local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par terorismu un kā to apturēt.119

395 17

Šis raksts būs par terorisma patiesajiem iemesliem un par lietām ko ziņās nestāsta vai klaji melo. Pēc Parīzes teroraktiem visi jautā: kādēļ ISIS mēģina mūs nogalināt? Ko mēs viņiem esam nodarijuši? Ko mums darīt un kā mums apturēt viņus? Tieši uz šo jautājumu atbildēšanu būs balstīts šis raksts. Bet pirms tam mums ir jānoskaidro kas ir ISIS (islāma valsts) un kā tā radās.





395 17 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 119

0/2000

Pie visa ši ir vainiga Amerika un  Eiropa , lai kā to negribētos attzīt , na*ujam viņī lida īrākā ? Naftu vajadzēja ? Ko tas viņiem deva, ka pakāra huseinu ? Tik sadusmināja visas šis čurkas , un tagad visiem ir jāaciešs, pat krieviem . Un tagad ir lidziga situacija ka otrā pasaules karā , kas notiek , ukraina ?  Karšs, pa to visi aizmirsuši , bez krieviem Eiropa un Amerika, terorismu neuzvarēs. Un uzvarētājus netiesās , Staļinu tiesāja, hu*u , Hitleru tiesāja tikai tāpēc ka viņš zaudēja karu .  Un , kas tā pa tiesu , ka čekisti sēž tieša un Apsudz Waffen SS virsniekus. Smiekli nak . 

19 0 atbildēt

Es labāk ar plikām rokām kaušos pret muslimiem nekā bučošu krievu pakaļas... No vilka bēgot nevajag lācim uzskriet! Putleram nav nekādas intereses aizstāvēt Latviju kā lielajam brālim...

16 1 atbildēt

Neviens no minētajiem 3 soļiem nav realizējams:

1) ASV nekad nepārtrauks tēlot pasaules policistu un "demokrātijas" ieviesēju, tas nav fiziski iespējams bez pašu ASV pilnīgas sagrāves;

2) aizliegt islamu - jā, protams... nespējat tikt galā ar slimajiem Jehovas lieciniekiem un pārējām sektām, bet aizliegt vienu no lielākajāma reliģijām spēsiet?

3) izsniegt ieročus - o jā, musulmaņu vietā būs pašmāju psihiskie šāvēji un spridzinātāji, par kādiem mēs jau tagad gana bieži dzirdam (nemeklēsim ASV vien, atcerēsimies kaut to pašu Žikovu, kurš arī skaitījās psihiski vesels, ja reiz tika pie ieroča).

17 3 atbildēt

emotion emotion emotion

Viens no naivākajiem un idiotiskākajiem rakstiem, ko pēdējās dienās esmu redzējis... emotion

"Apvienoties ar Krieviju"... Vārdu sakot, vispār bez komentāriem... emotion

15 1 atbildēt

Varu tikai teikt vienu, ja manu draudzeni, māti vai citu sieviešu dzimtas ģimenes locekli kāds no tiem neandertāliešiem, nedod dievs izvaros, es personīgi ielaidīšu svinu miesā. Par politiķiem karot savā zemē un zem lodes gulties netaisos, bet ģimenes dēļ gan. emotion

12 0 atbildēt

Ļoti subjektīvs raksts, kas izklāsta tikai vienu no viedokļiem. Rodas iespaids, ka ir stipri prokrievisks viedoklis Sīrijas un IS jautājumā. Krievija ar IS  cīnās minimāli, ar savu bombardēšanu tie atbalsta savu sabiedrotu Asadu. Krievija kā reiz ir ienteresēta Sīrijas nestabilitātes saglabāšanā un lielās bēgļu plūsmas nodrošināšanā uz Eiropu. 

