local-stats-pixel fb-conv-api

Sarkanā tablete/Zilā tablete.5

18 2

Kā jau virsraksts parāda es rakstīsu par sarkano tableti un zilo tableti.

Es pieņemu , ka zināt par to kas ir Sarkanā tablete un Zilā tablete, bet ja nēsat saskārusies ar šo konseptu tad galvenā doma ir šāda:

Sarkanā tablete apzīmē: zināšanas, brīvību un dažreiz sapīgu patiesību vai realitāti.

Zilā tablete apzīmē: nepatiesību, drošību un svētlaimīgu neziņu vai ilūziju.

Šis sarkanās un zilās tabletes konsepts nāk no filmas Matrix, ainā kurā Neo tika piedāvātas divas tabletes(Zilā un sarkanā).

Es izveidoju šo rakstu ar vēlmi uzzināt cik daudz cilvēku zina par šo konseptu. Pāris dienas atpakaļ es vēlejos izstāstīt, kas ir šī sarkanā tablete, bet tākā šis koncepts ir diezgan plašs un šīs personas angļu valodas zinašanas nebija pašas labakās, es gribēju atrast rakstus latviešu valodā un tos viņam paradīt, taču biju nedaudz šokēts. Viss ko atradu bija dziesma, un tā neizskaidroja to, kas ir šis konsepts.(PS. Nepavadīju daudz laika meklējot.)

Esmu ļoti ieinteresēts, cik daudzi latvieši par to zina un vai jums būtu interese par to, ka veidoju vairak rakstu par šo tēmu.

Paldies. And dont forget to like, comment and subscribe.

18 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Koncepts ir samērā izplatīts, taču nav vairs jēdzīgi izmantojams kā atsauce uz realitāti, jo par "neērtu patiesību" savus uzskatus mēģina saukt daudzi, ļoti bieži stulbi cilvēki.  Visiem protams liekas, ka viņiem ir taisnība, tāpēc runa par šo konceptu ir diezgan nevajadzīga. 

0 0 atbildēt