevaru saprast tādus cilvēkus kuri visus gadus, kopš esmu Spokos, sistemātiski mīnuso bezjēgā un klucē virsū pie katras izdevības līdz ko ierauga kaut kur manu niku. Vienkārši lien svešā lauciņš kur pašiem saprašanas nav nekādas. Tai pat laikā šie elementi paši nevienu rakstu nav uztaisījuši un nekādu citu vērtīgu pienesumu kopējās lietas labā nav devuši, ir reālas nulles uz pārējo fona. Principā jau sūds ar mīnusiem, bet tie uzreiz parāda cilvēka attieksmi pret manu darbu, par to ka es te izlīdzu spokiem un spocenītēm iespēju robežās, dalos pieredzē, naktis neguļu lai cilvēkam labāk autiņu savestu kārtībā. Ja daru ko nemākulīgi, tad lūdzu pamāciet mani, atstājiet vismaz sakarīgu komentāriņu, esmu vienmēr atvērts kritikai un pieredzes apmaiņai, bet gaišo prātu čakarētāji vienkārši besī ārā ar savu trulumu. Nesaprotu kādēļ administrācija un Jacky auklējas ar tādiem nepareizticīgajiem, "īpašajiem" indivīdiem. Būtu mana vaļa, es šitos mēslus kā tautas ienaidniekus bez tiesas sprieduma un apžēlošanas delitētu. Saprotu, ibiodemokrātija, ikbiotolerance, reitingi..., bet kārtībai mājās ir jābūt ! Man lielākais vairums saka lai samierinos, neņemu galvā , ignorēju... bet mīlīši, ja mēs neņemtu galvā un samierinātos, tad nebūtu ne Atmodas, ne Baltijas Ceļa, ne mēs uz barikādēm zem lodēm būtu gājuši un par Latvijas neatkarību cīnījušies, samierināšanās nozīmē iznīkšanu ! Tādēļ, ka samierinamies, rodas visādi kampēji, shēmotāji, parazitētāji uz sabiedrības rēķina un pakaļā bez ziepēm līdēji ( agrāk Maskavai, tagad Briselei ).

Kas tad pamudināja ķerties pie taustiņu klabināšanas šoreiz ? Nu protams, ka mans "dārgais " heiteru fanu pulciņš ! :D Parasti negatīva balsojuma autoram rakstu vēstuli ar jautājumu, kas tad rakstiņā tā nepatika, lai padalās ar savu pieredzi, ja ir lielāks speciālists jomā ko es daru un rādu, esmu atvērts kritikai un diskusijai. Tad nu lūk tādas atbildes saņemu : " par ko tanī rakstā gāja runa ? " , " Es automātiski lieku mīnusus ", " Man lieli pauti. ", " Vienīgā mašīna kurā es kāptu ir Bentley ", " 50 gadīgs opis sacepās par mīnusu :D ", " Ej d.... " un tā tālāk, un tādā garā. Jau kopš maniem pirmajiem rakstiem uzradās arī viens "fans" ar niku Džinsmens kurš avatarā staipa kā garmošku čuguna radiātoru, profila informācijā norādīts, ka interesē cūku bēres, necieš rasistus un nēģerus un paziņoja man, ka šis ir jauniešu portāls un tādam vecam kretīnam kā man te nav ko darīt, piedevām gurķis kaut kur savā debīlajā prātā iedomājās, ka esmu krievs pēc tautības, tādēļ man konkrēts mīmuss gan pie katra raksta, gan komentāra. Paldies, dārgais draugs, uzrakstīju vēstuli, mēģināju atrast kopēju valodu, tikt skaidrībā, uzspiedu uz jūtām un patriotisko stīgu... Jā kaut kas iedarbijās, niks Džinsmens tika nomanīts uz Džinsu vīrs, bet negatīvisms kā nāca ārā, tā turpinājās un ne tikai manā, bet arī vairāku citu spoku virzienā līdz viens adminis keksu nobanoja uz pus gadu. Pēc pus gada trollis bija klāt ar jauniem spēkiem un vēl lielāku enerģiju, kā saka, cietums nepāraudzina bet noziedznieku pārvērš par recidīvistu. Nu vairs ne tikai Spokos redzmajiem rakstiem sāka birt mīmusi, bet trollis līda profilā un mīnusoja visu pēc kārtas, par ko ziņoju administrācijai, jo tādi gājieni ir pret noteikumiem. Administrācija atbildējs, ka lietotājam tika uzlikts bans balsošanai. It kā viss atrisināts uz brīdi, bet uklenders nav no vakarējiem. Tieši devītajā maijā, kad normālam cilvēkam tā jau sūdīgi ap dūšu, saņemu apsveikumu no sava "pielūdzēja" ar sekojošu tekstu :