Bēglis nav vienāds ar ekonomiskais migrants. Bēgļi pēc ANO konvenkcijas ir tie, kuri kara dēļ pamet savu dzimeteni, bet pēc tā beigām atgriežas atpakaļ. Vēl ir patvēruma meklētāji, kas  pēc kara beigām vēlas palikt ārzemēs. Taču gan bēgļiem, gan patvēruma meklētājiem ir jāievēro mītnes zemes likumi. Viņi drīkstētu uzturēties specīalās bēgļu nometnēs Sīrijas kaimiņvalstīs,  nevis nelikumīgi šķērsot valstu robežas un mēģināt nonākt ES. Kā viņi to dara viņi vairs nekvalificējas bēgļu statusam. Tāpēc tie ir likumpārkāpēji nevis bēgļi.

11 1 atbildēt

Es nesaprotu, katra lielvalsts ir ar spēcīgu militāro bruņojumu, tomēr neviena nav tik "spēcīga" kā ASV. ASV ir pats lielākais militārais un aizsardzības budžets, slepenās labratorijās tiek veidoti "uber" spēcīgas un slepenas militārās tehnoloģijas, spiegu satelīti var atrast jebko dažu minūšu laikā un neizejot no bāzes ar robotiem un bezpilota lidaparatiem var izdarīt jebko. Un joprojām nevar atrast teroristu bāzes un iznīcināt tās? Drīzāk, neviens tajā nav ieienteresēts. Interesanti arī ir tas, no kurienes visas teroetistiskās organizacijas iegūst bruņojumu? Atbilde nebūs melnais tirgus, bet gan ASV un citas lielvalstis viņiem tos pārdod, tikai lai iegūtu naudu, un tādēļ arī nav ieinteresēti atrast un "nobeigt" viņus, lai gan tas ir iespējams. Kā arī, pēc 2001. gada 11. septembra, gan ASV, gan citās valstīs, lidostās un daudzās citās nozīmīgās iestādēs, tikka palielināti drošības pasākumi un ieviesti jauninājumi drošības vārdā. Tomēr, interesanti ir, kā teroristi joprojām var tikt lidostās, lidmasīnās un citās iestādēs, ienesot ieročus, sprāgstvielas vai vēl ko? Vai tiešām tika ieviesti kādi drošības pasākumi un kāds stringrāk strādā pie drošibas? Vai arī atkal augsti stāvošie valstu līderi stāv aiz tā visa, lai igūtu labumu sev? Lielākie terortisti ir nevis tie, kas veic apšaudes un spridzinās, bet gan valdības, kas slepeni finansē un atblasta terorismu, iegūst labumu sev, un tēlo ka smagi strādā pie terorisma apkarošanas. emotion 

4 0 atbildēt

Taisnība ir jau, bet es neuzskatu, ka tagad krieviem ir vērts uzticēties, tie paši pāramerikanizējušies. Nesen redzēju pārraidi viņu kanālā, vnk šoks bija, cik nicinoši viņi runāja par Latviju itkā mēs kkādi pamesli būtu. Nevienam nav vērts uzticēties ne ASV ne Russlandei, mēs esam tikai marionetes priekš viņiem.

3 0 atbildēt

Tāda ir patiesība. Tas vai tev gribas tai ticēt ir atkarīgs no tevis.

Ieroci Zviedrijā nevar nēsāt. Zviedrija ir diezgan miermīlīga vieta ja neskaita faktu ka tur notiek tik daudz izvarošanu. Iemesls tam  ir tas ka tur tiek ielaisti radikāli musulmāņi (cilvēki kas neintegrējas un nepieņem kultūru) un cilvēki nevar nēsāt ieroci.

