local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas satiksmes reketieri AKA Kontrole!41

209 3

Jūs droši vien domājat, ka visi noziedznieki, narkomāni un citādi kriminālie elementi atrodas valsts cietumos, ideāla pasaulē tā būtu! Bet mēs nedzīvojam ideāla pasaulē un daudziem elementiem, kādiem nevajadzētu būt uz brīvām kājām izdodās iemaldīties RS un KOBLENZ rindās, kur jaunās varas apskurbuši tie nespēj kontrolēt savas rokas un kājas!(Protams, nesaku ka tādi ir visi)



209 3 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Wow!Pat valsts valodā nerunā tas apsargs, aiz olām tad pakārt un aizsūtīt uz sibīriju.

50 0 atbildēt

Kā drīkst nerunāt latviski???emotion

37 1 atbildēt

Kāpēc tad neturpināji runāt valsts valodā? Ja viņš nesaprot, tā ir viņa problēma.

P.S. Ļoti neglīts vīrietis, es ar tādu pagalmā neietu. emotion

29 0 atbildēt

****ec, pat valsts valodā nevar parunāt parazīts. šitos urlas kas strādā Latvijā un nemāk latviešu valodu salikt visus vienā rindā un nošaut. 

28 2 atbildēt

labs krievs ir piekauts krievs

19 0 atbildēt

Šitie šmurguļi ielīduši apsargu paltrakā un tad tēlo baigos varoņus. Lielais pagalmā gājējs, iedotu vienreiz pa tāfeli, uzreiz čuriņa biksēs ieskrietu un atcerētos, kā jārunā Latviski. Kropļi okupantiemotion

18 0 atbildēt

Es biļeti sabiedriskajā transportā vienmēr esmu pirkusi, ja nav naudas- eju ar kājām.

BET!

Pēc pēdējien RS izgājieniem, sākot no bezkaunīgas biļešu pacelšanas , līdz ''koblenz'' iesaistīšanas.  Mana iecietība un likumpaklausība šajā konkretajā jautājumā ir pielīdzināma nullei.

Puisim, kas iejaucās- cepums, ''koblenz''istam saskabušu pienu!

14 0 atbildēt

Un ja cilvēkam jāzivēlas ēst vai maksāt par biļeti, ko tad? Jābūt saprātīgiem! Nevar taču viņš neēst vai speciāli kļūt par invalīdu, lai varētu saglabāt naudu pusdienām. Ja Latvijā minimālā alga būtu 500 eiro pēc nodokļu nomaksas, tad tādas cenas būtu kaut cik vēl pieņemamas. Bet tā ir 360 eiro, vairāk nekā 30% nodokļos, vēl komunālie, dažiem īre un ēdiens. Un ir vēl PVN nodoklis, sanak vairāk nekā puse nodokļos un sanak, ka cilvēks saņem 180 eiro. Un vēl tāda cena par biļeti? emotion

13 0 atbildēt

NU tu ar pārāk skarbi, letāli, tur beigās runā. Par apsargiem Latvijā piekrītu.

Tomēr, ja izvelies braukt bez biļetes, tad atbildi par sekām un skamaksā sodu. Jo esi pārkāpis satiksmes noteikumus, izmantojis transportu, bez maksas. Pats arī esmu braucis, pa zaķi un bez ierunām samaksājis sodu.

Nav ko tur pēc tam lekties, un pretoties atbilstošām sankcijām, zinu, ka pēc likuma, kontrole un apsardze neko tev nevar izdarīt, bet esam tak cilvēki un par savu rīcību atbildam, netaisot cēnu, viņi dara savu darbu, nevajag bojāt viņiem garastāvokli un sev, un samaksā to sodu, ko esi godam nopelnījis.

Kārtībai jābūt, ja tu to nepildi, kāpēc gaidi, ka valstī tādai jābūt?

14 2 atbildēt
Apsargs ir reāls cirvis. Un te ir Latvija, tā kā būtu jārunā valsts valodā...
10 0 atbildēt
ideāls video lai viņus iesūdzētu tiesā un pēc tam labākajā gadījumā atrastos slimnīcā ar laustu degunu.
9 0 atbildēt

Tiko gribeju likt so video bet uzradijas ka jau ir bijis emotion

Apsardzes urļiki ppārkāpa uz reiz vairakus likumus... Roku palaisana, ko vins nedrikst nekada gadijuma darit, un ari likumu par valsts valodu...

So video vajag  nodot valsts policijai, un vel dazam labam instancem, lai iakrata to urliku kantori... Un es joprojam nesaprotu ka si kompanija dabuja ligumu ar RS , jo ja nekludos tad sada gadijuma vajadzeja but konkursam, bet nekas par to nav dzirdets...