" Džinsu vīrs RE:9. Maijs 2016-05-11 23:29:42 atbildētpārsūtītdzēst
Tu tak esi pilnīgs debīliķis!!!

Sasha Aleksandrs rakstīja:

Krievs kropli, aizveries, ....

Džinsu vīrs rakstīja:

Nu kā nosvinēji savu senču svētkus?

Sasha Aleksandrs rakstīja:

Atslābsti ! Sadosim taviem nelatviešu čomiem rīt hoķī pa biksēm , varēsi svinēt ...!

Džinsu vīrs rakstīja:

Sveiciens rītdienas svētkos!!! emotion "

" Džinsu vīrs RE:( 2016-05-23 00:27:41 atbildētpārsūtītdzēst
Atbildi godīgi, Tu esi debīliķis? Tak atsūkā ar savām debīlajām bildēm, Tev visi raksti vienādi,un bildes aarī! Jebučijs šoferis ,un bezjēdzīgai vectēvs.

Džinsu vīrs rakstīja:

Ja godīgi man ir pofig,spokos tik deļ Tevis esmu. Patīk tevi kaitināt... A tev pizets, deļ minusa, sākas panika. IBIO!!!

Džinsu vīrs rakstīja:

Kas ta palika 11 vietā PIDARASTISKAIS HALTURŠIKMEHĀNIĶ?

Sasha Aleksandrs rakstīja:

Rasistiskais nēģeri, kad savas cūku bēres taisīsi ? Nāksies tev palīdzēt, jo labuma un pienesuma no tevis Spokos ir mazāk nekā nulle !

Džinsu vīrs rakstīja:

Tev drošvien šodien skumja diena , tavējiem tik bronza...

Sasha Aleksandrs rakstīja:

Labrīt . Nu, brāl, kā radiātors staipās ?

Džinsu vīrs rakstīja:

Atsūkā Spoku pavāram,PIDAR!!!

Sasha Aleksandrs rakstīja:

Jūties apmierināts, dēliņ ?

... un tā tālāk, un tā joprojām....

Protams, ka atbildēju ar dizstāvīgajiem, trīsstāvīgajiem un mātes vārdiem entajā pakāpē, bet kopš balsošanas spējas tika murmulim atslēgtas, šamējais vismaz runāt iemācījās, kaut ko rakstīt sāka nevis tikai tupi mīnusot. Varētu jau necepties pa niekiem, galu galā latviešu mentalitāte, nekas latvietim nav patīkamāms kā otru latvieti pagrauzt. Bet reāli padomājot, tas ir galīgā pakaļā, nepietiek ka mūs politiķi un mēdiji naido starp pilsoņiem un nepilsoņiem, starp latviešiem un cittautiešiem, pēc reliģiskās piederības, rīdziniekos un lauķos, vēl vajag savā starpā sākt plūkties ?! Kas notiks, ja Dzimtene sauks, ja karš sāksies ? Es droši vien tādam murmulim frontē lodi mugurā nepažēlotu, nešaubos ka arī pats no viņa tādu pašu "komplimentu" saņemtu deviņu gramu izskatā, kāda te var būt runa par vienotību un Tēvzemes aizstāvēšanu, labākajā gadījumā tādi troļļi uz ārzemēm savas bikses pieturēdami aizlaidīsies nevis kopā ar mani par senču zeni ies galvu nolikt, sliktākajā gadījumā ienaidniekam atdosies ar visām parpalām.... Vienmēr mīmusotājiem rakstu vēstuli ( ja tikai tā nav kāda meitene ) ar jautājumu, kas tad rakstiņā nepatika, lai padalās ar savu pieredzi un parāda kā labāk veikt rakstiņā parādīto darbību, ja jau tāds speciālists. Pieredzes apmaiņa noder vienmēr un veicina izaugsmi, kā saka, mūžu dzīvo, mūžu mācies. Arī pats apmeklēju gan seminārus saistītus ar autoštellītēm, gan nelegāli studēju pa naktīm citu pieejamo informāciju saistītu ar tehniskajām lietām.

