local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmā nodaļa. Krapaļītāja labošanās.13

Tātad tiem kas nezin kas ir krapaļītājs , tas ir dīleris kas nedod pilnu daudzumu ar preci (Marihuāna , ripas utt..)

Ir daudzi un dažādi veidi kā pelnīt. Bet pēdējā laikā populāri jauniešiem ir narkotiku tirgošana , pārsvarā dēļ tā ka algas ir par zemu vai arī ka darbam vajag pieredzi bet neviens negrib strādāt lielveikalā.

Nu protams ka visi grib vieglu peļņu un daži grib ietaupīt preci lai varētu notirgot vai kā daži arī lai paši lietot. Pēc manas pieredzes krapaļītāji ir nomākti cilvēki kas slīkst parādos vai depresijā.

Bet ir arī gadījumi kad šie cilvēki labojas un cenšās to nedarīt.

Pēc piereedzes varu teikt ka šādiem cilvēkiem nevajag pat sist , vajag tikai viņiem pateikt ka tas nav forši un lai labojas citādi paliks bez peļņas.

Bet vairāk vai mazāk visi kas zin tādu cilvēku ir teikuši viņiem lai labojas.

Bet jā tuvāko dienu laikā ievākšu vairāk informāciju un viedokļus lai varētu veidot bojektīvāku skatu un ieskatu marihuānas tirgošanas aizkulisēs. Un uzreiz atvainojos policijai nekādus vārdus un adreses nedošu.

51 6 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Nedomāju ka Spoki.lv būs īstā vieta, kur sūdzēties par to ka dīleris tev nedod pilnu daudzumu ar preci.   emotion   

6 0 atbildēt

Nebrīnies ja tevi kāds atspārdīs , tu iejaucies zemākajā narkotirgoņu slānī. Bet kā info nonāks slāni augstāk tad tev apskaidros. Es padzīvojis starp šiem došu labu padomu. atkāpies ar šo rakstu pirms esi sācis. 

Es nemētāju gudrīti. Bet šeit cilvēki nepieļaus risku dēļ kautkāda muļķīga raksta ietupties aiz restēm.

4 0 atbildēt

Tādi cilvēki 90% gadijumu nelabojas.. pārāk viegla peļņa.. pirms gadiem 8-10 man ar piedāvāja lielā vairumā pirkt par gandrīz 10x zemāku cenu.. Nauda tajos laikos man bija ļoti daudz, pat vienu brīdi apsvēru tādu variantu, bet pārdomāju, jo pašam finansiālais stāvoklis bija/joprojām ir labs.. Un zinu, ka ja sāktu ko tādu tad nevarētu apstāties, jo peļņa tūkstošos īsā laika posmā, katru reizi palielinot peļņu.. līdz būtu aiz restēm..

Zinu kādus 10 purnus kas tajā laikā ar to nodarbojās.. gandrīz visi sēž vai arī atsēdējuši par to.. Viens nesen iznāca pāris gadus bija atsēdējis, pusgadu ārā, bet atkal uzrāvās un nu jau 8 gadus jāsēž.. Tā pat ar narkotiku vešanu uz ārvalstīm.. zinu daudzus kas svešās valstīs par to sēž..

3 0 atbildēt

Nu es to ņemu pēc savas pieredzes un tavu viedokli ņemšu vērā.

Es cenšos veikt ieskatu tajā visā no sava skatu punkta. Un protams vairāk informācijas par to ir labāk man. Un jā vienkārši pats ar krapaļītājiem saskāros un pieteikami smadzenes drāzu līdz viņi saprata ka krapaļīšana ir nepareiza

0 0 atbildēt

Nu ne jau tu emotion

0 0 atbildēt

krapaļītāji ir tur kur nav konkurence

0 0 atbildēt