local-stats-pixel fb-conv-api

Šajos alkoholiskajos dzērienos ir sastāvdaļas, kas tev izraisīs sliktu dūšu7

83 2

Mums šķiet normāli iedzert alkoholiskus dzērienus, ja zinām tam visam mēru. Tāpat mēs zinām, ar ko rēķināties, zinām, cik ļoti noreibstam no konkrētā dzēriena. Alkohols mums ir labi zināms, tomēr ir valstis, kurās alkohola dzeršanas paradumi ir pavisam dīvaini un pat – bīstami dzīvībai pat mazos daudzumos!

83 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Kobras vīnos bieži šmaucas, liekot nevis kobru, bet kādu citu čūsku, piemēram zalkti, melnu odzi ( bez zigzag raksta). Veic iegriezumus un sataisa kobras apmetni. Meistari māk sataisīt kobru no parastas čūskas. Kāpēc? Jo kobras aizsargā, un kā jau rakstīja asv un eiropā aizliegtas. Bet zalkti neviens neaizsargā. Tādu burku var eksportēt uz citām valstīm, bet lētticīgais pircējs uzķeras uz tā apmetņa un domā ka kobra.
4 0 atbildēt
Ziņu, ka Latvijā kādreiz varēja nopirkt pudeles kuras iekšā bija čūskas un skorpions. Sen neesmu šeit tādus redzējusi, lai gan nevarētu teikt, ka tos dzērienus meklēju. 😂
3 0 atbildēt

Prozit!!!+++

1 0 atbildēt

Tie teksti ir pasakas, indīgi tās šmigas visticamāk nav, jo vai tad kāds to dzertu? Tik cik šmiga pati par sevi ir indīga-pārcešoties.

1 0 atbildēt
Es arī māku ražot baltu vīnu.
0 0 atbildēt
0 0 atbildēt