local-stats-pixel fb-conv-api

Salauza noīrētu Tesla Model X apvidus elektroauto, uzmini, kas to izdarīja!?10

161 1

Izīrējamajām automašīnām nav nekāda vieglā dzīve, dēļ bezrūpīgiem autovadītājiem un dažādiem skarbiem apstākļiem kam tās tiek pakļautas īres laikā, taču pavisam nesen notika pavisam dīvains gadījums, kad Mercedes (Daimler) noīrēja Tesla Model X (100 kwh) un veica ar to dažādus testus, tāpat izjauca to pilnībā un diezgan neveiksmīgi salika atpakaļ, protams, nav nekas neparasts, kad autobūves komponija iegādājas savām izpētes vajadzībām konkurentu vai citas firmas automašīnas , lai tās izpētītu, iegūtu informāciju par tajās iestrādājām konkurentu tehnoloģijām un veiktu rekonstrukciju, jeb reverso inženēriju. Mercedes (Daimler) tā vietā, lai paši iegādātos apvidus elektroauto Tesla Model X un darīto ar to vien, ko vēlas, nez kādu iemeslu dēļ izdomāja to noīrēt no kompānijas Sixt, kur savu Tesla Model X kāds bavāriešu pāris bija atstājis uz vairākām nedeļām kamēr , kamēr paši bija devušies ceļojumā uz Sicīliju. Bavāriešu pārim pavisam pieder 3 Tesla elektroauto, kurus viņi parasti izīrē priekš dažādiem pasākumiem, piemēram, kāzām, lai gūtu papildus ienākumus.

Lai gan tas nav nekas neprarast ka Mercedes tieši tagad veica Tesla Model X izpēti, jo, tas šobrīd tirgū ir vienīgais apvidus (SUV) elektroauto un Mercedes arī strādā pie sava apvidus (SUV) elektroauto Mercedes EQC, ko plāno izlaist 2019 gadā.

Īrešanas laikā Tesla Model X, tika izjaukta un salikta atpakaļ, bet ne pārāk veiksmīgi, tāpat elektroauto bija ticis pakļauts dažādām ekstrēmēma situācijām kā , piemēram , lielam karstumam un intensīvām vibrācijām. Pavisam Mereced Daimler Tesla Model X testēja 7 nedeļas.

Neilgi pēc Tesla Model X atslēgu saņemšanas īpašniekam radās aizdomas, ka kaut kas īsti nav kārtībā. Pirmās aizdomas radās, kad tika saņemta ziņa par pārkāpumu uz šo elektroutu Barselonā, lai gan īres līguma nebija atļauts braukt tik tālu .

Bavāriešu pāris sākumā nezināja, kas ir noīrejis viņu Telsa Model X līdz brīdim, kad elektroauto tika atgriezts ļoti sliktā stāvoklī. Tāpat īpašnieks bardačokā atrada soda kvīti par nepareizi noparkotu automašīnu no Mercedes-Benz tehgnoloģiju centra , kad nāca klajā kas ar šo elektroauto bija noticis un darīts. Īpašniekam izpētot elektroauto GPS vēsture atklājas, ka Tesla Model X bija ticis testēts izpētes trasē Barcelonā , kurā pārasti pārbauda automobīļu saķēri.

Mercedes (Daimler) nodarītie bojājumi Tesla Model X tiek lēsti ap $18,000 , Daimler Bavāriešu pārim ir atmaksājuši tikai nelielu daļu par bojājumiem, lai gan nav zināmi iemesli kādēļ Mercedes (Daimler) rīkojās šādi, jo tāpatas Merceds nāksies atmaksāt remonta izmaksas Teslai !

161 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

kur ir avots ? 

6 0 atbildēt

Labāk, lai tiesājas un veinīgajiem 100% būs jāpērk viņiem jauna Tesla.

6 1 atbildēt

Neizklausās ticami.  emotion 

3 0 atbildēt

izskatās pēc tā viltus raksta pirmspāris dienām angļu saitā.

Ieliec avotu

3 0 atbildēt

Tesla un Mercedes sadarbojas savaa starpaa, MB lieto teslas materiju blokus un citus sikumus hibridiem, Tesla savukaart izmanto dazaadus vadiibas, kruiza kontroles etc. Pat salonaa daudz kas uzreiz atpazistams no MB. Ja viniem kaut kas intereseetu, pajautatu legalaa celjaa.

Driizaak kaads kam pieja testu trasei uz vecpuisu balli noirejis un izardijies (pienemot ka ta info vispar nav kaada samurgojums lai reitingu uzsistu)

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Kad biju Norvēģijā,tiku izbraucis ar visiem teslas modeļiem-nekas īpašs,Parasts elektro mobīlis.

1 0 atbildēt

👍😀

0 0 atbildēt