local-stats-pixel fb-conv-api

Putina FAIL147

Sveiki spoki un spocenes! Šoreiz atkal jāatgriežas pie Ukrainas - Krievijas temata. Bet tas tamdēļ, ka Latvijas masu mēdiji tik ļoti kavējas vai nevēlas laikus paziņot aktuālāko.

Nu tad ievērtējiet kas noticies pēdējā laikā Ukrainā!emotion

PS: Ja vēlies lai ANO tiktu iesniegta petīcija par Putina atzīšanu kā kara noziedznieku, tad nobalso par to šeit. Savākti jau aptuveni 96'300 no nepieciešamajiem 100'000.



700 7 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 147

0/2000

Drīz nu sāksies sūdi emotion

15 0 atbildēt

Putins ir viens liels dabas FAIL !

17 6 atbildēt

Brīnos tikai par to, ka daļa latviešu vel domā, ka to visu rīko ASV un Krievijai ar to nekāda sakara nav - tikai cenšas novelt vainu uz viņiem... Pārsvarā tie vecāka gadagājuma cilvēki.

11 2 atbildēt

7.*Captain here* tulkojums otrai bildei - Mūsu strādnieks ir pamodies, Nacionāl-sociālisti, 2.saraksts *Flies away*

4 0 atbildēt
Rosinu sankcijas pret dolaars8 ! Salikt visiem rakstiem "-" par tik gļēviem komentāriem :D
5 1 atbildēt

Tas ka ielieku video, kur Krievs pats tzīst, ka Krievija iebrūk ukrainā nozīmē ka esmu rusofobs? Ja tā, tad labi, esmu tāds .;)

2 0 atbildēt

tikai viens jautājums..pie trešā bij rakstīts,ka rublis zaudējis 22%savas vērtīibas.

rublim ir arī vērtība?

2 0 atbildēt

 

1 0 atbildēt

Žēl man pašu ukraiņu kuri tiek tur apšaudīti.Nav žēl to krimā dzīvojošo krievu,kuri šāka saukt krieviju pēc palīdzības.Smieklīgi sanāca-krimas krievi sūdzējās mātei krievijai cik sūdīgi viņiem te klājas,ka ukraina un paši ukraiņi sūdi pēdējie ir.Un kas iznāca?Māte krievija atnāca palīgā-nonesa pusi pilsētas,apšāva iedzīvotājus.Skatījos pa tv,kā tur visi krievi tagad raud,jo puse vi8ņu tuvinieku jau ir nošauti.Ha,tā jums i vajag.Izdomājuši te okupēt ukrainu,jo tur krievu daudz.Tikpat labi mēs arī varam tā darīt-Eu brāļi,Latvieši,sarosās-anglijā dzīvo tūkstošiem  latviešu,ir pat pilsētiņa kuru dēvē par latviju,jo tur daudz latviešu ir-okupējam viņu!tie angļi mūs apspiež,nerunā ar mums latviski.Bet lai būtu godīgi,atdosim krievijai daugavpili,jo tur visi krievi,tikpat kā krievija jau.

1 0 atbildēt

tu esi stulbs? to jau visas valstis zin ka shis ir feiks , samontets uz pc video , pirms kautko dari parbaudi vai tas taa tiesham ir...

1 1 atbildēt

Vecīt , kur ir pazudušas ''pārtvertās sarunas'' par lidmašīnas notriekšanu?   

0 0 atbildēt

Izlasot tikai virsrakstu - NO SHIT!

0 0 atbildēt

Es domāju ka Eiropas lielās valstis ir ieintresētas tanī lai mūsu valsts nepiederētu mūsu pilsoņiem, kas būtībā nozīmē valsts iznīcināšanu, jo tā vairs neaizstāv savu pilsoņu un tautas intreses

1 1 atbildēt

Saprotu. Tieši tāpēc laikus jāmeklē uzticamāks partneris, kurš savu ambīciju vadīts pēkšņi nedarīs visu iespējamo, lai mums ieriebtu.

0 0 atbildēt

Pagale nekad viena nedeg !

0 0 atbildēt

Nu nezinu, bet izskatās, ka kāds mēģina špikot no Arizon. emotion

0 0 atbildēt

Pirmstam kābija? No kura gada tad krievijai? :)

0 0 atbildēt

man škiet ka driz paši krievi putinu >>>>>>>>>>>emotionemotion

0 0 atbildēt

OMG kādi daudzi te gudrīši un politikas zinātājiemotion 

Jūs zinat kas darās galvā Putjina kungam un Obamam, ka tik droši spriežat kas, kur un kā notiks?! Nekā jūs nezinat, tikai klabinat pogas uz klaviša un diršat, kamēr šie tur kaļ plānus par tālāko rīcībuemotion

Interneta dirsēji un nekas vairāk nesat, bet ja rastos reāla kara situācija Latvijā puse no jums bikses pietaisītu un nolīstu pie mamītes, ne tā????

0 0 atbildēt

Putinam vsp nav teikšanas, viņš ir kā lelle ko kontrolē citi.

Ņe*** lasīt sviestus par kuriem nekas nav pierādīts. Esam bik rēāli, kā mūsdienās notiek viss!

0 0 atbildēt