local-stats-pixel fb-conv-api

Puiši un Vīri67

504 6

Sveiki spocēni! emotion

Tātad, kā jau vakar bija izskanējuši viedokļi, ka derētu ielikt līdzīgu rakstu 10 atšķirības Sievietēs un Meitenēs tikai šoreiz, par Puišu un Vīriešu salīdzīnājumu.

Tad nu jau atkal ieslīgstot interneta tīmekļu dziļumos un atradu arī, ko līdzīgu par vīriešiem un puišiem. Arī šis ir tulkots raksts un sākotnējais avots ir minēts apakšā, kā jau ierasts.

Arī šodien, novēlēšu patīkamu lasīšanu! emotion

Ceru, ka jau atkal būšu sagādājusi kādu smiekla vai ironijas devu, bet kas zina, iespējams arī ko citu! emotion

504 6 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Emm.. pēc ši raksta es sapratu, ka esmu vīrietis.. kā lai to pasaku savam vīram?!

31 0 atbildēt

Vīrietis plāno/domā par savu nākotni un veic investīcijas un strādā pie tā, lai nākotne (kad veidos ģimeni)...

man jau ir ģimene. Par to es varu pateikties tikai un vienīgi sims emotion

24 0 atbildēt

Manuprāt, spriest un mērīt visu pēc vienas mērauklas ir aprobežoti un dumji. Katrs cilvēks ir citādāks- citādāk sasniedz un izdzīvo briedumu, attīstās, absorbē apkārtnes apstākļus, notikumus, utt. Katrs no šiem "faktiem" ir apgāžams un uzskatīt, ka īsts vīrietis ir TIKAI tas, kas atbilst visiem šiem parametriem un klišejām ir ļoti tuvredzīgi. Bez tam, šo sarakstījis ir kāds konkrēts personāžs, kas rakstu padara dziļi subjektīvu. Silvestrs Stallone (manuprāt, viens no vīrišķīgākajiem cilvēkiem) reiz minēja, ka īstam vīrietim ir laba humorizjūta, bet te nekas par to netika minēts...

13 1 atbildēt

Lūk cilvēki salāsās visādu *uiņu kas ir īsti vīrieši un kas ir īstas sievietes un tad sākās "when shit hits fan" ..mēģina būt paši samāksloti pēc īstajām īpašībām un mēģina citos saskatīt šīs īstās īpašības.. :D

come on.. esiet tādi kādi esiet un viss būs okai!, jo neviens nezin jūsu dzīves stāstu labāk par jums un viss pārējais no malas ir tikai citu pieņēmumi un minējumi, par kuriem, ja nopietni, jums nevajadzētu cepties :)

ok, nedaudz offtopiks sanāca :) bet kopumā abi raksti bija interesanti :) +

5 1 atbildēt

Pēc lasītā, šķiet, ka 85-90% atbilstu vīrietim.

3.- Vēlos abus emotion

P.S. Tieši Vīrietis spēlē prāta spēles, un puisis bauda dzīvi sāvā veidā, man liekas ka tur ir reāla kļūda.

3 0 atbildēt

Un kārtējais stereotipu pilnais raksts. Katrs ir atšķirīgs un izlasot šo rakstu rodas sajūtas ka es pa daļai biju vīrietis jau 12 gadu vecumā un pilnībā nebūšu nekad. Katram ir savi uzskati un īpašības un tas viņus neiedala puišos vai vīriešos.

2 0 atbildēt

Raksts tīņiem, kā kļūt par lieliem vīriem emotion

1 0 atbildēt

virietis.

1 0 atbildēt

vārds "vīrietis" jau pats pasaka priekšā, kas tas ir, un visi to zina. cits līdz mūža beigām par tādu netiek uzskatīts. arī es sevi par tādu vēl neuzskatu, ir daudz kur augt, lai gan vairumā no minētiem punktiem es kvalificējos.

1 0 atbildēt
Un to saka cilvēks, kam nav neviena sava raksta..
1 0 atbildēt
Pēc raksta spriežot - esmu 55% vīrietis un 45% puisis. Diez, ko tas nozīmē? Prāta spēles spēlē jebkurā vecumā, jo prātu norūda.
1 0 atbildēt
Meitenes un sievietes! Mēs, puiši un vīrieši nekad nebūsim perfekti! Piemēram, es pēc rakstura esmu sirsnīgs un draudzīgs, bet reizēm uzvedos kā pilnīgs muļķis, un spēju apvainoties arī par niekiem. Bet NU UN???? Perfektu čali jums nekad neatrast. Ja gribāt ļoti labu, tad skatieties uz tādu, kas nedzer, nesmēķē, nekaujas un nav ar psihiskām novirzēm. Tāds vīrietis ir, tāteikt, jau ideāls! Jo izvēloties čali ar kaut ko no tā minētajiem, jūs viņu varat mīlēt, bet viņš diez vai (vai arī mīl), bet ar viņu dzīvot būs mocības...
0 0 atbildēt

Zināma taisnība :P

0 0 atbildēt

Laikam esmu vīrietis puiša izskatā emotionemotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Nu, tagad meitenes , meklēs "vīriešus" ,pēc šiem parametriem un smagi aplauzīsies.

