local-stats-pixel fb-conv-api

Puisism rokā uzsprāgst Iphone!!!7

95 5

Nav pirmais un noteikti nebūs arī pēdējais gadījums, kad iPhone ražotie telefoni nodara skādi cilvēku veselībai. Kāds ķīnietis bija vienkārši klausījies mūzika savā iPhone, kad pēkšņi viņa viedtālrunis vienkārši eksplodējis viņa rokā, tas pirms sprādziens nebija palicis pat silts, tāpēc šis gadījums izraisījis lielas diskusijas.

95 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Ķīnā taču pārdo pakaļdarinājumus. Nākamreiz lai ņem podziņtelefonu.
4 0 atbildēt
1. Dīvainā vietā viņam tā brūce, vajadzētu jau viņai būt uz plaukstas nevis tur , kur nofotografets tagad. 2. Tas iphone neizskatās uzspradzis, bet gan saplīsis. 3. Kur tik maz informācijas?? Jau tas vien norāda to, ka tas fake. 4. Interneta tas izraisītu lielas diskusijas u.t.t, bet es to dzirdu pirmo reizi
2 0 atbildēt
Labi ka vismaz roka neuzspraga kopa ar abolu.
1 0 atbildēt

bilde jociiga. ja spreegtu, opdegums otraa pusee buutu!

1 0 atbildēt

Nevajag dārgā telefonā lētas baterijas likt... emotion

2 2 atbildēt

 

Pilnīgi piekrītu. Es jau vairākus gadus ik pa laikam te iemetu aci, un viss ko redzu, ir bezsaturīgs murgojumu blāķis bez intelektuālās vērtības. No 100 raksteim 2 ir vērtīgi. Pārējie -  kā uztaisīt sūdu no sūda vai kā pagatavot to, ko visi jau sen lieto uzturā. Tādā sajūta, ka šeit tiek likts viss tas, ko mamma neuzskata par vajadzīgu novērtēt - tātad vecāku atbīldība.

0 0 atbildēt
Dirsas tulkotāju izmanto?
0 0 atbildēt