local-stats-pixel fb-conv-api

Policija rada briesmas invalīdam - izraksta protokolu, jo nav atstarotāja!6

9 6

Šī sūdzība ir pārpublicēta no sūdzību portāla sudzibas.lv, tāpēc teksts ir saglabāts oriģināls un novēlu veiksmi neizmežģīt acis!

15.10.2017 Plkst 19:00 gāju pa Odzienu ielu caur pāri Dzelceļam pa Blaumaņu ielu pec 20.m no labas puses pamaniju braucošā mašīna policija viņš brauca pa taisni uz Marijas ielu apstajas un es nogriezos taja pašā virziena gāju un mani pasauca kas vadīja tikai viens policists 2.policisti nebija tikai viens brauca pie stures tad viņš prasija kapec jus bez atskarotāja ejat pa tumsu tad kad paeicu ka man nav esmu 2.grupas invalīds man vienalga vai es ņemu vai neņemu līdzi viena lieta a kapec viens mentis vada pats brauc visiem uzliek pratokolu ieraksta bridinājumu ka ejot pa tumsu bez atskarotāja es viņam nedevu savu adresi ne vardu uzvardu tikai tad kad mentim piemaniju tikai tad kad izlamajos ka man vajdzeja aiziet pie kaimiņam nodot papirus un tad pagaja 40.minutes tad kad izlamajos gaju uz priekšu tad mentis saka braukt lai izskaidrotu lai es apstatos uz vietas tad turpināju pateicu ne tad viņš kaitina mani tad atkal skrien atrak ar mašīnu izskapj tieši preti tuvojas pie manis paķēra no kreisas rokas saka lauzt un nelaida vaļa par to ka es netaisos stadīt protokolu ierakstija ar parastu zīmuli ka 19:40 un nav pareizi 19:00 pats rezeju sava telefona pa 40.minutes es stavēju kamer kasījas uz manis un ko tad ok, un uzrakstīju isto adresi savu izpildija pratokolu bez atskarotājiem un bridināja par melošanu citam adresem un citus savus uzvardus pateica arī var uzlikt sodu no citām nepazistamām adresem utt tie policisti ir no aizraukles bērzu ielā 3 sāc apdirst kliantus viņi tik necienīgi uzvedas kā nenormāli strādā ļoti slikti policisti sāc visiem noplēst naudu savā kabatā paši sāc par kukoļošanu.

9 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Tas, ka tu esi gājējs, nenozīmē, ka tevi nevajag redzēt tā pat kā riteņbraucēju vai citu satiksmes dalībnieku. Autovadītāji arī nav nekādas pūces, kuras redz kilometriem tālu tumsā, lai tevi pamanītu un vēl paspētu noreaģēt - jādomā taču ar galvu!

14 0 atbildēt

emotion Nu krievs, kas krievs... Pēc vēstules teksta var saprast. Bet par atstarotājiem... Tik daudz akcijas ir bijušas... Tik daudz ir runāts visās malās, bet joprojām atrodas umņiki, kam tas pie vienas vietas... Pats ar pagājušo piektdien teju pāris nonesu- lietus līst, tumšs kā ellē a tie slāj braukšanas virzienā...  

10 0 atbildēt

 emotion Dienas tumšajā laikā visiem jānesā atstarotāji vai atstarojušas vestes,tas ka esi invalīds Tevi neatbrīvo no šī pienākuma. Ja neklausīsi - būsi bojāgājējs nevis gājējs!  

10 0 atbildēt

Likums ir Likums.  Pret to ir subjektīvs viedoklis-respektīvi-Miskastē metams. Tāda nelāga tendence vērojama ka ''mentus'' vaino visur un vienmēr, itsevišķi,pēdējo 2-3 gadu laikā, Tas tāds nelāgs trends laikam. Sūdzības.lv vispār interesants kontingents apgrozas,ņemot vērā ka tur ņerkst pilnīgi par visu. Pasaules nesaprastie un apbižotie

2 0 atbildēt

Man kā autovadītājam gan nav vienalga vai tev ir vai nav tas atstarotājs, jo pa nakti tādu ivalīdu kā tevi ir grūti pamanīt. 

1 0 atbildēt

invalīds vai neinvalīds, bet ikvienam ir tiesības lūgt policijai, lai iedod atstarotāju bez maksas, pie tam, ceļu policijai ir vairāk nekā patruļniekiem.

p.s. tumsā neviens nevar atšķirt irvai nav invalīds, jo sadursmes brīdī mašīnas dzelži nešķiro cilvēkus, cieš visi notriektie un gan no pilnīgi vesela cilvēka, gan no invalīda var viegli kļūt par bojāgājēju. Līdz ar to, atstarotāja neesamība nekādā veidā neattaisno un nedod nekādā veidā iespēju droši pārvietoties arī invalīdam pa ceļu.

1 0 atbildēt