2 0 atbildēt
Lai ka ari tas viss beigsies, visi valstu vaditaji, galvenie utt attapsies par velu. Un savu vainu atzit ir visgrutak, bet ja saks izmantot kodolierocus tad jau ta greksudze bus atkal par velu. Realli visi dara un tikai tad doma. Jauka parmaina butu ja butu otradi...
2 0 atbildēt

Krievi atbalsta Assadu Amerikāņi atbalsta Sīrijas nemierniekus, Turki vāc nost Kurdus un visam pa vidu Al Qaeda un Assada atbrīvotie radikālie elementi sauc sevi par nemierniekiem. tikmēr paiet gads un viena no Al Qaeda daļām pāriet renegade un rada ISIS kuri šauj gan pa Assadu gan pa nemierniekiem. tu mēģini te proagandēt to pašu veco nē bēgļiem un izšaut visus kuri Sīrijā taisa sūdus. tikai sūdus taisa gan Assads gan krievi

piedevām krievi nav nometuši nevienu bumbu uz Al Qaeda /ISIS darbības centriem. krievi tikai met bumbas uz pret Assadu vērstajiem spēkiem kuri ir būtībā tas pats kas Ukrainas nemiernieki. Sīrijā nemiernieki ir slikti Ukrainā, ja saprotu tevi pareizi un tava pro-krieviskā attieksme ir tāda arī Ukrainas jautājumā , Ukrainā nemiernieki ir labi. vai varbūt tomēr otrādāk? pilsoņu karš nesākas valstīs bez konflikta starp valdību un tautu.

nemēģini vienkāršot situāciju lasot ziņas un klausoties vienas puses viedokli. propaganda ir jāizsver pamatīgi, liekot abu pušu informāciju kopā un tikai tad izdarot secinājumus.

5 3 atbildēt

Ja japvienojas ar krieviju lai mes butu drošiba un nebutu terrorakti es piekritu.Bet kur viņi dabu tik daudz ak47 ja ak47 ir ražots krievija ... 

1 0 atbildēt

Vienkārši balsojat par Trumpu un viss būs labi.  emotion  emotion 

3 2 atbildēt
Es tiešām šaubos ka Boeing 737 lidmašīna kas ietriecās Pasaules Tirdzniecības Centrā izmaksā vien 100 tūkstošus . Tā izmaksā 50 miljonus , kā minimums . Get your facts right .
1 0 atbildēt

Tu vienkarši atbalsti citu valsti vai arī mēģini aizvainot kādu būdams uzkrītoš / neizglītots?

0 0 atbildēt

Man nav velmes kādam uzbrukt. TIešām nav. Bet ja kāds man ubruks es gribu lai man ir papildus varianti ka rīkoties. Ierocis tev nodrošina variantu "c" kad "a" un "b" nav derīgi.

Tev taisnība. Ne vienmēr ierocis nonāk labo rokās. Daudzi to izmanto sliktiem mērķiem, bet fakts ir ka ļoti daudzi cilveki izglābjas no izvarošanas, aplaupīšanas, nolaupīšanas un citām lietam pateicoties ierocim. Tikai tādēļ ka ir cilveki kas man vai citiem gribetu nodarīt ļaunu nenozīmē ka man jāatsakās no iespējas uz pašaizsardzību.

Jebkurā gadijumā noziedznieki neseko likumam un nekādi aizliegumi viņus neapturēs.

0 0 atbildēt

Personīgi es domāju ka par katru nogalināto eiropieti vajadzētu nošaut divtik musulmaņu neskatoties uz vecumu un dzimumu.

4 4 atbildēt

izvelc galvu no melnās dirsas! tad varbūt arī tu varēsi kaut ko izrakt emotion emotion  man tās pieturzīmes īpaši neuztrauz! tu laikam tikai tām vien pievērs uzmanību!? glups ruksis tu esi emotion

0 0 atbildēt

Sakarā ar Orlando kluba apšaudi izlēmu pacelt rakstu. Islāma valsts ar tās šūnām (kaujiniekiem), kas atrodas Eiropā un ASV apsola veikt vēl vairāk ubrukumu un vēl biežāk. Starpcitu es Donaldu Trampu vairs neuzskatu pa muļķi. Es iepriekš sekoju citiem kā vēl viena aita, aitu pulkā. Es nezinu vai ir vēl kāds politiķis / prezidentūras kandidāts kas ignorē politisko korektumu lai pateiku patiesību un risinātu problēmas.

0 0 atbildēt

Idiota raksts idiotu smadzenēm...  emotion  emotion 

2 2 atbildēt