local-stats-pixel fb-conv-api

Progresā regress6

205 5

Ko mēs daram savās dzīvēs? Mēs augam. Mēs augam, lai sasniegtu savus mērķus, lai piepildītu visu iecerēto. Mēs piedzimstam un sākam savu attīstības ciklu - mācamies staigāt, lasīt, runāt, rakstīt, tātad attīstam savas iemaņas. Attīstam kustību, domāšanu. Kad esam pieaugušāki, mēs kļūstam atbildīgi par sevi un izvirzam sev dzīves mērķus. Izmantojam to, ko dzīves laikā esam iemācījušies.

Kad atceros savu bērnību, es redzu bērnu, kam patīk lasīt, kurš ātri sāk komunicēt, attīsta valodu, raksta labā rokrakstā un turpina to attīstīt, bērnu, kam zīmēšana kļūst par lielu prieku. Kad paskatos uz sevi tagad, es redzu vīrieti, kas nespēj izlasīt nevienu grāmatu, par savu literatūru uzskata internetu, redzu vīrieti, kura rokraksts salīdzinājumā ar bērnību ir drausmīgs. Dzīvojt progresēju, bet tomēr viss tas, kas bērnība aizrauj, regresē līdz pat nullei. Kāpēc? Pašam pieņēmums, ka pie vainas ir katra cilvēka raksturs. Es esmu straujš un gribu pēc iespējas ātrāk sasniegt savu mērķi, kļūt par policistu. Es daru minimumu, lai to saniegtu un pavisam aizmirstu to, ko agrāk mācēju lieliski..

205 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Tāds foršs citāts: "Atdodiet man manu bērnību, tajā bija tik skaista nākotne".

28 0 atbildēt

Tu vismaz visu šito pats apzinies. Vesela kaudze to neparko neatdzīs, lai arī kādu faktu priekšā viņi tiks nostādīti.

12 0 atbildēt

Pa pokemoniem - 95. - 98. gads? :D es teiktu ka 90. - 97. :D

8 0 atbildēt

Vecumdienās mēs, savukārt, atskatīsimies uz šī brīža vecumu un domāsim - ak, skaistā jaunība...

 
6 0 atbildēt

Klāra Klukste bija viena no manām bērnības grāmatām! :) Un sprīdīši arī, protams, bet Klukste bija labā :D

4 0 atbildēt

Paņem kādu papildus darbu, kaut uz pusslodzi, vai neregulāru, bet ko tādu, kur būtu jādara kas pilnīgi savādāks no ierastā :D Tas palīdz koncentrēties darbam ar datoriem jau tādēļ vien, ka visa ikdiena nepaiet pie ekrāna vienveidīgā taustiņu klabināšanā  ;) Vismaz man palīdzēja :D

3 0 atbildēt