local-stats-pixel fb-conv-api

Sargā bērnus! Slēp prezervatīvus!!!17

Amerikāņu organizācija „Evolve”, kuras galvenais mērķis ir izglītot sabiedrību par ieroču bīstamību, sadarbībā ar kreatīvo aģentūru „McCann New York” ne tik sen atpakaļ izlaida diezgan oriģinālu un kreatīvu reklāmas kampaņu, kurā ļoti vienkāršā valodā tiek pastāstīts par nopietnu bīstamību un draudiem, kas sagaida tos, kuriem mājās ir ieroči.



492 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

vai tad tik grūti nopirkt seifu ? 

(ieroČiem, nejau prezervatīviem emotion  emotion

29 0 atbildēt

Runa iet par ieročiem, jo piemēram ASV gandrīz katrā mājā ir kāds un bieži vien tie parasti kaut kur mētājās un tad sanāk s*di.

11 0 atbildēt

If they find it, they’ll play with it.

Amerikāņu loģika - Nedot bērniem tamlīdzīgas lietas (Rakstā minētās), bet tomēr iedot tās viņiem, lai paspēlētos un uztaisītu reklāmas plakātus.

8 0 atbildēt

Nu neviens tak gluži prezervatīvus bērnam acīs netur tāpat kā medikamentus 

7 0 atbildēt

Jā bet daudzi to glabā zeķu atviknēs, kur bērni tos atrod un tad jau notiek bēdīgākais.

7 0 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt
Guuugļe transleit
2 0 atbildēt
Ko tur vairs slept,ja to visu pa tv reklame.
2 0 atbildēt
vari iedot video orgināla lapu ludzu
1 0 atbildēt

No vienas puses - jā, bet no otras... Ja nu bērnam vajag aizstāvēties? Tad ir gudri zināt, kur stāv ieroči. Vienalga vai tas ir seifā, pieliekamajā, skapī, zeķu atvilktnē, pamests zem gultas kopā ar tukšām čipšu paciņām, mikroviļu krāsnī, pakarināts ābelē, zem suņa/kaķa gultiņas, kāmja būrī, kafijas kastē, grāmatplauktā vai aiz aizkariem. <-- Nosaucu populārākās ieroču glabāšanas vietas.

1 0 atbildēt

Ticiet man! Bērnus Jūs pasargāsiet tikai un vienīgi pielādējot pilnu māju ar prezervatīviem, tiem jābūt visur. Nesagādājiet bērniem šīs ciešanas!  emotion 

1 0 atbildēt

Video nedarbojas....

1 0 atbildēt

Pirmkārt:Neviens nelasa tos mazos zīmolus, ka reklāmas kampaņas veidotājs ir EVOLVE ''Always lock up your guns''

Otrkārt: Cilvēki skatās uz lielo bildi tiešā nozīmē, cilvēki redz prezervatīvus un seksa rotaļlietas, un viņi slēps to ko redz, reti kurš iedomāsies ka tam ir kāds cits zemteksts, un ja noņemtu to zīmolu, kas veidojis šo reklāmas kampaņu, tad vispār neviens iedomāsies ka tas ir saistīts ar ieročiem.

Treškārt: Ja viņi tik ļoti gribētu, tad arī pateiktu skaidri ka jāsargā bērni no ieročiem, kā to Latvijā darīja ar darba drošību, parādot dažādas traumas uz lieliem plakātiem un rakstot tieši par to lietu par ko viņiem vajag rakstīt. Visu vajag skaidri un gaiši rakstīt, nevis censties tur taisīt vienu, bet patiesībā domāt citu.

Runājot par to ko autors šajā rakstā sacīja ka Latvijā šīproblēma ir maz aktuāla, tā ir daļēja taisnība, bet tomēr lai cik mednieki Latvijā būtu viņi tomēr iemāca bērniem kā izmantot ieroci, un ka tas var būt bīstams. 

Mans viedoklis par šo tēmu ir vienkāršs, izglītojiet bērnus ar to kā izmantot ieročus un apmāciet kā rīkoties ar ieročiem, un ka ieroči arī ir bīstami, bet nekad neatstājat bērnu ar ieroci bez uzraudzības. Labāk lai bērni zin kā izmantot, un kad viņi izaug lieli un ir kādi draudi, pieņemsim sākas karš, tad lai viņš arī prastu izmantot ieroci lai aizsargātu sevi. 

Un ja Latvijā deputāti nebūtu tādi korompēti zagļi, tad viņi domātu par valsts drošību, nevis par to kā viņi sevi var pasargāt, jo skatoties reāli kas notiek, Rīgā ir visvairāk drošības (specīālvienība omon, un policija), bet salīdzinot ar Liepāju, kur jau ir notikušas 2 slepkavības, viena bija kaut kad septembrī, bet otra pirms pāris dienām, policijas daudzums nav palielināts, ja tiešām kādam no tiem gļēvuļiem būtu svarīga drošība Latvijā, tad ja notiek slepkavība viņiem vajadzētu uzreiz dubultot policijas darbiniekus, nevis paļauties uz to ka šādi slepkavas tiks notverti no vietējiem policistiem, un ja gribētu vēl labāku drošību, pret Krieviju, tad viņi arī pieņemtu likumu, ka būtu ieroči vieglāk dabūjami, kā ASV , bet viņi nemaz netaisās te aizsargāt Latviju no Krievijas, jo viņi ir bijušie padomju atbalstītāji, un viņi tikai maina savu ''kažoku'', jo ja atkal ienāktu krievu karaspēks Latvijā viņi atkal parādītos kā Krievijas atbalstītāji, un redzot kas notika ar Ukrainu, mēs pat diži nevaram būt pārliecināti, ka NATO mūs aizsargās, ja mums uzbruks, jo viņi protams negrib sākt 3 pasaules karu, bet viņi labāk dos krieviem to ko viņi vēlas, nevis cīnīsies pretī. Reāli skataties ka tik mums arī nesanāk aizsargāt savu valsti, un nejau iestājoties armijā, bet gan ar saviem ieročiem (kuri lielākai daļai nav). 

Tagad arī internetā ir klusums, bet Ukrainā vēl nav nekas beidzies, cilvēki cīnās par to savu valsti, bet skatoties šeit spokos, es redzu tos kuri drīzāk ļaus krievu armijai izdrāzt sevi nekā cīnīsies. Latvieši beidziet būt tādi mīkstie, un neļaujat tiem sasodītajiem krieviem un viņu atbalstītājiem saukt jūs par fašisties/nacistiem cīnaties viņiem pretī, ja likums neatļauj jums raidīt pirmo sitienu viņu sejā, tad sākat viņus lamāt, un ja viņi raida sitienu jūsu virzienā, tad droši sadodat viņiem pa rīkli, jo ja jūs tiksiet nofilmēts kādā kamerā, tad jūs droši varēsit teikt ka tā bija pašaizsardzība.

Cīnamies par Latviju kā mēs spējam, pat tad kad mums nākas atļaut sevi ievainot.

0 1 atbildēt