local-stats-pixel fb-conv-api

Postošas dabas katastrofas, kas tiek prognozētas tuvā nākotnē20

315 3

Šajā rakstā par katastrofiskām dabas katastrofām, kas saskaņā ar zinātniskiem pierādījumiem, var notikt kuru katru brīdi.

315 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

A plašajā krievzemē nekā? emotion

9 0 atbildēt

Raksts labs, bet - Jau no pašiem pirmsākumiem cilvēks meklē pasaules galu un gaida to, sakot, ka nu jau drīz tas būs. Taču es tam neticu. Es nesaku, ka kādreiz mums nepienāks gals, taču šaubos, ka tas notiks drīzumā, pa to laiku vēl simtiem katastrofu teorijas notiks. Neticu es šīm teorijām tīri tādēļ, ka neticu cilvēku spējai paredzēt jebkādas metereoloģiskas un seihsmiskas (nezinu, kā šis vārds pareizi rakstās emotionsmi:  parādības. Cilvēks knapi nosaka vai rīt būs lietus un kāda būs temperatūra, cilvēks neparedz zemestrīci, kura iznīcina daudzas dzīvības. Tad kādēļ lai cilvēks varētu paredzēt dotās dabas katastrofas?

4 0 atbildēt
Nu secinajums ir viens - visiem fiksi uz Paganela miljoto krieviju kamer vel nav par velu😂
7 6 atbildēt

Tas trakākais jau esot kaut kur zem Vidusjūras, tad vispār visa Eiropa aizies bojā. 

2 1 atbildēt
Gals tuvojas un neviena pasaules valsts to līdz galam neizprot. 600 miljardi - tas ir ASV aizsardzības budžets. Tā ir tikai nauda, tā mūs neglābs, vai ne? Tomēr ar naudu ir apzīmēti resursi kopumā. Litrs ūdens - 1 eiro. Tas nozīmē, ka piemēram, 600 milijardi litru ūdens varētu iegūt. Nu doma neskaidra, bet fakts tāds - pa šo naudu NASA 2 gadu laikā izdarītu pilnīgi visu, ko iecerējusi. Varētu uztaisīt milzu kosmosa kuğus ar neizmēramiem resursiem un sākt triecientempos "invadēt" Marsu. Pat ja Zemes 100% civilizācijas aizietu bojā, vismaz mūsu rase tiktu turpināta. Nav svarīgi no kā iesim bojā - kara, slimības, dabas katastrofām. Tas notiks un vienīgais, ko vari darīt ir būt pateicīgam, ka šobrīd elpo.
0 0 atbildēt

Tad jau Amerika drīz nebūs emotion 

0 0 atbildēt
Tas viss ir štrunts un pupu mizas. Ja āmērikā trampam putaņs norautu parūku,tad gan būtu probļēms! Un beidziet mani uztvert nopietni. VO!
1 1 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Izskatas ka Latvija ir drosiba.

0 1 atbildēt