local-stats-pixel fb-conv-api

F #000RS84

612 3

Laiks gāja savu gaitu. Nemanot aizskrēja gads, un man likās, ka nebiju to zemē nometis. Biju spēris krietnu soli tuvāk savam mērķim. Melnā sutana, ko tagad valkāju, visiem atgādināja, ka esmu šķīries no laicīgajiem cilvēkiem un laicīgās dzīves, bet pakausī izcirptā tonzūra stāstīja par manu uzņemšanu kleriķa kārtā. Atslēga un svēto rakstu lasījuma grāmata liecināja, ka bīskaps man devis pirmās divas zemākās priesterības svētības. Tā es šajā gadā ne vien ārēji biju mainījis izskatu, bet arī apņēmies ar savu dzīvi un piemēru atslēgt ticīgo sirdis dievam, noslēdzot tās grēkam.

Teksts ņemts no grāmatas, lai izņemtu sevi no šī raksta, kuru nav iespējams dzēst. Vai tas būtu protests, vai vēlme uz privātumu, kurš tiek zagts vecu ceļot gaismā kā jaunu... Nezinu, bet lai ir tā kā ir, lai pagātne ir tur, kur tai jābūt un seko jauna nākotne! Bildes rakstam pieskaņoju pēc oriģināla raksta, ņemtas no googles.

612 3 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Braukšu ar riteni uz darbu, apnicis. Dzīvoklis, studijas, sadzīves lietas, savas vēlmes. Tikai nogrieziet vēl vairāk algu nost un paaugstiniet nodokļus, biļešu cenas līdz 2 eiro. ZB.

Latvija būs pirma valsts kuras iedzīvotāji iemācīsies pārtikt tikai no tīra gaisa.

35 0 atbildēt

(agresīvs komentārs)

Par to nerīdzenieku piemaksu gan esmu agresīvi noskaņots. Kas mēs nerīdzenieki kaut kāda otā šķira vai? Savas valsts galvas pilsētā jeb ūdens galvā jāmaksā vairāk par braucienu nekā lokāliem. Ja tā būs tad darīšu tā. Kad būšu ūdens galvā katru piekto reizi braukšu par zaķi un ja ķers tad būs jākaujas.

Ūdens galva !

Ūdens galva!

Ūdens gava!

32 1 atbildēt

Labi, ka es gadā braucu ar sabiedrisko labi 2-3 reizes.

Sviests, man ar auto ja braucam divatā sanāk lētāk, kā ar troleibusu.

Interesanti, kā psrs'ā tas izdevās par 4 kapeikām?!

21 0 atbildēt

kaapeec man tgd buus jaauztur slaaviski runaajoshu babulju pensionaru n tie bezmaksas braucieni nezinkur?pie tam kur vinjaam jaabrauc 7njos no riita ar tam sawaam rateljsomaam? kur/ penshiem 40 bezmaksas braucienus meenesii un ierobezhotu laiku  teiksim no 10 liidz 14

16 0 atbildēt

Gan jau dēļ tiem 0.60 centu biļetēm tagad iebrauca auzās , tāpēc tagad gandrīz var teikt dubultoja cenu lai visu izlīdzinatu , un vēl pēc gada/pusotra Rīgas iedzīvotāji tiks glābti / iežēlināti  un nedaudz samazinās atkal biļešu cenas  emotion

15 0 atbildēt

Tik neloģisks cenu kāpums  ,man dzīvojot Bolderāja neizmantojot katru dienu ušakov-mobīļa pakalpojumus ,braucot ciemos izmantojot 2 sabiedriskos transportus sanāks maksāt 2.30 + ceļš atpakaļ sanāk kopā 4.30 un es aprēķināju to ka man sanāk braukt ar starp pilsētu autobusu 70 km lētāk nekā ar pilsētas sabiedrisko 30 km , man liekas ja viņi paceltu cenas uz 0.80 būtu pietiekami un pāri paliktu ,vienreiz valstij jaiejaucas šajās lietas ,jo tā ir naudas izspiežšana no visiem !!

