local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKS! Meitene sver TIKAI 21 kilogramu un mirst40

252 8

Viņai, Natālijai Žuļtajevai ( Наталья Жультаева) ir tikai 23 gadi un viņas dzīve ir uz jautājuma zīmes- vai viņa sagaidīs savu 24. gadu?

Pirms 4 gadiem šī jaunā sieviete pārstāja ēst nelaimīgas mīlestības dēļ - puisis viņu vienkārši pameta, nepaskaidrojot iemeslus. Tieši tad viņai sākās liela depresija, un viņa atteicās ēst. Kad viņa svēra 37 kilogramus, pati saprata, ka ir jāpārstāj sevi turēt uz tik drastiskas diētas, bet tas vairs neesot bijis tik vienkārši - organisms vienkārši atteicās pieņemt normālu ēdienu. Šodien viņa spēj ieēst vien smalki saberztu ēdienu, un arī tikai tad, kad jūtas izsalkusi, kas esot reti. Meitene ar grūtībām runā un staigā, sāp kājas, bieži krīt bezsamaņā un turpina dilt.

Pilnais video >>>> ŠEIT



252 8 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Es nesaprotu, kā citas meitenes, puišu dēļ, var nonakt tik tālu. emotion

43 4 atbildēt

Meiteni pamet puisis-Meitene badojās

Puisi pamet meitene-Puisis sāk repot emotion

24 0 atbildēt

Viņai nav tikai problēmas ar svaru ,bet arī ar galvu. 

25 4 atbildēt
Šito visu rādija krievu šovā un cik es redzēju, tā meitene sāk atveseļoties un jūtas labāk. Btw, tas puisis ir neglīts. Just sayin'. Sorry not sorry.
13 0 atbildēt

Šausmas. Nabaga mamma - katru dienu redzēt kā bērns mirst un nespēt palīdzēt. cerams, ka klīnikā meitene atgūs veselību.

12 1 atbildēt

Diez, tas džeks ir redzējis savas rīcības sekas..?

12 3 atbildēt

emotion 

7 0 atbildēt

Man ir 22 un sveru ap 39 kg, augums 162cm. Dajēļi vainojama ģenētika, jo vienmēr esmu bijusi tieva. Kad pirms 7 gadiem nomira mans tēvs, nevarēju neko lāga ieēst, jo tāda lieta kā izsaukums bija pazudis. Ēdu mazas porcijas, dzēru jogurtus, jo neko vairāk nevarēju iedabūt iekšā. Vienmēr jutos kā pārēdusies. Centos iedabūt ar varu, bet tad palika slikti. Tad nokritos līdz ap 37 kg. Bet tā kā sapratu, ka kaut kas jādara lietas labā, saņēmos. Ēdu pat ja negribējās.

Tagad ēdu normāli, normālas porcijas, arī našķējos, bet gēni laikam tādi. Sapratu, ka man svarā pieņemties ir grūti, pat ja ēdu kārtīgi, bet ja es neestu, tad līdz viņas stadijai man pat gadu nevajadzētu.

6 1 atbildēt

Stulba , kas stulba

7 3 atbildēt

Briesmīgi! Kāpēc sev ir jānodara tāds posts viena cilvēka dēļ? :-/

3 0 atbildēt

Pat nebija verts :/

3 0 atbildēt
Kādēļ vainot veci ja sievietei pašai ar galvu vis nav kārtībā? Ja ir tik maza pašapziņa tad vainojiet vecākus un klases biedrus kas viņu morāli grāvuši gadiem
3 0 atbildēt

Kas ir šoks?! Vai cilvēks, kas sevi tīšām mērdē un beigās nomirst aiz savas šķietamās bezizejas būtu jāiedala šoka kategorijā? Tas nav pārsteigums.

2 0 atbildēt

 fui, kāda nobarota resna krievu cūka

1 0 atbildēt

savu likteni viņa pati izvēlējās - neviens viņai neko nespieda darīt. - un tagad tās ir sekas par kurām viņai jāatbild.. 

0 0 atbildēt

Jāiet paēst!

0 0 atbildēt

Lai iet uz to raidījumu - Superapaļīgie pret super tievajiem.....

0 0 atbildēt

Man ar šis viss liekas nesaprotami!

0 0 atbildēt

ja sadzeras 2 litrigos berniba tad ta notiek

0 0 atbildēt

Čalis pameta draudzeni, jo atrada slaidāku skuķeni.

0 0 atbildēt