local-stats-pixel fb-conv-api

Pieci vispopulārākie nopludinātie noslēpumi visā pasaulē!13

309 1

Čau spokotāji!

Te atkal es. Vēlējos ar jums padalīties manā jaunajā video, kuru veidoju Youtube kanālam saistībā ar dažādiem populāriem un pretrunīgiem noslēpumiem! Neuztraucies, te arī sazvērestību teoriju meklētājam būs ko atrast! VIDEO ZEMĀK!

Tā kā pagāšreiz, kad veidoju video par tumšo internetu, daudzi izteicās, ka vēlās latviskoto video versiju, tad nu zemāk esmu iztulkojis visu, ko apspriežu video!

No slepeniem pasaules apvērsuma plāniem līdz 51.zonas NLO, nav pārsteigums, ka digitālajā laikmetā ir ļoti viegli piekļut slepeniem datiem, ja tikai tu zini kā. Dažreiz viss, kas ir vajadzīgs ir persona iekšienē, kurš atklāj organizācijas slepenāko informāciju.

#1 51.zonas Informants (Whistleblower)

Mēs visi zinam 51.zonu, mistisko militāro bāzi Nevadā, ASV. Cauri gadiem cilvēki ir radījuši dažādas spekulācijas par to, kas īsti tur notiek. Ir daži cilvēki, kuri, ir strādājuši vai veikuši apmācības šajā lokācijas vietā un publiskojuši savus atradumus, viens no šādiem cilvēkiem ir Bojds Bušmens.

Bušmens bija vecākais zinātnieks firmā Lockheed Martin, privatizējot 27 patentus un kļūstot par pioneri dažādai militārās tehnikas progresijā. Pēc aiziešanas pensijā, 2000.gadā, Bušmens ieņēma industrijas konsultanta lomu, lomu, kura vēlāk sniegtu viņam pieeju ļoti slepeniem NLO dokumentiem tieši no viņa 51.zonas informantiem.

Pirms vina nāves, viņš veica savu pēdējo interviju no savas Toksonas, Arizonas, mājas.

Tājā viņš izpauda ļoti interesantu informāciju, kā piemēram:

Bušmena informanti viņam esot izstāstijuši, ka NLO sastāv no 3 ķimiskajiem elementiem, Telurīda, Germānija un Palādija. Palādijs palīdzot NLO izveidot anti-gravitācijas lauku.

Vertikāla ieejas lūka eksistē 51.zonā, tikai un vienīgi NLO ielidošanai un izlidošanai. Pašlaik tur uzturas 18 dažādi NLO.

Bet visvairāk intrigu rosinošais bija fakts, ka viņš ļoti labi pārzināja NLO struktūru – NLO neesot ratu, kas nozīmējot , ka viņu tehnoloģija ir daudz advancētāka nekā mūsējā. NLO paceāls un nolaižas tikai vertikāli, kā arī, tie pārvietojas praktiski bez skaņas! Tas notiek pateicoties anti-gravitācijai.

Daudzi ir teikuši, ka Bušmens ir tikai kārtējais viltvārdis. Izlemiet paši!

#2 NDA skandāls

Daudzi no jums ir dzirdējuši par NDA (Nacionālo Drošības Aģentūru) un vīru, kurš radīja skandālu tajā, Edvards Snovdens. Tieši viņ parādija visai pasaulei, ko tad īsti dara NDA. Tas viss notika sekojoši:

2013.gada 20.maijs – Edvards Snovdens, aizsardzības kontraktoru firmas Booz Allen darbineks, ierodas Hongkongā no Havaju salām. Viņš atved sev līdz četrus dažādus klēpjdatorus, kuri palīdz viņam piekļūt dažādiem ASV valdības noslēpumiem.

5. jūnijs – Viņš sakontaktējas ar The Guardian žurnālistiem, kuri publisko savu pirmo ekskluzīvo materiālu saistībā ar šo starpgadījumu, parādot, ka telekompānija Verizon ir sniegusi NDA miljoniem cilvēku telefonsarunu ierakstus.

6. jūnijs – Otrs stāsts atklāj iepriekš neeksistējošo programmu PRIZMA, kura, kā dati norāda, sniedz aģentūrai piekļuvi jebkuriem datiem, kurus glabā google, feisbuk un apple, kā arī citiem gigantiem.

