local-stats-pixel fb-conv-api

Picas piegādātāju atzīšanās!15

539 1

Piektdienas picas vakari ir piekopts rituāls daudzās austrāliešu ģimenēs. Bet kamēr tu neatceries nabaga necilo picas piegādātāju, viņš par tevi mēdz iedomātiies ne reizi vien! Tika intervēti 5 Austrālijas picu piegādātāji, par to, kas tik specifisks un prātā paliekoš ir viņu darbā !

539 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Nav jau tā, ka es būtu skops, bet dzeramnaudas došanu es uzskatu par nepareizu.  

Medmāsām neviens nedod dzeramnaudu par pacientu apkalpošanu, arī apkopējiem, sētniekiem, mežstrādniekiem ne. Viņi dara savu darbu un par to saņem savu algu, tāpat arī picas piegādātājs. Piesakoties darbā tu ar parakstu piekrīti saviem darba pienākumiem. 

23 4 atbildēt
Man ar neviens nemaksā dzeramnaudu par to, ka beķerejā cepumus cepu. Katram maksā tak algu.. nesaprotu ko sūdzas?
10 1 atbildēt
Daži policisti arī ņem dzeramnaudas.
7 0 atbildēt

 

Nerunāju mērkaķu valodā principiāli emotion un man jau bija aizdomas ka esi atrauga emotion

3 0 atbildēt

Varu derēt tie, kas te bārsta kāda jēga ir dzermanaudas dot, tad laikam nekad nēesat gājuši uz restorāniem, vai tur nēesat bijuši vairākārt. Jums nav ne mazākās nojausmas cik cilvēki mēģina Jums izskalpoties, lai jūs justos komfortabli, lai atnestais ēdiens būtu ideāls, lai ieteiktais vīns pie ēdiena ietu klāt, lai pasniedzot ēdienu Jūs nejustos nekofortambli , lai atnestie galda piederumi spīdētu un laistītos , lai atmosfēra būtu laba un Jums netraucētu nekas. Ok , ja šīs aprakstītās lietas nav bijušas līmenī, tad saprotu naudu var neatstāt un nedod dievs vēl kaut kas nebūs tā kā vajdzētu, bet ja šīs aprakstītās lietas ir līmenī , tad ticiet man ir tikai pieklājīgi atstāt kādu dzeramnaudu, jo nākamreiz esot tai pašā vietā , atieksme pret Jums var mainīties ļoti krasi, ja vēl esat viens no tiem, kuru nekad nekas neapmierina.

Starp citu, vai Jūs nekad nēesat saņemuši algas pielikumu/prēmiju par labi padarītu darbu, laikam jau to Jūs negribat redzēt, ne dzirdēt un tieši tā pat visu to naudiņu ko atstāj dzermnaudās , gan virtuves darbinieki(kā kurā vietā) gan viesmīļi ut.t sadala uz galviņām.

 

Un neviens Jums neliek atstāt nezin kādu dzeramnaudu, it sevišķi, ja esat piemēram viens.

0 0 atbildēt

''...un nekad nekamī citā!'' - ko nozīmē vārds `nekamī` ? Cik zinu latviešu valodā tāds nav.

0 0 atbildēt