local-stats-pixel fb-conv-api

SOCIĀLAIS EKSPERIMENTS "Viltus kastinga sludinājums"15

315 0

75 vecāki atsaucās viltus kastinga sludinājumam feisbukā, nosūtot savu bērnu fotogrāfijas, tikai astoņi uzdeva papildus jautājumus, bet viens, nesaņemot lūgto papildu informāciju, nenosūtīja atvašu bildes.

315 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

 emotion 

Jāmēģina šis ar studentēm, varbūt paveiksies uz kastingu uzaicināt meičas.  emotion 

31 1 atbildēt

Kāds nu tur privātums vairs. Selfiji pilnas galerijas, Vārds Uzvārds, attiecību statusi, dzīves vietas, hobiji, tel numuri, darba vietas utt... Cilvēki ar saviem mazvērtības kompleksiem visu savu dzīvi publicē internetā.

Tāpat kā mūsdienu meitenītes: saliek bildītes un slapina aiz laimes, ka citi spiež like un komentē: cik sexy, gribu un ko tik nē. emotion

18 0 atbildēt
Pilnīga un galīga vecāku vaina. Un ja tā labi padoma, tad tie kas tagad ir jaunie vecāki ir tie paši kas ka paši pirmie saka lietot internetu Latvijā. Tātad nulle pieredzes. Un vispār ja tā apkārt paskatās, muļķi ir ir visur un ja esi uz ražojis bērnu, tad nu tas Tavu iq automātiski neceļ.
4 0 atbildēt

Tāpēc es nevienam neuzticos, ticu tikai sev un pārbaudītai informācijai.  emotion 

4 0 atbildēt

Diviem vārdiem sakot- stulbi vecāki.

4 0 atbildēt

Stulbi vecāki. Diezgan pārsteidzoši, ka nekādu informāciju nemeklē, tikai pa taisno sūta bildes kam prasa.

3 0 atbildēt

tieshi shitaa facebook lapaam kuram nav nekaadu rekviziitu un izliek bildi ar mersi un saka iespeja laimet, visi laiko sheiro kaa idinji... taspats ar lapaam kur izvieto bernu invaliidu vai bernu bildes, kur tie slimnica peec kaadas traumas... un saka ka slims ar vezi vai vel kkas shaarejiet laikojiet, rakstat komentaros Amen... katrs share like un Amen maksas tik un tik, tjip facebooks sponsores, taa berna arsteshanai... pilnigs bullshits, bet cilveki pavedas... man draugos vesels lerums taadu aunu, viniem personiski rakstu, skaidroju, kas un kaa... ka tas viss bullshits, ar kaadu merki taistas taas lapas utml bet visi turpina shaareet... nezinu, liekas man draugi ir galiig izkuukojushi savu pratinju, nevaru izskaidrot sho diivaino paraadiibu, varbuut tas dzerumaa tiek dariits... bet nu ok, man vienalga... galvenais ka ir klaunu bars kas kaadu zhuljiku dara bagaatu...

3 0 atbildēt
Ir aitas būs cirpēji.🐑
2 0 atbildēt

Ceru ka to pedofilu arestes.

2 1 atbildēt

kASTINGS emotion 

0 0 atbildēt