local-stats-pixel fb-conv-api

«Ryanair» draud pēc «Brexit» atcelt lidojumus uz un no Apvienotās Karalistes12

114 0

«Jums solīja, ka varēsiet pamest ES un viss paliks kā bijis. Realitāte ir tāda, ka no ES var aiziet, tā ir jūsu izvēle, bet viss fundamentāli mainīsies.»

114 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Tāpat tajās lidmašīnās ir šaurs un nav omulīgi   emotion 

7 0 atbildēt

Nu nekas lidos ar citām lidmašīnām nav jau pasaules gals emotion  Un starpcitu ja esi pagarš cilvēks tur diezgan maz vietas ir,man piemēram,kā 1.80 grūti tur nosēdēt jau 3 stundas. Bet sen jau vairāk neizmantoju rynair ir citas kompānijas ar kurām ir ļoti labi lidot un draudzīgas cenas emotion  

ŠO INFO JAU PUBLICĒJA PIRMS GADA TAGAD LAIKAM ATKAL SĀKUŠI PAR TO RUNĀT,JO TUVOJĀS 2019 emotion

5 0 atbildēt

Peļņa būs konkurentiem, paši sev tik bedri izraks. Idioti.

3 0 atbildēt

Man po, man uz UK nax nevajag.

4 1 atbildēt

kāpēc lai viņi [ryaneir] nogrieztu sev paši, labprātīgi peļņu, ienākumus ?  emotion 

1 0 atbildēt
Lieta tāda ka kompānijai interesē peļņa. Acīmredzot pēc izstāšanās peļņa kritīsies. Bet iziet no situācijas vajag ar paceltu galvu. Tāpēc jāizdomā leģenda.
1 0 atbildēt

Vairs nebūs tuvākā nākotnē līdzīgi referendumi. Propaganda un cenzūra (tā sauktās, cilvēktiesības) ir jaunās PSRS (ES) galvenās vērtības. Ja vēl kāds vēlēsies izstāties no jaunās PSRS (ES), sods būs nežēlīgs un bezjēdzīgs.

1 0 atbildēt

pohu*. ir Wizzairs...airBaltic

cilvēki pārdzīvos. lai nesprēgā daudz rayena gaiss emotion 

0 0 atbildēt

iespaidot cilveku demokratiskos lemumus, ar savu biznesa palicibu ka platformu, mja.... diezgan neprofessionali, tik parada, ja sitiem plan pratiniem liberastiem. butu iespeja vini piespiestu parejiem cilvekiem savu viedokli aiz pieladeta stroka.

1 1 atbildēt
Lieliski! Vietā nāks cita aviokompānija un esošajām būs vairāk klientu. Ryanair sen vairs neizmantoju. Wizzair ir daudz patīkamāki stjuarti,labāka apkalpošana un daudz lētāks.
0 0 atbildēt