Tatad jau si lieta vien ir kada kriminal procesa cieniga...

Vienig apbedina tas ka jaunietis velak ar urliku ari runaja krieviski...

9 0 atbildēt

Labi, piekritīšu, ka par braucienu jāsamaksā, ja esi iekāpis sabiedriskajā transportā, tad zini cik tas maksā...

Apsardzes darbinieka rīcība bandītiska. Draud cilvēkam rupji lamājas, cenšas fiziski iespaidot. Ļoti skaisti, zinot, ka aiz tā visa slejas Rīgas mēra seja.

Vai nav savādi, ka Rīgas dome, likvidējot RS konkurentus, kuri pārvadā pasažierus par daudz mazāku cenu, pieprasa, lai saistības attiecībā uz viņu šaubīgo uzņēmumu RS tiktu pildītas.

9 0 atbildēt

Šadiem atsaldeņiem vajadzētu strādat par sētniekiem nevis par apsargiem. Jo apsargs ir cilvēks ir ar minimālo autoritāti. Šim neizdevušajam pisienam vajadzētu atspārdīt seju nevis dot autoritāti. Viena lieta ,kas man nepatīk ir ,ka čalis ,kas aizsargāja meiteni sāka runat krievu valodā. Kadā jegā viņam bija jāpiekāpjas. Protams ir problema ,ka ja ven apsargs tev neuzbrūk tu nevari neko darīt  jo tevi aizvedīs policija par uzbrukumu apsargam. A ja viņs tev iesitīs pirmais pat ja tev izdoses viņu nofilmēt viņam maksimums būs rājiens no priekšneka. Bet redzot to kuņu es pat nenoturētos un pasēdētu 1 dienu policijas iecirknī.

8 0 atbildēt

Riktigs Vladislavs! Tiira krievu ieziime - Audzeets mucaa un caur spundi barots. JENOTS

7 0 atbildēt
Apsarga sertifikatu izdod VP, nevis Ushakovs 'ar savu bandu'. Kads izveerteeshanas komisijaa, laikam, nav pamaniijis, ka shis indiviids nerunaa latviski. Tas ir viens no pamatiem, uz kuriem balstoties, personai var tikt anuleets apsardzes sertifikaats.
7 0 atbildēt

Man nekas nav pret krieviem un viņu valodu. Bet pēc šitādām epizodēm pamostas kaut kāds iekšējs naids, kurš savukārt aicina uz reālām darbībām. Nu, piemēram, pievienoties kādai attiecīgai kukklusklana rakstura organizācijai.

7 0 atbildēt

kapēc man ir nojauta ka drīzumā viņš iestāsies bezdarbniekos emotion

4 0 atbildēt

Es saprastu ja es viņa dzīvoklī līstu ar kameru... bet publiskās vietās es varu filmēt ko vien gribu un to video likt kur gribu. Potams, saskaņā ar likumu.

Palīdzēt es arī varu kam vien gribu, ja kaut kādi urļāku kontrolieri kādu tiranizē es uzskatu par savu pienākumu iejaukties, ja kāda no pusēm pārkāpj savas pilnvaras vai likumu. Kā šajā video... cik no tā visa sapratu meitenei kaut kādi tūristi runādami svešvalodā atņēma pasi un čalis gāja palīgā.

Īstenībā "ko blenz?" firmā ir jauna kustība pret skatīšanos, viņu mērķis ir sēt aklumu pasaulē. Šis kiborgs gribēja ievilināt pagalmā čali un aizlīmēt acis ar superlīmi, jo skatījās. Kameras viņiem arī ļoti nepatīk, var redzēt paniku tā "apsarga" acīs. Viņi vienkārši braukā ar sabiedrisko transpotu un vāc datus par mums, ko vēlāk nodod Dižajam Bezacim Ušakovam. Skatās kā reaģē cilvēki kad kaut ko redz. Mans vectēvs man nodeva informāciju par viņiem pirms savas krišanas gūstā, bet viņš bija gandrīz akls, tāpēc viņu vienkārši ignorēja un varēja spiegot pa "ko blenz?" galveno bāzi. Jā, viņš teica ja sanāk saķeršanās ar viniem ir jāaiver acis un skaļi jākliedz "Jūsu te nav!" 13 reizes un jālēkā uz kreisās kājas. Tas viņus apmulsina un viņi liek mieru. Es zinu tam ir grūti noticēt, bet tas viss ir balta patiesība.

4 0 atbildēt

Aiztwītojat šito uz RS vai Koblenz, nenāktu par ļaunu čalim pakutināt dienesta statusus.

3 0 atbildēt