No turienes sarunas par cilvēku privātumu uzjundās visā pasaulē, sākot ar Dienvidparka skečiem un beidzot ar ļoti noraizējušamies ASV pilsoņiem.

Tikai gadu vēlāk, vairs neviens neliekas ne zinis par šo skandālu, šķiet, ka cilvēki vienkārši sadzīvo zinot, ka jebkuru viņu kustību izseko. Edvards tikmēr vēlarvien mitinās Krievijā un kaļ nākamos plānus. Aizmirsāt?

#3 Jaunā pasaules kārtība

Wikileaks, BBC kompānija un Marks Daiss, kurš pats sevi sauc par slepeno savienību ekspertu, ir spekulējuši par lietu, kuru sauc par Bilderberg Grupu.

Katru pavasari, kopš 1954.gada, aptuveni 100 pasaules ietekmīgākie vīri satiekās slepenībā un vairāku dienu garumā diskutē par pasaules ka’rtību. To sauc par Bilderberg grupu dēļ tā, ka pirmā sanāksme notika Bilderberg viesnīcā Nīderlandē.

Orģināli, Wikileaks augšuplādēja transkriptus no tikšanās, kuri radīja vairākus jautājumus, kā piemēram: Vai šī elitārā grupa veido jaunus politiskus un ekonomiskus likumus korporācijām? Vai viņi ir tie, kuri īstenībā izvēlas prezidentus? Kā arī citus jautājumus.

#4 11.septembris

Pēc 11.septembra uzbrukumiem, publikai tika teikts, ka AlQaeda strādāja vienatnē, bez valsts sponsoriem. Taču baltais nams nekad neļāva publikai apskatīt veselu sekciju no kongresa izmeklēšanas, saistībā ar 11.septembri, un konkrētāk, saistībā ar to, ka 15 no 19 uzbrucējiem/pašnāvniekiem bija AAE valstspiederīgie.

Prezidents Bušs juniors cenzēja 28 lapas no 800 lapu dokumenta, kas ir aptuveni 7200 vārdi. Tas sabiedrībai ir licis spekulēt vēl līdz mūsdienām!

Priekš manis tas ir ļoti interesanti, jo gadiem ejot, šī ir viena no visulaiku populārākajām teorijām par to, kas varētu būt noticis.

#5 Vatikāna nopludinātie noslēpumi

Šī noplūde izraisija milzīgu skandālu saistībā ar pāvestu un visu Vatikānu, parādot korupciju, homuseksuāļu apmelnošanu un citus noslēpumus. Pāvests Benedikts izveidoja komisiju, kura izmeklēja, kas tad radīja šīs noplūdes, kurs izmaksāja Vatikāna atzaram ,,Svētais redzējums” (Holy See :D ) vairākus miljonus.

Pats interesantākais bija tas, ka vaininieks bija pāvesta personīgais sulainis, kurš tad arī tika atlaists un vēlāk apcietināts.

Paldies mīļie letiņi, ceru patika! Atstājet kādu labu vārdu vai nu šeit vai jūtūb kanālā, tas man izpalīdzētu, paldies! ;)

Visu informāciju un attēlus ņēmu no šejienes: (Video kanāls ArchiegoesMental esmu es :) )

Kā arī tekstam izmantoju The Colbert report un TheGuardian.com

309 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Spokotāji  emotion   Pirmo reizi tādu dzirdu  emotion emotion 

11 0 atbildēt

'Svētais redzējums' (Holy See), ķer plusiņu par oriģinālo tulkojumu  emotion +++

7 0 atbildēt

Pievienojos pārējiem, bet, lai saprastu acīmredzamo, nepieciešams kaut kāds valsts nodevējs Snoudens, jābūt īpaši aprobežotam.

Un, tas tikai tā, starp citu, tās 28 lapas jau kādu laiku ir atslepenotas, var palasīt online

3 0 atbildēt
NLO
3 0 atbildēt

Paldies, orģināli visu rakstiju angliski tādējādi, microsoft word palika angļu valodas gramatikas labotājs, tūlīt tiks izlabotas kļīudas, kad būšu pārlasijis !

0 0 atbildēt
Ir vēl?
0 0 atbildēt