Cik jūtu, tad piegriezās man tā cīņa ar vējdzirnavām Spokos, nav ko pa tukšo vilni dzīt, lai tālāk rullē jaunieši paši, viņiem tās lietas daudz vienkāršāk sanāk, par visu var mierīgi ierēkt un ne par ko neiespringt, pietiek ar lētu joku un diena ir izdevusies. Es Spokos nejauši nokļuvu, bija mani reiz insults pieķēris uz nervu pamata cīnoties darbā ar "troļļiem", pļēguriem un mīļās mūsu Valsts valdības politiku.... Tad nu pēc atkačāšanas kādu laiku nācās atgūt darba spējas dīkdieņojot pie datora pa ziņu portāliem, bet lai no negatīvās informācijas plūsmas atkal konusā nesaietu, pazīstami jaunieši, kuri pie manis apgrozījās, uztaisīja man Spokos profīlu, lai mazāk par ziņām cepos, bet pieredzē ar entuziastiem padalos, lai parādu un pastāstu par autoštellītēm un saviem hobijiem. Tā nu malos te visus šos gadus, iespēju robežās rādīju kā te pa darbnīcu vaļasbrīžos rušinos, uz jautājumiem vēstulēs atbildēju, ar padomiem un pieredzi dalījos, bet izskatās, ka ir jāmet miers tām autoštelītēm, ir nopietnākas liets.

Kā jau pieņemts, tālāk jābūt stāstam bildēs. Šoreiz plikas pēdējā laika bildes, kaut gan zem katras varētu sanākt pa atsevišķam stāstiņam, bet viss jau izstāstīts citos rakstos un arī bildes praktiski visas vienādas, procesi tie paši, nekāda ekšena.....

« 1  2  3  4  5 »
1375 5 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000

Izklausās pēc atvadu raksta.   emotion  Nepamet mūs.

54 0 atbildēt

Sveiks Alexandr. Man Tavi raxti šķiet interesanti. Jā kādam ne-neņem pierē. Vienmēr ir kāds "mudaks" kuram kaut kas būs jānodirš! Necepies par niekiem. 

41 0 atbildēt

Jau izlasot virsrakstu, sapratu, ka kaut kas nav kārtībā. Par tiem Taviem ''dārgajiem faniem'' ir viens tāds labs teiciens: ''Ja cilvēks slims, tad uz ilgu laiku, bet, ja dumjš, tad uz visiem laikiem.'' Es arī tādiem parasti atbildi nepalieku parādā, interesantas diskusijas sanāk. Man gan lielākā daļa ir tādi, kas pat nav vīžojuši piereģistrēties, lai vismaz profilu redzu. Citreiz vispār bez iemesla parādās komentārs ar tekstu, ka esmu lo*s un man nožēlojama dzīve, rokas aug no pakaļas, lai arī paši vispār no tām lietām , visticamāk, nesajēdz pilnīgi neko. Pēc tādiem uzbraucieniem jāsāk domāt, vai man jēga vispār ir rakstus taisīt, protams, citu skatījumā varbūt esmu dīvains, ka man savos 23 gados vajadzētu klaiņot rinķī bez miera un darba, dzert un citādi degradēties, nevis metināties pa garāžu un krāmēties ar vecu audiotehniku. Diemžēl, man ir pat nācies tādas lietas saņemt arī tieši sejā, personiski, nevis attālināti caur datoru, bet uz jautājumu: ''Kas nav kārtībā?'' normālu atbildi tā arī ne no viena no viņiem neesmu saņēmis. Tā ka pilna pasaule ar tādiem. Tā ir skaudība, un nekas vairāk. Bet speciāla rakņāšanās pa profilu un mīnusošana - jau slimība, diemžēl tādiem laikam nekādi sodi nelīdz... emotion 

Uh, kārtējais garais penters sanāca, bet nevarēju neizteikties. Saša, Tev ir talants, un neviens Tev to nevar atņemt. Tiešām milzīgs paldies par rakstiem, tie man ļoti noder! Protams, gaidīšu nākošosemotion

30 2 atbildēt

vai tanks no suudiem baidaas?

