local-stats-pixel fb-conv-api

Šādi darbinieki : Mums nav vaidzīgi13

342 14

Katram ir jāguļ, katrs grib gulēt, pieņemamais gulēšanas ilgums normālam cilvēkam ir nepieciešams vismaz 6 - 9 stundas diennaktī. Es pats parasti guļu aptuveni 7,5 stundas, bet šoreiz nav stāsts par mani, bet gan stāsts par kādu slimnīcu, kur ārstiem var teikt jāstrādā 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, bet kur tad, lai viņi guļ? Šeit ir neliels apkopojums, kur viņi pavada savu gulēšanu un cits citu piesedz, lai attiecīgās nodeļas vadītājs nepieķer, taču ir arī dažas fotogrāfijas...

342 14 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Mums ir VAIDZĪGI šādi darbinieki - ar daudz VAIGIEM emotion

14 0 atbildēt

Nu normāla parādība, lai izdzīvotu ārsts nestrādā vienā darbavietā (vismaz pie mums) pārsvarā tā ir slimnīca + ātrā palīdzība. Vēl kaut kāda poliklīnika un hvz kas. Ja slodze normālam cilvēkam ir 40 stundas nedēļā, tad bieži vien ārsti, feldšeri (ārsta palīgs) pēc 24h maiņas pieņemsim uzņemšanā dodās uz 24h maiņu uz ātro palīdzību. Nav brīnums ka cenšās kaut mazliet pagulēt jebkurā vietā. Kāmēr pats nestrādāju 03 iedomāties nevarēju, ka mediķiem ir tāds suņa darbs. 

10 0 atbildēt

Tu vispār saproti kāda ārstiem ir slodze?

Es pati studēju medicīnu un gatavojos kļūt par ārstu, tā, ka var Tev pateikt vienu. Tas ir milzīgs stress, īpaši operāciju laikā, jo daudzos gadījumos noTavasrīcības ir atkarīga cilvēka dzīvība. Un laicik profesionāls būtu ārsts, arī viņš ir cilvēks, kuru smaga darba diena nogurdina, un tāpēc brīvajos momentos labāk pagulēt.

Diez vai Tu gribētu, ka Tevi operē pusaizmidzis ķirurgs. Tāpēc nākamrez padomā, kādusstulbus rakstus Tu liec.

6 0 atbildēt

Vaidzīgi emotion

5 0 atbildēt

Ja cilvēks ir pārstrādājies entās stundas, tad tas ir netikai normāli, bet pat pieņemami..

Izņemot ķirurgus operācijas laikā!!!

5 0 atbildēt
Lai guļ cilvēki,viņi glābj dzīvības.
3 0 atbildēt

lol, autor, rakstīt iemācies... nevis šādi darbinieki nav vajadzīgi, bet tāda darbavieta ir vnk briesmīga...

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kas ir,ķīniets atpūšās...Nav viegli aifonus cept.

0 1 atbildēt