local-stats-pixel fb-conv-api

Pilna sarakste ar FunFaceTv.91

410 25

Sveiks, Lasītāj! Atnācu jums ar šo ziņu, kurā vēlējos pastāstīt, ka man bija sarakste ar FunFaceTv puišiem par viņu uzvedību internetā. Lai gan atzīšu – biju diezgan bezzobains, taču nokomentēšu viņu (precīzāk, Norberta) saraksti ar mani. Es biju plānojis šo saraksti pārsūtīt vienam cilvēkam, kurš to bija ļoti prasījis, taču paskatoties gan youtubē, gan spokos, sapratu, ka ja es viņam aizsūtīšu, viņš to noteikti pavērsīs par sliktu man un par labu FunFaceTv. Es jau saprotu, ka pēc šī raksta man ieliks daudz mīnusus, pat neizlasot to, vienkārši vadoties pēc formulas – nejauks raksts par FunFaceTv = mīnuss un negatīvs komentārs autoram.

Un šis nav heits. Šī ir patiesība. Plusošana vai mīnusošan paliek vien pie Jūsu sirdsapziņas.

P.s. Lai izlasītu vēstules, uzspiediet uz bildēm.

Raksta turpinājums: http://spoki.tvnet.lv/miskaste/Norberta-Zaharevica-un-Kaspara-Ozolina/800050

410 25 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

Es te ienācu, lai uzrakstītu, ka šis raksts ir bezjēdzīgs  emotion 

40 1 atbildēt

Kritika ir kā zaļi āboli - dažiem kuņģis iztur, bet dažiem sākas caureja.

28 0 atbildēt

Kā man tie divi ir apnikuši..   emotion 

24 1 atbildēt
Piedod, bet nē. Šeit bija daudz labāk bez viņiem. Kad bija daudz interesantu rakstu...
19 0 atbildēt
Vislabāk man patīk šitās primitīvās bērnudārznieku iesaukas "FuckFaceTV" utt...
19 1 atbildēt

FunFaceTV ir youtube kanāls un youtubē viņus atbalsta, kā var redzēt pēc +/- procentuāliem. Spokos raksti tiek likti, lai paceltu video skatījumus, kas viņiem dod lielu labumu. Tas ko viņiem raksta komentāros nevajadzētu viņiem sagādāt problēmas, jo galvenais mērķis taču ir palielināt video views nevis kādam šeit izpatikt. Spokiem FunFace nepatīk, bet likt viņiem savus video šeit neviens nevar aizliegt. Lai gan tie ir nedaudz tizli.   emotion  

16 0 atbildēt
Bērnudārzs.
12 0 atbildēt

Viss, ko ir mainījuši FuckFaceTV ir tas, ka es tagad katru reizi pārbaudu, kas ir raksta autors, pirms uz tā uzspiest. Jo ir kaut kā pretīgi nejauši iemaldīties atejā no Trainspotting, pat ja tu to neizmanto (neskaties video)...

13 1 atbildēt

Meh.. 

13 1 atbildēt

Anti reklāma, arī ir reklāma. Nu man personīgi, funfaceTV nepatīk. Neskatos un nesekoju. Jo abi tēlo tirliņus. Mazajiem varbūt patīk. Bet lai es tagad priekš viņiem ceptu rakstu? Nu hz. Man pārāk ļoti viņi nepatīk, lai es viņiem veltītu laiku.

Zohan pareizi pateica " jo sūdu vairāk kustina, jo viņš vairāk smird ".

Anonīmajam arī ir taisnība, nepatīk, neskaties. Citi gudrie uzreiz, "a kā es varu zināt, ka man nepatīk?" Nu bļin padomā ar galvu. Apskaties un izlem, skatīsies vēl vai nē. Ja patīk lūrēt uz tirliņiem, lūri. Kam tas interesē, ko tu skaties. Nepatīk, nu tad dari kā es, ieraugi tos purnus, nespied virsū.

11 0 atbildēt

Jau labu laiku neveru vaļā viņu rakstus, jo tāpat viņu video ir bezjēdzīga laika tērēšana - neredzu tam jēgu.

Viena lieta, ko es gribēju piebilst - FunFaceTV otrajā vēstulē raksta, ka ''esot gribējuši izrunāties aci pret aci, ne fiziski''. Piedod, Norbert, bet tu pats labi saproti, ka tu to domāji savādāk. Vēstule saņemta 18.02.2015., divas minūtes pēc šī komentāra :

http://www.bildites.lv/images/av4savjs4nn7v0hfy11.png

Tas ir tāpat ar to, ka viņi vienmēr piemin ''spoku lietotāju negatīvismu'', lai gan, manuprāt, paši būtu nosaucami par vienu no negatīvākajiem spoku lietotājiem. Protams, ir bijuši komentāri, kur viņiem novēl nāvi, bet viņi ir darījuši to pašu, atbildot uz komentāriem, kuros nekas tamlīdzīgs nebija. Tāpat, es kādu laiku atpakaļ bieži saņēmu negatīvus komentārus kā atbildes uz maniem komentāriem, kuri bija rakstos, ar kuriem funfacetv nebija sakara, būtībā, atšķirībā no manis, uzbraucieni ne pa tēmu. 