12 0 atbildēt

Pašizmaksā tiek apreķināta arī amortizācija un jauniegādato transporta līdzekļu atmaksa, cik remontspējīgi ir jauno tramvaju servisu speciālistu? Ir nedaudz servisu, kuri spej apkalpot šos tehnoloģiskos agregātus, tāpēc cenu politiku arī šie nosaka pa savam! emotion

8 0 atbildēt

jā, nevajag labot to kas nav salūzis.

tas nekas, ka dažos laikos kratās tukšas kastes, toties kad vajag ir siļķes mucā, pigmeji fantanā vai sauc kā gribi

8 0 atbildēt

Nepērc biļeti, brauc pa zaķi. Sodu kontrolei samaksāt izdevīgāk.  emotion   emotion   emotion

8 0 atbildēt

Ja biļeti pirks pie autobusa vadītāja, tad tā maksās 2€!!!emotion

5 0 atbildēt

Šis viss man jau atgādina "Skaldi un valdi" politiku.emotion

5 0 atbildēt

..visi ar savu amortizāciju emotion tak es jau n-tās reizes teicu, ka saprotu, ka ir arī citas izmaksas un citi sūdi, bet tas nav būtiskākais šajā visā, jo nauda tik un tā tiek likta ja ne ŠO ZAGĻU kabatās, tad vēl daudz makos emotion

5 0 atbildēt

Nepaskaužu civlēkus Rīgā, kuri saņem 300-400 eiro uz rokas vai pat mazāk un uz darbu jābrauc ar vairākiem transporta līdzekļiem... Tad jau izdevīgāk būs sēdēt uz bezdarbnieka pabalsta. 

2 0 atbildēt
Pateikšu ka nauda neaiziet tikai degvielai vien tas aiziet ceļa nodoklim, apskatei, un vēl taču remontam. Tad tur tomēr sanāk daudz naudas. Vēl arī tīrīšanai jo ja tur autobuss netiktu tirīts tad tu no rīta varētu tur ošņāt kādu sūdus kas ienesti vakar. Autobusu ir jakopj tapat kā masinu. Jātīra, jāremontē, jāmaksā.
3 1 atbildēt

man pofig,nopirkšu riteni,pagaidām līdz martram pabraukāšu pa lēto,pēc tam uz darbu 12 km staigāšu ar kājām,divas stundas un esmu tur,svaigs gaiss.esmu atmetis pīpet,varēšu arī sabiedrisko atmest.

2 0 atbildēt

transportam katru dienu nav jāmaina rezerves daļas

1 0 atbildēt
Es pareekjinaaju biki. Ja autobus veic savu marshrutu 1h laikaa un paarvadaa pa to stundu pienjemism 100 cilveekus ( 100 x 60 = 60 euro) ar 15 autobusiem (pa to vienu marshrutu visas dienas garumaa) tas viens marshruts nopelna diena (15x60=950 - 200 bendziins - 200 algas dienaa) 550 euro peljnja. 550 euro tagad sareizinam ar autobusu, troleibusu un gramvaju marshrutu skaitu. Nu pienjemsim ka tie ir 40 marshruti. 550 x 40 = 22000 pelnja dienaa. Pareizinam ar meenesha darba dienaam (briivdienas iznejmam araa lai komenceetu atlaides un pensionaarus) 22000 x 22 = 484000 meenesii peljnja.... varbuut es Utkur kljudiijks aatrumaa apreekjinos. Bet tas ir vaaks.
1 0 atbildēt

par 30 % ir nokritushas naftas cenas + nedomaju ka Rigas Sabiedriskais maksaa akcīzes nodokli utt.

Kur ir vispaar iemesls celt cenas?

Ja pacels cenas un neviens nesedees par to.Tad nafig ir vajadziigi 100 + korumpeeti,tautas slauceeji.?

1 0 atbildēt

1-Rigassatiksmei vajag jaunus autobusus!

(naudu viniem vairak neviens nedos.jo iprieksejais skandals ar mercedes nebiedzas labi,un visi miksto kreslu bezdetaji iesuca naudu naasiss!

2-Kamer mums pacel bilesu cenas,tikmer kaiminvalsti sabiedriskais ir bez ,maksas!

 

vot latvijaemotion

1 0 atbildēt

Visvairāk man patīk pamatojums. Nevis tas, ka viss paliek dārgāk (jo tā taču galu galā nav), bet gan tas, ka valdība nedod papildus finansējumu. Like seriously? emotion

Cerēja, ka tauta pavilksies un būs kārtējais #vainoValsti, bet Ušakovs ar savu bandu gana ilgi ir tukšojuši Rīgas kasi. Bail iedomāties, ar ko būs jātiek galā nākamajiem Rīgas saimniekiem, kas, cerams, būs tālredzīgāki par lētu populismu.

1 0 atbildēt