local-stats-pixel fb-conv-api

Psihiski slimie Āfrikā10

431 0

Savas valsts aizmirstie, sabiedrības izstumtie un pašu ģimeņu negribētie - tā var raksturot ar garīgās attīstības trucējumiem slimos āfrikāņus. Āfrika, kā jau zināms, nav nekāda laimes zeme veseliem un spēcīgiem cilvēkiem, taču, ja tev ir nepieciešama speciāla aprūpe, tad tu atrodies ļoti neapskaužamā situācijā. Krīzes skartajos reģionos slimnieki tiek slēpti no sabiedrības acīm tumšos baznīcu stūros, pieķēdēti pie sarūsējošam slimnīcu gultām kā arī cietumos, kuros dzīves apstākļi ir zem jebkuras kritikas.

Fotogrāfs un cilvēktiesību aizstāvis Robins Hamonds( Robin Hammond) ceļo pa krīzes skartajām Āfrikas valstīm, tādām kā : Kongo, Dienvidsudāna, Uganda tāpat arī pa bēgļu nometnēm Somālijā un Nigērijā. Tas viss ir projekta "Condemned" (Nosodītie) projekta ietvaros. Projekts parāda nolaidibu, cilvēktiesību ignorēšanu un pilnīgu vienaldzību pret cilvēka, ka atsevišķa indivīda dzīvi.

431 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

tā jau tas ir: ja vesalajiem grūti, kur tad vēl par slimajiem rūpēsies. savukārt, rietumos jau ir tāda izlaidības pakāpe, ka pat dzīvniekiem atver skaistumkopšanas salonus...

23 0 atbildēt

Nesaprotu kāda jēga priekš šitādiem ''cilvēkiem'' resursus tērēt.

Nebūtu vieglāk vienkārši viņus pielikt pie sienas un nošaut? Senāk pareizi darīja ar visiem kropļiem un slimajiem, no viņiem atturējās un slimus bērnus no klintīm meta lejā, tagad katram dabas izdzimumam ļauj dzīvot un sēdēt uz citu nodokļu naudām, neko sabiedrībai savā mūža laikā neatmaksājot.

19 3 atbildēt

Un mes vel sudzamies ka mums iet sudigi.

7 0 atbildēt
Daži kadri kā no Resdent Evil 5 spēles
2 0 atbildēt

Par valsti,sabiedribu spriez  tieshi pec attieksmes pret vecajiem ,slimajiem un vargajiem...

1 0 atbildēt

psihiski slimos āfrikā apēd pirmos

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Džūba ir Dienvidsudāna un pie tam galvaspilsēta, nevis Sudāna. 

0 0 atbildēt