Whatever, lai jau paliek, kaut kā tagad par to vienalga. Bet ieraugot viņu vēstuļu saturu, neavrēju neuzrakstīt šo komentāru. Man nav nekāda pārsteiguma, ka tur ir daudz nepatiesību (viņi melo diez gan bieži, pat saviem faniem, cik atceros no tiem video, ko esmu redzējis). 

Lai jau paliek. Mans komentārs nav ''heitošana'' (diez gan pastulbs apzīmējums), vienkārši patiesība. emotion

Un par to komentāru varoni - kā jau Latvijas karalis teica, neviens mani tā nav saucis. Protams, izņemot funfacetv. emotion

12 1 atbildēt
Teikumā "ja nepatīk tad neskaties" vispār nekad nav bijusi nekāda logika, lai es zinātu, ka man nepatīk - man ir jānoskatās. Paņemsim piemēru "ja negaršo tad neēd" - kā es varu zināt, ka man negaršo ja es to nenogaršoju?
9 0 atbildēt

Mīļo cilvēk, sāksim ar to, ka raksti nav negatīvi, bet gan patiesi. Es nemeklēju slavu, es meklēju taisnību. Un reaction video ir youtube normu un likumu pārkāpums. Pašlaik notiek asas diskusijas, vai aizliegt youtube reaction video, vai nē. 

Man ir humora izjūta. Ja es nesmejos par viņu jokiem, nenozīmē, ka man nav.

Par to "Ja nepatīk, neskaties" - Ja tev uz datora ekrāna pēkšņi parādās desktops ar diviem gejiem, kas maigojās savā starpā. Ko tu darīsi? Ja tev nepatīk, vienkārši nogriez acis no ekrāna. Nu, atbildēt tagad vari? Pēc šīs loģikas es varētu arī piekasīties tev, kāpēc tu vispār atvēri rakstu, bet redzi, es to nedaru. Un nedarīšu.

Un ko tad tu tādu gribi atrast manā personīgajā dzīvē? Iedevu visiem savu E - pastu, savu uzvārdu, visiem ir pieejami mani raksti un mani komentāri. Vari pameklēt, varbūt kaut ko atradīsi.

Un ko tu domāji - internetā baigi kruts. Kas tad man, acīs jāpasaka? Un ko viņi man izdarīs? Sitīs mani? Ja sitīs, viņiem būs sliktāk, jo ja es pateiktu viņiem visu, ko šajā rakstā pateicu, man nekas nebūtu, jo es viņus nepazemoju.

Viņi neierēc par komentāriem. Viņi skaidri saprot, ka viņus ienīst. Bet atzīt ir ļoti grūti to.

Un teiksim kā ir - kož acīs?

7 1 atbildēt

FunFaceTV puišu popularitāti varētu apskaust tikai pedolācis...   emotion 

5 0 atbildēt
Man paliek kauns dzīvot vienā valstī ar šādiem cilvēkiem. Dzīvo savu dzīvi un necenties izjaukt citu cilvēku prieku. Tādas nav Tavas tiesības. Nezinu, cik Tev gadu un kāds ir Tavs psiholoģiskais līmenis, taču katrs raksts par šiem tipiem, visur Tavi komentāri, kuros centies viņus nomelnot, manuprāt tas ir par traku. Kādēļ nesatiecies ar viņiem dzīvē un neaprunājies? Tev nav nekādu tiesību rakņāties pa otra cilvēka dzīvi. Tiesa, man pašai šie tipi bijuši nebijuši, bet šī Tava apsēstība ar viņiem... Būsi laimīgs, ja izjauksi viņu darbību jūtubā, vai sazin kur citur? Sirdsapziņa nemocīs? Tas, ka viņi ir samērā rupji, nedod Tev šādas tiesības. Šie tipi nav pats trakākais, vēl trakāk ir tas, kas notiek ar mūsu valsti, sasodīts. Ar to, kas notiek Sīrijā. Par to jums vienalga, bet kaut kādi jūtuberi nolamājas un sazinko, tad uzreiz pasaules gals. Bērnudārzs, lai neteiktu vairāk.
6 1 atbildēt

Jā, man skauž, esmu stulbs, neko citu nedaru, kā par viņiem ņirgājos. Tāda cenzūra.

Man nav 12 gadi, kad par katru sviestu gribās sadot pa seju. Ja es sistu, es nonāktu policijā. To es negribu. 

5 0 atbildēt
Nu nepatīk, nepatīk man ar tie FunfaceTv, bet tā iemesla pēc es viņus vienkārši neskatos un taisnību arī nemeklēju.
5 0 atbildēt

liec viņus mierā.

jo sūdu vairāk kustina, jo viņš vairāk smird

4 0 atbildēt
Paši sevi pa dundukiem sauc un tad brīnas kapē citi sauc emotion
3 0 atbildēt

Tu viņiem dirsā lien?

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »