local-stats-pixel fb-conv-api

Pokemoni jūt līdzi Sīrijai39

248 0

Sīrijā jau vairāk kā piecus gadus norit asiņains konflikts. Taču, neskatoties uz tēmas sāpīgumu, nav viegli noturēt pasaules uzmanību uz šo faktu. Daudziem, kas vēro no malas, ziņas par sprāgstošām bumbām skolās, pašnāvnieku uzbrukumiem un represijām pret civiliedzīvotājiem jau šķiet pierastas, jo atkārtojas vēl un vēl. Tāpēc daži Sīrijas aktīvisti izmantojuši vispasaules kultūras fenomenu – Pokemon GO, lai atkal piesaistītu pasaules uzmanību Sīrijā notiekošajam konfliktam. Viņi izmanto pokemonus, lai izceltu Sīrijas skarbo kara realitāti.

248 0 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Problēmas ir jārisina saknē. Nav vērts mēģināt ielaist eiropā VISUS bēgļus, jo viņiem taču pakaļ nāk tie, no kā viņi bēg. Labāk būtu palīdzēt viņiem pašā Sīrija un novērst problēmu, ka bēgļiem vispār jābēg.

23 0 atbildēt

Tas pikaču titulbildē dažreiz maldina, liekas ka tas ir pokemons kurš jāķer spokos.  emotion 

22 0 atbildēt

Uz Eiropu bēg bēgļi no citam valstīm, bet sīrieši ir devušies uz Turciju vai teltīs un apmetnes dzīvo, skumji! Karus izraisa mantkarīgas cilvēku vēlmes un dēļ tā cieš cilvēki!

15 0 atbildēt

Šīs reklāmas varbūt arī piesaista citu cilvēku uzmanību, bet neko nemaina, karš tomēr paliek turpat uz vietas. Vienīgā lieta, ko var izdarīt šāda veida raksti ir atmaigt pret bēgļiem, kas nāk no Sīrijas. Mēs visi zinām, ka tie ''bēgļi'' bieži vien izmanto bērnus, lai panāktu savu.

13 0 atbildēt

Problēma jau visu laiku ir viena. Tie īstie BĒGĻI, kuriem tiešām nepieciešama palīdzība un, kuri grib tikai dzīvot mierā un drošībā, strādāt un mācīties, kaut ko sasniegt dzīvē, paliek TUR. Viņi nevar samaksāt, nevar tik no turienes laukā. Tie ''bēgļi'', kas ierodas šeit ir tie, no kuriem būtu jābēg vai LABĀKAJĀ gadījumā ekonomiskie migranti. Un viņiem ne tikai nav jāļauj šeit ierasties, bet jau masveidā jāsūta prom. Te pat baltais ES pilsonis darbu nevar dabūt, pat ''melno darbu'' ne, jo visur pilns ar čurkām. Un pretīgi cilvēki viņi ir. Tik tiešām. Ja no 100 latviešiem viens ir draņķis, tad viņiem no 100 cilvēkiem 99 ir draņķi un viens ir normāls.

11 0 atbildēt

Jādomā pirmāmkārtām, kas notiek ap tevi, ja vidē kur dzīvo nevalada nesapratne, aizmirstība un nolaidība, tad var domāt par globālākām lietām. Citādāk sanāk, ka pašmāju bāreņi un likteņa apdalītie ir masvarīgāki par tālēs dzīvojošajiem emotion

10 0 atbildēt
Viedokļi dalās. Bērni tiek audzināti ar naidu pret karojošajām pusēm, kas noved viņu dzīvi līdz tādam līmenim, tāpēc par terorismu nemaz nav jābrīnās. Tas, ka cilvēki ieraudzīs pokemonus un raudošus bērnus neko daudz nemainīs. Kā gan mēs varam viņiem palīdzēt?
10 2 atbildēt

Noteikti, ka Sīrija svarīgāka par kādiem sūda pokemoniem. (Atblide uz aptaujas jautājumu)

Pats sekoju notikumiem tur, diezgan traki patiesībā. Tie attēli tiešām atstāj iespaidu.

Gaidu, kad kurdi ieņems Menbidžas pilsētu.

9 1 atbildēt

Jāizmanto visi līdzekļi, lai piesaistītu uzmanību. ja pokemoni ir topā, tad tas jāizmanto. Un kā redzams tas nostrādā

8 0 atbildēt

lai tie "bēgļi" bēg uz savu Saudi arabia, vai Abu dhabi un tur dzīvo laimīgi cepuri kuldami, bet nēeee, Eiropā tak nebūs jāstrādā un Merkeliene tev dos pabalstus...   emotion 

9 1 atbildēt
Vai var uzskatīt to kas tur notiek, par 3.pasaules karu?
7 0 atbildēt
POKEMONI VISUR!
3 0 atbildēt
Kad es ieliku Sīrijas himnu spokos, mani samīnusoja.
4 2 atbildēt

Pokemoni aiziet !!!

2 0 atbildēt

Es jūtu līdz!

3 1 atbildēt

Raksts, kā tāds ir ļoti jauks - tas ir jauki, ka cilvēki izrāda līdzjūību, sarīko kaut kādus pasākumus, idejas, lai kaut mazliet mazinātu grūības vai skumjas bērniem..(Protams, varētu filozofēt vai tas nav kāds slēpts triks ne tikai lai vērstu uzmanību uz problēmām un trūkumiem, bet arī pareklamētu pokemonus un tā noeplnītu naudiņu,bet ne šoreiz..)

Bet tā aptauja, kas ir pielikta klāt gan ir padīvaina. Vismaz, manuprāt..

2 0 atbildēt
Agraak visi bija slimi ar to SUPER ANJU, tagad ar POKEMONIEM, kas buus naakamais, bail pat domaat!?!?!?
5 3 atbildēt

Tagad Sīrija, pirms tam Afganistāna, tad Irāka, tad Dienvidslāvija un vēl un vēl... Jau sen piegriezušies šitie konflikti. Tā notiek, kad neattīstītiem indivīdiem ļauj brīvdomību.

3 2 atbildēt
Un kas ir vainigs pie Sirijas pasreizeja stavokla? Laikam jau pokemoni...
1 0 atbildēt
Visai bēdīgi, ka 18 procentiem pokemoni interesē vairāk...
1 0 atbildēt