0 0 atbildēt

Es meklēju vīrieti. Esmu skaists puisis.

0 0 atbildēt

Pēc šī spriežot esmu vairāk puisis nekā vīrietis, Un patiesība labi vien ir, jo ja es dzīvotu šeit aprakstīto vīrieša dzīvi, es būtu nožēlojams un depresīvs cilvēks.  Kādēļ virietim ir PIENĀKUMI strādāt kā sunim, priekš nākotnes ģimenes, darīt lietas kas nepatīk,  uzturēt sievietes utt.  Ir 21 gadsimts nevis 19 gadsims.  Mūsdienās ģimenes veido arvien mazāk cilvēki, jo tas nav pienākums, cilvēks dzīvo savu dzīvi kā pats grib, nevis kā tas ir pieņemts vai kā to grib sabiedrība.  Man ģimene un ģimenes dzīve nepatīk, Un ļoti labi zinu ka tādu arī  turpmākajā dzīvē netaisos veidot.  Un kas mani nosodīs? Vecās omītes kas sež pie kāpņutelpām?  Man jau ome ari bieži ir teikusi, ka citiem redz 22 gados jau ir ģimene es tāds nenopietns utt. Es parasti atbildu, lai citi čakarē sev dzīvi un jaunības gadus mainot pamperus, Es to netaisos darīt.  Un vispār.. tas nozīmē, ka man būs kādi 35 gadi un nebūs ne sieva, ne bērni, tad redzi es esmu puišelis, jo es savu dzīvi neveltu tādām muļķībām? Un Es neskaitos vīrietis jo redz es nospļaujos par lietām kas man nepatīk un nedaru to? Piemēram ja ir sarunu temati, kas mani neiteresē vai liekās "nepatīkami" Es tādos nemaz neiesaistos. Lietas kuras man nepatīk, darīt es nemaz nedaru un netrēju sauv laiku. Jo neatkarīgi vai tu esi meitene, sieviete, puisis, vai vīrietis cilvēkam nav jādara lietas kas viņam nepatik, nav tādi likumi vai noteikumi. Ir jādzīvo kā pašam patīk un jādara tikai tas kas pašam patīk! Nepatīk - nedari, kāds to nosoda? Pasūti dirst! baigā problēma...  Un šis vispār graujošs "Vīrietis zina, kad investēt sievietē" Nopietni? šis ir pretrunā ar iepriekšējo rakstu. Iepriekšējā rakstā  minēji jā ista sieviete ir financiāli neatkarīga no virieša un pati var par sevi parūpēties, šeit jau, ka bez maz vai vīrieša pienākums  ir strātād, pelnīt naudu un to visu "gāzt" sievietē, pērkot viņai viskautko un uzturot, kamēr šī slaistās pa mājām.  Ja mūsdienās tādas skaitās attiecības, tad es vispār tādas nekad nevēlos. Nu nah.  Labāk strādāju un ko nopelnu tērēju sev, "investējot" to naudu mašīnās močos un citas lietas , no kuram ir labums un kas ir paliekošas materiālās vērtības, nekā izgāžu to par svešu cilvēku. Naudu tērēt materiālās lietās - jā, jo gadi ies tās nekur nepazudīs. Naudu tērēt priekš kāda cilvēka - Tas pats kas saņemt algu, izņemt visu no konta, un tur pat pie bankomāta tai naudai pielaist uguni. Konts būs tukšs, sev neko nebūsi nopircis un būs tieši tas pats kas būt attiecībās ar kautkādu gold digger tipa maitu.  Labāk dzivoju viens, nopērku normālu dzīvokli, glaunu auto ar rijīgu un jaudīgu motoru, nekā esmu attiecības un braucu ar mopēda izmēra ekonomisku auto, jo redz, nauda jātaupa draudzenei viskautkas jāpērk. Jā, egoists, atdzīstu, bet tāda dzīve ir daudz pilnāka interesantāka, un labāk nodzivota, nekā būt "vīrietim"  un vilkt sev uz muguras nastu ar kaudzi nekam nevajadzīgiem pienākumiem .

0 0 atbildēt

..un vēl viens raksts no 9gag. Tiešām? :D

0 0 atbildēt

Bļeģ. emotion

0 0 atbildēt
Nu ja, baigi :D
0 0 atbildēt