25 0 atbildēt

Te jau būtu sanākuši vairāki raksti un katrs ar savu stāstu. Labs raksts  emotion 

24 0 atbildēt

"Saprotu, ibiodemokrātija, ikbiotolerance, reitingi..., bet kārtībai mājās ir jābūt ! Man lielākais vairums saka lai samierinos, neņemu galvā , ignorēju... bet mīlīši, ja mēs neņemtu galvā un samierinātos, tad nebūtu ne Atmodas, ne Baltijas Ceļa, ne mēs uz barikādēm zem lodēm būtu gājuši un par Latvijas neatkarību cīnījušies, samierināšanās nozīmē iznīkšanu ! Tādēļ, ka samierinamies, rodas visādi kampēji, shēmotāji, parazitētāji uz sabiedrības rēķina un pakaļā bez ziepēm līdēji ( agrāk Maskavai, tagad Briselei )."

Nu šis ir pēdējā laika labākais citāts, kas ir lasīts. Arī būtu teicis, lai necepies utt. bet palūkojoties no šāda skatapunkta... vārds vietā  emotion 

23 0 atbildēt

Esmu aizmirsusi savu paroli spokos, bet tāpat ieeju anonīmi palasīt rakstus (par ko atvainojos, ka komentēju anonīmi). Esmu meitene, labi, labi, sieviete virs 30mit, no auto zinu kā ieliet degvielu, logu šķidrumu, trakas vajadzības gadījumā nomainīt riepu un servisā pateikt, ka kaut kas nav riktīgi, nojaušu, kas ir atsaites, bremžu kluči, sailentbloki.

Ko es ar šo gribu teikt. Jūsu rakstus izlasu vienmēr, kaut arī savā darbības sfēra esmu ļoooti tālu. Izlasu kāpēc, tāpēc, ka tie ir interesanti, motivējoši, kaut arī par auto tēmu... tie ir motivējoši nesēdēt uz pakaļas, bet iet un darīt un darīt rūpīgi ar pareizo attieksmi. Visus šos gadus esmu lasījusi rakstus un priecājusies, ka ir cilvēks, kas pamāca, parāda, čomojas ar zaļiem gurķiem, kuri arī daudz ko iemācās, man prieks par tādiem vīriešiem (vīlusies večos, kas pat spuldzīti īsti nemāk ieskrūvēt). Vēl kas, pēc Jūsu raksta izlasīšanas vienmēr padomāju, eh... ja es tā mācētu emotion

Un nobeigumā. Milzīgs paldies par rakstiem, es arī šoreiz visas lapas ar bildēm apskatījos. Paldies.

19 0 atbildēt
Sasha cieņa tev un tavam suņam. Es dziļi paklanos tavā priekša par tavu iegūldījumu. Tavi padomii normāliem čaļiem lieti noder.
16 0 atbildēt

Saša tev fanu vairāk nekā heiteru, lai skauģi un nīdēji iet trīs mājas tālāk. Tu mums kā piemērs, ka neatkarīgi no vecuma var nodoties saviem vaļas priekiem un saglabāt jauna cilvēka optimismu. emotion

15 0 atbildēt

Paldies par foršajiem un interesantajiem rakstiem!

12 0 atbildēt
Vienmērt Sašas priekšā noņemšu cepuri! Cilvēks ar zelta rokām un sirdi! Ne tik padara savu darbu, bet velta daudz sava laika veidojot rakstus, lai tādiem amatieriem kā es ir kur infu pasmelties! Vienkārši MILZĪGS PALDIES TEV ka esi šeit! P.S. Arī amatieris var ielikt rakstu kā ko ir izdarījis ar minimāliem līdzekļiem, parādot ka paši daudz ko varam, bet tjipa profi bāž mīnusus un apdirš, tipa lohs, pamāci, novērtējiet otra darbu, ko viņi rada ar savām rokām, tas ir daudz vērtīgāk , dalīties ar ko tādu, ne pārrakstīt jau gatavus rakstus no neta! Jauku Jums dienu!
11 0 atbildēt

