local-stats-pixel fb-conv-api

Pavisam slepeni.65

725 4

Zināms, ka ir cilvēki, kuriem būtu vēlams sazināties savā starpā tā, lai par to neuzzinātu kāds cits cilvēks no malas. Un jā. Ja arī uzzinātu un atrastu šī cilvēka sūtītu vēstuli, īsziņu vai e-pastu, nemaz nesaprastu, ko ar to viņš ir gribējis pateikt.

Vai Jums kādreiz ir bijusi vēlme uzrakstīt zīmīti savam draugam tā, lai to nesaprastu neviens cits kā tikai tu un viņš? Domāju ka nē (:D) , bet varbūt jums liksies interesanti daži veidi kā to izdarīt.

Pavisam nesen saskāros ar apslēptiem tekstiem ciparu veidā un nācās nedaudz papūlēties lai tos izlasītu, bet begu beigās sanāca un viss likās patiešām vienkārši. Protams, nekādu valsts mēroga slepeno informāciju šādi viss nevarēs noslēpt. :D Ātri vien tiks atklāts un viss vējā.

Piedāvāju Jums ieskatīties dažos vienkāršos paņēmienos. Tiesa gan, šis viss prasa arī ļoti daudz laiku un pacietrības, bet līdz ko tu un tavas vēstules saņēmējs būsiet iemācījušies sazināties šādi, tad ciparu valodā runāsiet brīvi.

Kā pirmo un vislabāko variantu, bet daudziem zināmo, tāpēc arī neefektīvu metodi varu jums piedāvāt binārā koda lietošanu.

Šī koda lietošana ir paredzēta angļu valodai, tāpēc garumzīmes un mīkstinājuma zīmes nav iespējamas.

Viss kas jādara ir jāievada šis -> links un jāpārģenerē un bināro kodu. Noteikti ar arī citi linki kur to izdarīt, bet pirmo atradu šo.

725 4 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

Beigās vienkārši noslēpj aiz pulksteņa. emotion

42 1 atbildēt

smuks wallpapers :)

11 0 atbildēt

labi ka skolaa nebija binaarais raksts jaamaacaas :D

8 0 atbildēt

Ja kāds tiešām gribēs atrast un uzzināt ko tu rakstīji vai teici, nekāds bināro kodu vai "neredzamo" mapju joks nepalīdzēs. Tur ir jāiet uz ASCII hexa kodiem.

4 0 atbildēt

Warning! Nekādā gadījumā nemēģiniet to neredzamās mapes lietu, ja tev ir Windows Vista. Pēc tam to mēslu nevar izdzēst...

4 0 atbildēt

Tavas aprakstītās metodes ir tik bērnišķīgas, ka viņas var atminēt dažu minūšu laikā ar papīra lapas un zīmuļa palīdzību pat tie kuriem nav nekāda izpratne par bināro kodu vai tml. štellēm. Burtu aizvietošanas ar simboliem un to virknēm (kā tevis aprakstītajos piemēros) ir viselementārāk atkodējamais šifrs, jo saglabājas valodai raksturīgais burtu atkārtošanās biežums un loģika.

3 0 atbildēt

Nu aiz pulksteņa slēpt arī nav risinājums, varbūt vienkāršāk lai noslēptu no citiem PC lietotājiem ir lietot katram savu loginu? Mazliet sakonfigurējot ar group policy editoru windows uzstādijumus un drošību? Saliekot ne tikai sharing, bet arī security un ar gpedit atļaut paņemt ownership tikai pats sev nevis pārejiem (ja tādi ir adminu grupā). Jo paslēpšana der tikai lai no mammas noslēptu mapi ar porņiem, bet tur pietiek arī ar hiden ;))

2 0 atbildēt

Es labāk palikšu pie 1337.

2 0 atbildēt

interesanti.. :) +2

2 0 atbildēt

Es izdomāju savu variantu. Katram burtam (arī garumzīmēm) izdomāju pavisam citu simbolu. Un ar laiku iemācījos no galvas savu jauno afabētu. Tagad varu droši rakstīt špikerus, jo skolotājiem tikai liksies, ka tie ir kaut kādi ķeburi un pāris draugiem iedevu lapiņu ar šifrējumu, lai tie arī varētu izlasīt un man kaut ko uzrakstīt ;)

1 0 atbildēt

Ienācu šeit binārā koda dēļ.

 

Taču par to mapi, varu pastāstīt kā es slēpju. Nevis mainot ikonu un liekot to kodu, bet spiežot labo taustiņu un izvēloties opciju "properties" un izvēlos "hidden". Tādejādi pat iezīmējot visu ekrānu, neizcelsies šī neredzamā mape. Kā tajā ieiet? Atver jebkuru citu mapi, un "location" rindā nodzēs esošās mapes nosaukumu un uzraksti paslēptās mapes nosaukumu.

1 0 atbildēt

Es milu tava datora Fonu !!! emotion

1 0 atbildēt

Kādam 2 minūšu darbs :)

1 0 atbildēt

Drīzak raksta nosaukums "Kā noslēp porņikus"

1 0 atbildēt

bet man nav braugu :D man  ir tikai draugi +

1 0 atbildēt

kruta

1 0 atbildēt

hmm, tas mapes prikols kaut kur redzēts.... varbūt šeit emotion

1 0 atbildēt

nē.. baterija pilnīgi jauna plauktiņā stāv, bet kompis pie vada visu laiku jo tā pat nenēsāju apkārt. :) no pieredzes - iepriekšējam laptopam ātri vien baterija nobeidzās, ja pie vada visu laiku bija. tad man ieteica ņemt ārā.. protams, mīnuss tam visam arī ir - noraustās elektrība (kas notiek ļoti reti), izraujās vadiņš (kas notiek samērā bieži) un dators izslēdzās.. :] bet nu,... nav labuma bez ļaunuma..

0 0 atbildēt

Būs jāpamācās. :DD

0 0 atbildēt

nu priekš dažiem tas liksies interesanti :D tikai tukšumam ar var uzdurties :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »