local-stats-pixel fb-conv-api

"Sarkanbaltsarkanā infekcija".98

866 3

Mums ir piemiņas nedēļa. Nedēļa, kad atklāti lepojamies ar savu valsti. Tikai viena nedēļa. Dažiem pat tas liekas par daudz.

866 3 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

Kas maizīti pa hļebu sauc, lai no Latvijas projām brauc!

64 1 atbildēt

Problema ir tada, ka parastam domajosam cilvekam smadzenes ir vieta un vini nevelas laiku teret mulkibam. Bet ir fanati ar izskalotam smadzenem un vini visu dzivi veltis nevis sev bet idejai. Tapec ari latviesi pabubina pabubina par tajam georga lentitem un noklust. Bet , kad latviesiem ir sis sarkanbalt sarkanas lentites, tad jau tajiem fanatikiem tas ir ka dzivibas un naves jautajums. Vini nokengas apkartejos lidz pedejam sirdspukstam. Luk ko nozime smadzenju skalosanas masina. Tapat ka tagad tas tiek krievija darita. Visi zem kontroles un cilvekiem smadzenes lej attiecigu informaciju. Un tur ari rodas cilveki, kad kauks ka vilki lidz pedejai naves stundinai emotion tadiem cilvekiem dzives nav. Kauksana ir vinju dzives jega un tadi cilveki diemzel izpilda bandinieka lomu. Zel, bet neko nepadarisi. Tadi cilveki ir norakstiti.

35 2 atbildēt

Izskatās, ka dažs labs grib pa pakaļu dabūt. Un tā pamatīgi.

32 1 atbildēt

es te pārsimts metrus no tā viņu faliskā staba dzīvoju,būs jāiekrāj decis,lai 9.maijā varētu panīdēt tos kolorādo,kas salidojuši gaidīt pirmos kartupeļu asnus.

domāju,ka lauksainieki būs pateicīgi.

28 1 atbildēt
Šādiem cilvēkiem jāpazūd no Latvijas. Viņi paši ir infekcija - krievvalodīgā infekcija, kas latviešus un Latviju nerespektē, bet gaida, lai latvieši respektētu viņus. Viņiem vajadzētu braukt uz Krieviju, un NEKAD nebraukt atpakaļ!
22 2 atbildēt

Šeit prasās izdarīt kautko nejauku.

20 1 atbildēt

Galvenais - neņemiet galvā... emotion

Kad pašiem nav savas dzimtenes, par kuru būt lepniem, tad nievā citus...

Mēs tuvākajas nedēļās/dienās pasmiesimies, kad rubulis sāks gāzties pa vertikāli...

Pat Žiriks jau vairs ikdienā nesprauslā no tribīnes, bet stāv ridā, lai savus kocniekus samainītu uz $$$, jo drīz par rubli tikai pa muti dos...

"Doprigalas Dzeržava Rosisskaja"... emotion

emotion

16 0 atbildēt

Arī manā skolā (t.i. tehnikumā) ir skolotāji, kuriem noderētu latviešu valodas kursi, citādi tādas pērles birst, ka būtu smieklīgi, ja nebūtu tik bēdīgi. Piemēri: ''divas papīras'', ''pacelties pa trepem'', ''piekšrocibas un trukumi'', ''kras'' (domāts krāsa, runājot par printeriem), ''ogļskaba gaze'', ''Tas bus zimigas pasakums, puķu uzklašana priekš Brivibas pieminekļa'' (domāta ziedu nolikšana pie Brīvības pieminekļa tehnikuma 95. jubilejas atzīmēšanas pasākumā) un citi. Rakstu tā, kā skolotāji runāja.

Šodien poliklīnikā mani izmēdīja vecs vecis, jo redz, es neprotu krievu valodu.

Katru gadu, 9. maijā sarodas liels skaits ar kolorado infekcijas slimniekiem.

16 1 atbildēt

Drošības policija latviski nesaprot.

15 0 atbildēt

Nesaprotu kapec tadas web lapas vel nav nobanotas, un pret to veidotajiem nav ierosinatas kriminallietas, kur nu vel posts par epidemiju !!! Un spriezot pec tas lapas apmekletaju vecuma, liekas, ka vini nemaz nezina, kaa tad isti pija tajos PSRS laikos ! Ka tik kaut ko uzdirst, ir tachu Vokzal-Poezd Moskva, un lai dodas uz savu tik loti mileto Russiju ! Un kaa man riebjas tas, ka auto, kas ir izrotati ar Lv karodzinu, ir loti biezi redzeti apskadeti, kaut gan taja pasa laika ar Rus simboliku izrotatos auto neviens neaiztiek, nemaz nepiminot DP, kam vispar vajadzetu atvert acis !!!

14 0 atbildēt
Drosibas policija klusee jo puse tur krieviski runaa, a pamegini preteju kampanju uzvaras sveetkos uztaisit. Bus uzreiz vinji klaat...
14 0 atbildēt

Es 9.maijaa izsludinaasu karantiinu pret sarkanaam nelkeem, kuras tiek noliktas pie smirdiigajiem krievu pieminekliem.

15 1 atbildēt

Vajadzētu jamiem atgādināt jamo virsnieku čomošanos ar Vācu ss-siešiem, un to ka abi režīmi ir viena un tā pati ideja, tik interpretēta nedaudz atšķirīgi.

14 1 atbildēt

Liekas, ka sen laiks ir to pseido Uzvaras pieminekli uzlaist gaisā.... 9.maijā!

12 0 atbildēt

Galvenais pašiem latviešiem ir jāsaņemas un jāparāda, kura te ir pamatnācija un kuras valsts svētki tiek svinēti godam. Lai viņi tur pie sava pieminekļa pielejas un rotājas ar antikvariātos sapirktām medaļām. Latvieši jau lēnām sāk atkopties, esot lepni par to, ka ir latvieši, par Latvijas karogu un par mūsu nacionālajām vērtībām emotion

12 0 atbildēt

Šis ir viens no 1000 iemesliem kāpēc man riebjas krievi.

Un tāds jautajums? Kapēc spokiem.lv ir RUS versija, lai tak utainie mācas latviski.

17 7 atbildēt

80.1 pants. Apvienošanās organizācijā ar mērķi gāzt Latvijas Republikas valsts varu Par vairāk nekā divu personu apvienošanos organizētā grupā nolūkā gāzt Latvijas Republikas valsts varu vai likvidēt valstisko neatkarību, vai graut teritoriālo vienotību, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām. (25.04.2002. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 23.05.2002.) ------------- 82.pants. Aicinājums likvidēt Latvijas Republikas valstisko neatkarību (1) Par publisku aicinājumu likvidēt Latvijas Republikas valstisko neatkarību nolūkā iekļaut Latviju vienotā valstiskā veidojumā ar kādu citu valsti vai likvidēt citādā veidā — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar naudas sodu līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām. (2) Par organizatorisku darbību, kas vērsta uz Latvijas Republikas valstiskās neatkarības likvidēšanu nolūkā iekļaut Latviju vienotā valstiskā veidojumā ar kādu citu valsti vai likvidēt citādā veidā, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz sešiem gadiem vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām. ------------  93.pants. Valsts simbolu zaimošana Par Latvijas valsts ģerboņa vai Latvijas valsts karoga noraušanu, saplēšanu, salaušanu, iznīcināšanu vai par citādu šo valsts simbolu zaimošanu, kā arī par Latvijas valsts himnas publisku zaimošanu — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām. -------------

10 0 atbildēt

tos 4000+ cilvekus es ar prieku nozilinātu ar svinu!

9 0 atbildēt

Kā man kretinē tas krievu stulbums. To vārdos nevar izteikt.

9 0 atbildēt

Cik reiz nav teikts , ja kas nepatīk lai brauc prom . Neviens ar varu šeit nespiež palikt !

9 0 atbildēt
« 1  2  3 »