local-stats-pixel fb-conv-api

Pēdējais par Spoku tusu Ogres salā 2.augustā23

Sveiki visiem. Tiekamies Ogres salā 2. augustā. Liels lūgums visiem,kas bija pieteikušies uz tusu Gauratā un pēc vietas maiņas nav devuši nekādu ziņu - atrakstiet vēstulītē vai būsiet arī uz Ogres salu ,pavisam vienkārši,lai var rēķināties ar to kādas aktivitātes veidot ,jo paši saprotiet,kārtīgām aktivitātēm vajag arī kārtīgu cilvēku skaitu. Laipni aicināti pieteikties arī jauni nācēji ,lai būtu vienkāršāk - vienkārši uzrakstiet vēstulītē man spokos -savu vārdu, uzvārdu ,tel nr ,niku spokos un vecumu. Tel nr -lai neskaidrību gadījumā var sazvanīt. Tieši tapat ja nu gadījumā kādam ir kādas neskaidrības pajautājiet privāti manu nr, lai vajadzības gadījumā pasākuma dienā var mani sazvanīt.

Par pašu pasākumu - Ogres salā pulcējamies laikā no 14 - 15 . Tie,kuriem būs nepieciešami paskaidrojumi kā tur nokļūt - iepriekšējā rakstā bija norādītas koordinātes,un attēls in google maps kā atrast. Ja nu arī tas galīgi nelīdz rakstiet spokos vai taujājiet pēc mana nr, domaju gan ka nevajadzētu būt grūtībām atrast. . Par palikšanu pa nakti, katrs lemiet pēc savām vēlmēm un iespējām - tas nav obligāti, bet ja vēlaties tad ,protams, ņemiet līdzi teltis, guļammaisus utt. Tiem,kas nevēlās palikt pa nakti, vai vismaz ir aizdomas,ka ta var sanākt - laicīgi izpētiet sab.transportu sarakstu,lai varat tikt mājās bez starpgadījumiem un kreņķiem. Par pārtiku un dzeramajiem katrs rūpējās pats par sevi. ņemiet līdzi pretiedeguma krēmu dienai - sola karstu laiku, un vakaram pretodu līdzekli,jo visi labi zin,ka upju , mežu tuvumā mazo asinsūcēju netrūkst. Ja starp braucejiem ir kāds muzikālais droši var paķērt līdzi giču (ja ,protams nevajag elektrību, jo tādu tur pieslēgt nevarēs) un varēsim kopā padziedāt utt. Galvenais ņemt līdzi labu garastāvokli! Katram ,kas brauks visas iespējas arī pašam padomāt un ieteikt kādu aktivitāti:) (dzeršanas spēles neskaitās)Līdz sesdienai!

64 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Varētu svarīgāko izcelt Boldā, lai labāk izceļas, jo daudz teksta un nez vai visiem patiks meklēt svarīgāko tik ilgi.

5 1 atbildēt

Domāju, ka jūs tur visi piedzersieties itkā nemaz nezinātu kas jūs īstenībā esat emotion

3 1 atbildēt

Ir zināms jau kaut kāds braucēju saraksts? Ja jā, tad vari atmest pm, vai arī te ielikt? Un kā ar auto, ir kur novietot tur?

2 0 atbildēt

Nu tad lai veicās... Ar nepacietību gaidu bildes un atskaiti emotionNedariet sev kaunu emotion

1 1 atbildēt

Ja nu kas, tad es un elv1js moš būsim :D Kaut kad :D

0 0 atbildēt

Man interesē, kā tad gāja, vai kāds rakstiņš būs? :) Pasekoju līdzi organizatoriskaijai gaitai, lai arī pats netiku, jo tieši devos laivot šajos datumos, bet labprāt būtu piedalījies, tādēļ arī tāda interese. Žēl, ka pasākums neizdevās tik grandiozs, kā sākotnēji plānots, bet malači, ka savācāties un neatcēlāt pavisam. Varbūt neliels ieteikums, manuprāt, spoki nav tā veiksmīgākā platforma, kurā organizēt pasākumu, jo rakstiem ir grūti izsekot, ja to neierauga pirmajā mirklī, protams to var izdarīt caur autoru profiliem, bet kā zināms, ja cilvēkiem nepienes pie mutītes, tad paši pirkstiņu nepakustinās, tādēļ arī, kad pats rīkoju kādu pasākumu, tad parasti lietoju vai nu FB vai draugiem, eventus vai dombiedru grupas, zinot cilvēku dažādās soc.mediju preferences ieteicams izveidot abos un pārpostot informāciju. Šo nevajag uztvert kā kritiku, vnk murmulēju savu viedokli :) un ceru uz kādu rakstiņu :)

0 0 atbildēt

Braukšu garām piestāšu....emotion

0 1 atbildēt

Nedošos, sola lietu!

No offence, es šogad esmu pabaudijies pietiekami dabas tusiņus, tapēc ar kautkā nevelk.

1 2 atbildēt

Joprojam skorbe. Talsi win :(emotion

0 2 atbildēt