local-stats-pixel fb-conv-api

Sargiet bērnus!2

Tiem, kas kaut nedaudz piefiksē arī ziņas, kas skar ko citu, ne tikai lielo sāpi par garumzīmi, būs manījuši, ka nesen policija notvērusi krāpnieku grupējumu.

Sajūtams lepnums, jo šie krāpnieki, 4 gados jauni un iepriekš nesodīti vīrieši, izkrāpuši naudu no teju 90 cilvēkiem.

Atgādināšu, ka šie vīrieši izveidoja 14 gadigas meitenes viltus profilu kādā/os no soctīkliem, ar mērķi piesaistīt iespējamos upurus piedāvājot ar tiem stāties seksuāla rakstura attiecībās.

Kad upuris noskatīts un tam pierunātas pilnas ausis, tad seko satikšanās.

Kur, protams, upurim par lielu vilšanos nebija nepilngadīgās meitenes, bet 4 puiši, kas pieprasīja samaksu apmaiņā pret klusēšanu. Naudas summas svārstījās no pāris simtiem līdz tūkstošiem eiro, no katra.

Interesanti tikai, ka neviens no upuriem , nav vērsies policijā ar iesniegumu par to ka bijis apkrāpts.

Policija gan apgalvo, ka paturēs acīs šīs personas, jo tās viņiem šķiet interesantas un pētīs, kā tad tur tas kamoliņš ritināsies tālāk.

Un dienas vēlāk parādās raksts par to, kas tad , iespējams, ir šie aptuveni 90 cilvēku, kas atsaucās šiem viltus profila aicinājumiem.

Redz, izrādās, ka visi nebūt nav jāsauc par pedofīliem, jo , iespējams, ka tur bijuši arī vienaudži un tad par pedofīliju nevarot būt ne runas.

Kā tad... šis krāpnieku grupējums tomēr bija izveidojis to profilu peļņas nolūkos, tiešām kādam šķiet, ka viņi tērēs laiku čatojot un tiekoties ar mazgadīgajiem, kuriem, labākajā gadījumā būs vecāku dota kabatas nauda?

Tie visi bija labi situēti un sabiedrībā zināmi onkuļi.

Pie rakstiem palasot komentārus, ir viena cilvēku daļa, kas izsakās, ka krāpnieki vien ir un neko sabiedrībai noderīgu nav veikuši, tikai naudu izkrāpuši. Fui.

Bet padomājiet, ka kāds no tiem apkrāptajiem, iespējams, pēc šāda aplauziena necentīsies vairs meklēt nepilngadīgus bērnus. Jo kas zin, vai neuzrausies vēlreiz.

Bet tie, kuri īsteni ''mīl'' bērnus no visas sirds un citiem orgāniem , tos meklēs arī pēc soda izciešanas, vai tas būtu cietumsods vai fiziska izrēķināšanās. Tos , manuprāt, izārstēt nevar.

Satraucoši ir tas, ka uz jau tā nelielo Latvijas iedzīvotāju skaitu ir tik liels pedofīlu skaits. Un tas ir tikai tas, kas ir atklāts, ir vēl čupa ar neatklātiem un nenotvertiem , un citiem ne mazāk perversiem tipiem.

Kā arī policijas attieksme, ka tiek sodīti tie, kuriem vieglāk kaut ko ''piešūt'', nevis tie, kuri reāli apdraud mums pašu svarīgāko- bērnus!

Es negribētu teikt, ka šie četri puiši ir pilnīgi bez vainas. Teorētiski tika maldināti cilvēki. Un tomēr, praktiski,neviens no šiem par krāpniecību sūdzējies netika.

Varam tikai minēt vai tās ir slinkums, neprofesionalitāte, kāda piesegšana.

Bet tomēr gribētu redzēt to cilvēku sarakstu , kas tika apkrāpti.

Pielikumā video, ar kādu ASV veidotu raidījumu, kur līdzīgā veidā tiek tvarstīti pedofīli.

Kāds tiek cauri sveikā ar brīdinājumu, kāds ar naudas sodu, cits ar izraidīšanu no valsts, un īpašos gadījumos pat reāls cietumsods, bet visi kā viens tiek publiskoti.

Nobeigumā.

Sargiet bērnus!

Pat ja viņiem, šķiet, ka savos padsmit gados ir gana pieauguši. Tā nav. Bet viņi nav vainojami pie savas uzvedības, kas bieži ir daudz par daudz provokatīva, jo tas ir kaut kas jauns ar ko viņi sastopās un viņi nezin robežu. Vainojami ir tie, kas šo posmu bērnu un pusaudžu dzīvē izmanto nelietīgi.

Laipni lūgti paust savus viedokļus par šo tēmu!



48 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Žēl, ka to grupiņu pieķēra, vajadzēja ļaut viņiem darboties. Varbūt pedofili vairs nejustos tik droši.

3 2 atbildēt