local-stats-pixel fb-conv-api

SS.lv savai klientei draud pārlauzt sprandu; portālam draud slēgšana.32

171 3

Sveiki spoki un spocenes! Es nesen izlasīju TVNET u.c. portālos par SS.lv. Mani nošokēja šī lieta par portālu, jo es, piemēram, to uzskatīju par vienu no labākajiem sludinājumu portāliem Latvijā. Lai gan mājaslapa ir ļoti vienkārša, bet tik un tā daudziem tas portāls patīk. Rakstā esmu publicējis savu viedokli par rakstu TVNET portālā.

Sākšu ar to, ka TVNET es izlasīju kādas SS.lv klientes sūdzību par kādu tās darbinieku vai darbiniekiem, kuri uz viņas lūgumu paskaidrot, kāpēc ir izdzēsts sludinājumus, saņēma ziņu krievu valodā, kura saturēja reālus draudus personas veselībai un dzīvībai.

Lai gan TVNET rakstīja SS.LV, viņi saņēma atbildi "Nevaram komentēt muļķības."

Portāls jau iepriekš nodarbojies ar sludinājumu dzēšanu, nepaskaidrojot iemeslu. SS.lv neatbild uz klientu vēstulēm un telefona zvaniem, kuros patērētāji mēģina noskaidrot, kādi ir viņu sludinājumu dzēšanas iemesli.

Daudzi par šo uzņēmumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs saņēmis vairāk nekā 40 e-pastus, kuros cilvēki sūdzējās par šo uzņēmumu. Par šādām negodīgām rīcībām uzņēmumam draud slēgšana un 100.000 eiro liels sods.

Lai gan es novirzījos no tēmas, bet jautājums paliek viens - kas tie ir par darbiniekiem, kuri ir tik rupji un ļauni pret saviem klientiem? Lai vai kāds būtu sludinājums, tā nav jāatbild. Tagad uzņēmumam draud slēgšana. Par to, kādu sodu piešķirt uzņēmumam, izlems tuvākajā mēneša laikā.

Avots: http://www.tvnet.lv/zinas/tava_balss/670156-sslv_mes_tev_sprandu_salauzisim_sludinajumu_portalam_draud_slegsana

171 3 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Krievs vienmēŗ draud kad viņam nav taisnība, arī šī reize nav izņēmums!

36 3 atbildēt

Da besī tas ss... Sludinājumi par maksu sūkā! Ir pietiekoši daudz citu, kvalitatīvu ,pērk/pārdod, sludinājumu saitu, bet tos neviens neizmanto! Neizmanto jo nezin par viņu eksistenci! Varētu sākt boikotēt ss un lietot bezmaksas portālus.

30 1 atbildēt

Cerams ka neizslēgs šo saitu, tas ir vislielākais sludinājuma portāls LV. Būtu labi ja kāds cits pārņemtu šo saitu, kāds Latvietis nevis Krievs.

29 2 atbildēt

ta tas portāls eksistē jau vismaz 17 gadus- viņš bija viens no pirmajiem..

un NEKAS tur nav mainijieas.. vienjīgi sāka grābt naudu..  tur nav nek';adas nopietnas administrācijas- vienkārši nav.. labākā gadijumā 2-3 cilvēki.. jo pats par sevi tas portāls nekādu darbu meprasa.. tik vien cik kāds noalgots skuķis padzēš sludinājumus, kuri viņai šķiet slikti.. un pats īpašnieks, vienkārši kāš naudu.. 

Jo kā jau minēju nekādsw darbs tu netiek ieguldīts.. PiedevāM VID varētu pasēkot to naudas plūsmu.. 100% tur cirkulē kreisā nauda.. Jo reālas uzskaites tur nav - vienkārši nevar būt, jo tajā laikā kad tas portāls tapa, tādas lietas vienkārši nebija ( nebija vel izdomātas kā suga)..

 

21 0 atbildēt

Kur tad es videokarti varēšu nopirkt ja ne ss.lv? emotion 

19 0 atbildēt

SS - Labākais sludinājumu portāls LV emotion

Un nesaprotu - kāpēc ievietoji to "atrunu"? 

11 2 atbildēt

Atgadina to rakstu,kur sieviete nepazistamam dzekam,aizsutija pati 30.000.stukas un brec,ka sis noziedeja ar galiem emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Krievu urla ss kantorī. Vajag viņu aizslēgt, un cilvēkiem ar smadzenēm vajag jaunu sludinājumu portālu Latvijā izveidot.

3 1 atbildēt

Lai jau slēdz. Vieta tukša nepaliks.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Atātā, SS.lv emotion Ilgi vairs nepeldēs.

1 3 atbildēt
Slēgt Latvijas monopolu? Kā tad, klikbait kā vienmēr.
0 3 atbildēt

pilnīgs bulšits ! Neticu un viss .

Pats esmu licis sludinājumus tur un nekādu problēmu nekad nav bijis.

Un ja aizklopēs tad ko darīs ? Kā pārdos pirks vai vienalga ko citu darīs ?

Tie citi mazie entie sludinājumu saiti kur labi ja 5 sludinājumi iekšā nekur neder .

1 4 atbildēt