local-stats-pixel fb-conv-api

SKANDĀLS! Skolotāja, kurai bija sekss ar savu nepilngadīgo skolnieku!24

282 9

Viņai bija sekss ar 15 gadīgu skolnieku. Šis fakts ASV izraisīja milzīgu skandālu, tomēr vainas apziņu 29 gadus vecā Dženifera Kasvela neizjūt.




Tagad viņa TV kameru priekšā izkratījusi savu sirdi. Viņa stāsta par to, kā attiecības sākušās, par seksu skolā un par savu turpmāko dzīvi, kā reģistrā uzskaitītai seksa noziedzniecei.



282 9 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Un tūlīt būs komentāru jūra: ''Kapēc manā skolā nav tādu skolotāju?'' emotion Ps. meičai nav ne vainas emotion

38 2 atbildēt
Eh čalim visu jautrību aplauza... Vo nelietīgā murikāņu tiesa
27 0 atbildēt

Ja abiem tas patika un tas pat varēja atkartoties vairakas reizes kads vēl vinai sodsemotion Dažreiz tie likumi škiet tik stulbiemotion Viens izdomā likumu parejie pēc stabules pakaļ...

23 0 atbildēt

Robs likumdošanā. 15 gados čalis jau ir pieaudzis un fiziski pietiekami stiprs lai pavedinātu sievieti vai pat izvarotu. tādu likumu varētu veidot līdz 12 vai 14 gadiem.

10 0 atbildēt

Sievietei nav ne vainas vajadzēja tikai atrast vietu, kur to darīt  emotion 

6 0 atbildēt
A ir kāda starpība vālēt teiksim 15 vai 29 gadīgu mātīti vai otrādi? Ja 18 gadīga var kopoties ar 80 gadīgu un par to viņai vai viņam nekas nav, tad es neko nesaprotu. Laikam esmu atpalicis no dzīves... Mans uzskats, ka labāk būtu 15 gadniekam rīvēties ar 29 gadīgu nekā ar savu vienaudzi. Jo 15 gadīgajiem vairumā gadījumu vēl parasti nav tādu zināšanu, lai nesavārītu ziepes un neapbērnotos pirms laika, savukārt ar 29 gadīgu jau būtu pavisam cits stāsts...
8 2 atbildēt

O jāa, students pavadināja viņu,nu, bet kā lai tur ir kurš par to nav domājis un sapņojis. emotion

4 0 atbildēt
Es piecadsmit gadiņos taustīju savas audzinātājas krūtisemotion
4 0 atbildēt

es nesaprotu.. da paņemat un aizejat uz kadu moteli - ciki briku un viss ok, nevis klasē emotionun kas tur slikts ja 15 gadigam čalim ir seks?? Labāk lai 15 gadnieki ar 13 - 14 gadīgām ākstas? Man tas liekas nesaprotami. 

3 0 atbildēt

Nu Ok skolotāju parādija, smuka ir. Tagad lūdzu objektivitātei parādiet to 15-16 gadīgo ``puišeli``. Es varu derēt ka vizuāli viņš izskatās tuvāk 25 gadiem. Pakatieties kaut vai uz ši gada eirovīzijas Izraēlas pārstāvi, 16 gadi vecs..... 16-fak!ng gadi !!!!!! Kurā vietā?! Te noteikti ir tas pats stāsts.

Tagad tak ar jaunajiem zaķiem arī nevar neko hi-hi-un-ha-ha kamēr personas kodu nepārbaudi. Izskatās uz 27, patiesībā 15.

3 0 atbildēt

džekam bija kādi iebildumi? domāju, ka nē! tad kur probza?

3 0 atbildēt

Njā!

emotion 

1 1 atbildēt

nu baacv kpc man neveicas bet kautkādiem ārzemes veicas :reeeka:emotion

0 0 atbildēt
Manam komentāram nebija politiskā zemteksta, es uzrakstīju ka čalim aplauza gultas priekus. Ja tev visur rēgojas politika un ir paranoja varbūt laiks pie daktera aiziet?
0 0 atbildēt

Tadu ,,gadijumu,,pasaule ir milzumdaudz ,tikai visi netiek atklati.

0 0 atbildēt
15 gados? Dievs žēlīgais!!
1 1 atbildēt
Wo wo
0 0 atbildēt

Nav jau nekāda baigā skaistule, bet 15 gados būtu pa zorti emotion

6 6 atbildēt