Kas darbu nedara, tas pār darbu runā. Kas darbu nespēj, tas darbu kritizē. Kas darbu dara, tas klusē, un darbs par viņu runā. - Rainis

Šie mazie mēsli, kuri neko nespēj, to vien zin kā spiest pa pogām un likt mīnusus, jo redz sūdiem tādiem darīt nav ko. Kad izaugs, ceru, ka kauns vismaz būs ! Viegli jau teikt - neņem galvā, bet šeit ieguldīts darbs pamatīgs un kāds to nepamatoti kritizē, kas ir nepieņemami. Priekš tam jau ir sadaļas, kuras ļauj neredzēt šos "šausmīgos rakstus" tādiem smerdeļiem, kam sajēgas pat nav un nebūs, ko veči garāžā dara.

Pateicoties šiem rakstiem esmu jau šādas tādas lietas pamēģinājis, kādreiz tas likās neiespējami un vispār pat nebija domas skatīties tā saucamos tutorials. Bet, liels paldies, raksti atvēra acis, ka visu ko var iemācīties ne tikai uzprasot kādam, bet arī internetā. Vispār, ir ļoti forši apzināties, ka kāds ieliek ļoti vērtīgas zināšanas un pieredzi detalizēti mūsu pašu valodā. Jo redz, paskatoties youtube dažus tutorials, atradu, ka esot tāds lēts paveids kā bez metināšanas varot sataisīt sliekšņus, ir tāda visiem zināma štelle makroflex. Nesaku, ka youtube visi tutorial ir garām, bet nu tomēr visam ir savs mērs  emotion 

12 1 atbildēt

Kaut kad studiju gados piehaltūrējot trako mājā par sanitāri, vēl īsti neticējās, ka trakos nevar pārliecināt, ka viņu dīvainās idejas ir nepareizas. Kamēr gandrīz dabūju ar kāju mazgājamo vanniņu pa galvu, jo konkrētajam bābietim pēkšņi sāka likties, ka esmu amerikāņu spiegs.

Man liekas, ka tā ir ar visiem šitamiem heiteriem, skrūvītes trūkst un stipru zāļu vajag. Pārliecināt nav vērts.

Nu es arī domāju, ka demokrātijas "Spokos" ir bik par daudz, tur Tev ir taisnība..

Mans viedoklis ir- kas gan būtu "Spoki" bez Sašas Aleksandra, Mūnvalkera, Rasika un beigu beigās paša Jacky- kuriem galīgi nav padsmitgadu.

12 1 atbildēt

Prieks skatīties!  emotion 

8 0 atbildēt

īstenībā administrācijai būtu Saša jāsargā - leģendārs spoks. daudz jau nav aŗī prasīts - neļaut nodi rst cilvēka darbus un viņu pašu.   Aleksandr, lai tur vai kā, bet Es par taviem rakstiem esmu pateicīgs. vēl pirms pāris dienā iedomājos, ka kur, diez, Tavi jaunie raksti palikuši.

7 0 atbildēt

Saša zelta cilvēks.Ienāku spokos tikai tavu rakstu dēļ.  emotion 

6 0 atbildēt

Zelta cilvēks ar platīna rokām!  emotion 

6 0 atbildēt

Piedod , brāl, man nav absolūti nekāda naida pret krieviem, man koriši un draugi ir visā plašajā bijušajā padomju savienībā ar kuriem vēl arvien uzturu sakarus kopš zavjazaļi družbu službu velkot, vienkārši gribēju tam  mudakam  muti aizbāzt un uz nerva uzspiest, jo normālu valodu kretīns nesaprot. Pie manis  pat no krievijas čomi brauc ciemos autiņus piečiņīt  emotion  Naidīga attieksme man ir pret okupantiem un šajā jautājumā ar tautību nav nekāda sakara vai tie ir krievi, vācieši vai amerikāņi.

6 0 atbildēt

Sasha turies, bez taviem rakstiem te vispār nav ko darīt. Arī es esmu viens no tiem kuri spokos čeko tikai tavus rakstus, kuri vienmēr ir līmenī  emotion  .

6 0 atbildēt

Kā saka pis viņu zirgs un septiņi tatāri emotion

Es arī ienāku palūrēt vai Saša nav ko uzcepis, ja nav, tad tālāk nav ko skatīties emotion

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »