local-stats-pixel fb-conv-api

Pazīmes, ka tev dzīvē klājas labi...12

339 2

Mums ik pa laikam šķiet, ka esam neveiksminieki, neesam neko sasnieguši, bet tas ir normāli. Vajag prast paskatīties uz sevi no cita skatupunkta. Čerčils ir teicis, ka "veiksme sastāv no došanās no neveiksmes uz neveiksmi nezaudējot entuziasmu". Tu esi pazaudējis darbu, izšķīries, nenokārtoji eksāmenu un tagad tu jūties bezpalīdzīgs un sakauts. Tā ir dzīve, bet tas pāries.

Mēs ignorējam "mazās lietas". Laime slēpjas prasmē novērtēt lietas, kas tev ir dotas. Vajag turpināt tiekties pēc sasniegumiem, bet nenovērtējot esošo, nebūs mēra sajūtas un vienmēr būs par maz... Tas, ka tu neesi miljonārs, vai nedzīvo villā, vai nav jaunākās mašīnas, vēl nenozīmē, ka esi neveiksminieks. Lielākoties tas ir savādāk. Šeit būs dažas lietas, kas liecina par veiksmīgu dzīvu, pat ja tev tā neliekas.

339 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
... Tu elpo! Un Tev ir vēzis pēdējā stadijā! Nesaprotu kāpèc netika pieminēts neviens vārds par veselību
35 0 atbildēt

Īsi un vienkārši - tās tik tiešām ir lietas, par kurām ir jāpriecājās un jābūt laimīgiem. Materiālais nāk un iet, bet morālās vērtības ir bezvērtīgas - jo nav tās iespējams izmērīt tā vai šā, kā tas tiek darīts nosakot kaut kādu vērtību kādam priekšmetam. Un morālās vērtības nekad nenoveco un nelūst. Labs raksts. emotion

28 1 atbildēt
Nu, laimīgai dzīvei ar to nepietiek.
17 1 atbildēt

Tev ir Pokemon Go vismaz 5. līmenis  emotion 

13 0 atbildēt

Tu vēli citiem labu, kas pēc tam atgriežas arī pie tevis 

Haha, tas notiek tikai pasakās, true story! 

12 1 atbildēt

Man patīk, Pluss no manis!

6 0 atbildēt

To ari nozīmē būt laimīgam - priecāties par basic. Pārējais ir pārejoši dzīves sīkumi

4 0 atbildēt
Kka laimigaka nejutos. Ar to vien nesmaidisi dienu no dienas. Un pat ja ir kads, kam interese kas ar mani notiek. Tad to vajag izradit, nevis ar starpnieku palidzibu noskaidrot. Zinu, komentars cinisks, bet uz labaku neesmu spejiga. Gimeni neizvelas. Reizem pagadas tadas, kuras katrs ir par sevi. Lidz ar to nekadas normalas saskarsmes nav. Labi, ja ir labi draugi. Bet, ja nav... Sorry, that's not my problem.
2 0 atbildēt

Sarosies kka,un tā  dzīvo  tālāk . Līdz  noslēdzas  aplis.

0 0 atbildēt

Tu esi kakjis un suns tev daavina ziedus emotion

0 0 atbildēt