local-stats-pixel fb-conv-api

Petīcija Pret Ieroču Aizliegšanu Eiropā!74

Nesen uzzināju ka 18. novemrī uz virspusi ir pacēlusies jauna Eiropas Komisijas leģislācija kas uzradās jau aprīļa sākumā ar mērķi aizliegt pusautomātiskos ieročus sakarā ar nesenajiem teroraktiem.

Praktiski Eiropa ar savu liberālo propagandu grib lai mēs kļūtu pilnīgi neaizsargāti un lai mums tiek atņemta dieva dotās tiesības uz pašaizsardzību.



187 4 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Ja uz tas salas, kur ardijas Breiviks butu bijis kaut viens sakarigs cilveks ar ieroci...Tapat Francijas teraktos paris apbrunjoti , sagatavoti civilisti butu varejushi pilniba izmainit statistiku.Ja teroristi skaidri zinatu,ka tur bus iespeja uzrauties uz apbrunjotiem pilsonjiem, vinji desmitreiz padomatu ,pirms daritu.Jabut tautai iespejai sevi aizsargat.

12 2 atbildēt
Deaktīvus ieročus aizliegt,galīgi stulbi tie likumdevēji.
9 0 atbildēt

Pēc rakstīšanas veida, man negribētos lai tu apkārt staigātu ar ieroci zem jakas, mazums kas tev galvā noies greizi.

6 0 atbildēt
Nedod dievs aizliegs ieročuš, savādāk mēs nevarēsim izšaut to j*banos bēgļus !
5 1 atbildēt
Esmu PRET aizliegšanu. Aizsardzība ir vajadzīga!
4 1 atbildēt

Esmu 167 085. kurš nobalsoja pret.

2 0 atbildēt

uzskatu ka nav vajadzibas turet pusautomatiskos vai automatiskos ierochus maja, parastam pilsonim...

Gribi stroki stājies Armija vai esi policists, parejiem nu dien nav vajadzigi automatiskie un pusautomatiskie ierochi..

8 6 atbildēt

Vai tev ir ierocis? Vai Tu pazīsti kādu kam ir ierocis?

2 0 atbildēt
Parasts pilsonis tāpat nedrīkst nēsāt kaujas ierocus. Nu ja,valdība baidās ka neuzbrūk vina suņa būdai.
2 0 atbildēt

Incidenti notiek. Ja kāds gribēs kādu nogalināt tad to izdarīs ar legālu vai nelegālu ieroci. Tu nevari apturēt cilvēkus bet tu vari aizsargāties. Vispār cik dzirdu tad visu laiku kadu nosit vai nu uz ielas vai pašamājās.

2 0 atbildēt

Nu šitas ir pāršauts pāri strīpai.

Es taču nestaigāšu ar automātu uz veikalu vai banku savai pašaizsardzībai. Pilnīgi pietiek ar parastu pistoli. Tu mājās vari kaut tanku turēt, bet pa ielu nav ko vazāties ar automātu. Un tās statistiku salīdzināšana ir diezgan relatīva. Tik pat labi, es varu parādīt statistiku ar noziegumu skaita palielināšanos ASV, kad tika veikti grozījumi, kas paredz, ka katram ASV pilsonim var būt ierocis. Un kā tu domā, kas notika? ASV kļuva par 1. drošāko valsti pasaulē? Ha! Noziedzības līmenis tieši pacēlās desmitiem reižu, sākās bums ar apšaudēm skolās. Un tas viss dēļ tā, ka tika atļauti ieroči. Es nesaku, ka ieroču aizliegums ir tas pareizākais, bet es tomēr saku, ka atļaujot ieročus, palielinās risks. Bet kā jau es teicu, tas ir visai relatīvi, tas var gan notikt, gan nenotikt, var notikt bezprecedenta gadījums, ka noziedzības līmenis vispār samazinās, bet var notikt tā, ka tas ceļās desmitiem reižu. 

Un nepiekritīšu tev par vienu komentāru, kur tu pateici, ka 99% ir mierīga dzīve, bet 1% ir tas nāves briesmu procents. Nu tā nu gan nav, lai gan arī šī ir visai relatīva tēma, jo vienam tas ir 50/50, citam visi 100 vienā vai otrā gadījumā. Tas ir diezgan filozofisks jautājums, lai gan pieredze rāda, ka mierīga dzīve un nāves briesmas ir 100%. Tu vari nomirt jebkad, jebkur, no jebkā, bet tajā pat laikā tu dzīvo, relatīvi, mierīgu dzīvi. Tas ir kaut kas līdzīgs Šrēdingera kaķim - pasaule ir tava kaste, bet neviens nezin, vai tu esi miris vai dzīvs. Tu vari nodzīvot mierīgi, vai arī tu vari nomirt, vai arī tu vari nomirt, bet tomēr tu dzīvo mierīgi.

4 2 atbildēt
Nobalsots. Es par ieročiem.
2 0 atbildēt

Kurš cirvis kautko tādu izdomāja? JĀ! IEROČIEM

2 0 atbildēt

Šis tikai pierāda cik tupa ir EU valdība, aizliegsim ieročus tikai dēļ terorakta, kaut gan ja tādi teroristi vēl uzradīsies nekādi tupi ieroču aizliegumi viņus neapturēs un viņi atradīs kur meklēt ieročus, nu ko EU galvas gribat reāli palīdzēt iedzīvotājiem tad aiztaisiet tās robežas ciet un nelaidiet nevienu iekša un tos kas ieceļoši sāciet plānot kā sūtīt atpakaļ.

Plus neradiet cilvēkiem riebumu pret vēsturi ņemot vērā ka vēstures mērķis ir nepieļaut tās pašas kļūdas, kā piemēru var minēt US kur valība pēkšņi gribēja aizliegt ieročus ar ko tas beidzās ar to ka nākamās nedēļas laika tika pastrādātas vairākas stulbas slepkavības, tāpēc lūdzu netaisiet reklāmu tupiem cilvēkiem ar saviem klajajiem paziņojumiem.

Plus var tikt aiktivizēta nelegālo ieroču plūsma un to jūs diez vai gribat labāk uztaisīt legālu klāstu būs visi papīri un numuri un visam varēs izsekot līdzi, ar nelgāliem ieročiem tas nebūs iespējams.

Bet ja jūs tur EU augšā netaisāties risināt visu šito refugeee problēmu un atvelkat parastiem cilvēkiem iespēju un kas to vēlas šajā gadījumā nēsāt ieroci, tad es vairs nesaprotu kristigas demokrātijas jēgu.

2 0 atbildēt
Man likās , ka Latvijā tik pistoles ir atļauts dabūt civiliedzīvotājam , ja neskaita bises. Īpaśi par ieročiem neinteresējos , kāds var mani izgaismot ,ja vēlas!
1 0 atbildēt
Parakstīju!
1 0 atbildēt

Es ar nobalsotu.

1 0 atbildēt

Es nespēju iedomāties ,ka tiem ,kas dzīvo pilsēta nēsās pus-automātiskos ieročus, milzīgus . 

Ja gribi ieroci pietiks ar parastu revolveri. pistoli. Un mierīgi uzbrucējus apturēsi.

0 0 atbildēt

Labi teikts.

0 0 atbildēt
Tu man te atgādini vienu no spokiem, kam FoxRio vārdā, kurš arī aizdedzies par to ko dara, raksta, tobiš par vegānismu, un pārējos arī cenšas nozombēt kļūt par tādiem pašiem ar visām varītēm. Davai stāsti, preškam tev šis, kam tev tas viss vajadzīgs, ar ieročiem sagribējās parotaļāties vai kā? Nesen pie mums esot ieviesti stingrāki noteikumi gāzes pistoļu iegādei. Redz tautai nevarot pat tādus uzticēt, a tu te sapņo par kautkādiem automātiem. Pats reiz gribēju uz Jaungadu iepirkt štrunta plaukšķenes, bet kas tev dēva, bez mednieku apliecības vairs nevarot iegādāties. Ja šādi viss turpināsies tad vienā jaukā dienā aizliegs arī piparu balonus un elektrošokerus. Pievienojos tiem, kuri tos pistoļus nolieguši. Ja kāds banģuga pret tevi pirmais pavērsīs, draudēs ar ieroci, tad no tavas azotē esošās pistoles tāpat nebūs nekādas jēgas. Varēsi zārkā paņemt līdzi par piemiņu.
0 0 atbildēt