local-stats-pixel fb-conv-api

«Patiesība par prostitūciju» jeb 7 mīti par šo profesiju, kas nav patiesi!29

500 17

Prostitūcija ir kā neārstējama slimība, kuru nevar iznīcināt. Prostitūtas ir bijušas vienmēr un ar katru gadu viņu paliek arvien vairāk un vairāk. Tāpēc arvien biežāk izskan fakti par prostitūtām, kas it nemaz neatbilst patiesībai.

500 17 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Meitenei nesanāk nauda jaunajam aifonam - sāka dot par naudu, īsāk sakot dzīve piespieda emotion 

42 0 atbildēt
Ceturtais mīts: Prostitūcija pasargā citas sievietes no izvarošanas. Ja šī būtu patiesība, tad nebūtu nekādu «Imantas pedofilu», mētelīšu virinātāju, raķetes pulētāju pie bērnudārziem un galvenokārt - izvarotāju. Šaubos gan vai pedofīliem interesē prostitūtas.
36 0 atbildēt

Patiesību par kādu profesiju, nodarbošanos var zināt tikai tas, kas pats ar to nodarbojies. Palasot šķiet, tādi dzelžaini aegumenti, itkā Matilde būtu gadiem uz stūra stāvējusi. Arguments, ka piespiež dzīve arī neiztur kritiku, jo visādos lielveikalos un ātrajās ēstuvēs vienmēr melnā darba darītājus vajag, tikai tur drātē 12 stundas dienā un maksā daudz mazāk.

27 1 atbildēt

Astotais mits- bijushas prostitutas ir labakas sievas...  Ka tu vilku nebarotu ,aizvien uz mezu skatisies.  emotion  Nedaudz padomajot ,var atrast no kurienes ,,mitam kajas aug,, ... ,to laikam izplata konkretaas sievas (bij. prost.)daudzdzivoklu majas kaimini- virieshi,sajusminati par vinjas gultas prasmem.

21 0 atbildēt

Ja tā ir profesija, tad būtu jābūt arī mācību iestādēm, kur to var apgūt.. vidējā profesionālā prostitūcijas arodskola, augstākais prostitūcijas institūts, prostitūtu vakarskola tām, kuras pa dienu strādā citu darbu, kamēr vēl nav apguvušas šo profesiju..

19 0 atbildēt

Prostitūcija ir nepieciešama - tā dažbrīd ir vienīgā iespēja vīrietim parūpēties par dzimumdzīvi, it sevišķi tas attiecas uz precētajiem vīriešiem, kuri visbiežāk sūdzas par remdenu dzimumdzīvi. Jā, profesija ir riskanta, bet pārsvarā visas labi atalgotās profesijas ir riskantas.

14 0 atbildēt

Matild, kā tu to visu tik labi zini ?  emotion  

12 0 atbildēt

Tiešām ačgārns raksts - cilvēku, kas par prostitūciju neko nezin, mītiski apgalvojumi par lietām, par kurām viņi neko nezina. Nelegālu prostitūciju jau padara tik bīstamu tieši kriminālā vide ap to, nevis otrādāk. Iespēja pelnīt daudz naudas īsā laikā pievelk ne jau to labāko auditoriju.

Un runājot, ka 1 no 1000 prostitūtām izvēlas šo darbu - vot tas ir mīts. Var pateikt, ka ir divu veidu sievietes - tādas, kuras nekad mūžā neko tādu nedarītu, un tādas, kurām tas nesag';adā morālas problēmas. Darbs grūts - bet tas ir darbs, un nav ko to visu mistificēt.

12 0 atbildēt

4. punktam drusku greiza argumentācija - jo ne virinātāji, ne bērnudārzu masturbētāji, ne arī pedofili nav prostitūtu klientūra. Tas gan nekādā veidā attiecīgo mītu nepadara patiesāku.

Labs raksts emotion

12 0 atbildēt

Katrs pelna kā māk.

12 0 atbildēt

Nevienam no šiem mītiem neticēju arī pirms izlasīju rakstu emotion

11 0 atbildēt
4 . kāds sakars prostitucijai ar pedofiliju
10 0 atbildēt

Manuprāt, vajadzētu legalizēt šo darbu.  Drošāk visiem,  gan klientiem, gan maukām. Uztaisa legalizētus bordeļus, ar veselības pārbaudēm utt. Pasaules vecākā profesija, vienmēr pastāvēs tā vai tā, vai tad nav labāk ka to visu kkā kontrolē? Izsaku līdzjūtību sievietēm, kuras tādā veidā pelna iztiku, bet nu world's a fucked up place, kur nu katrs nonāk tur nonāk.

8 1 atbildēt

Piedod, daļai NEPIEKRĪTU! Pat vairāk, nepatiesība... Daļa ir patiesa... Nezinu, varbūt esmu izredzētais(!?) , bet ir sanācis diezgan daudz patērzēt ar šīs profesijas pārstāvēm, ne kā klientam!  emotion  Biju bārmenis, naudas maisi izsauca meitenes,ne no Rumbulas gan...eskortserviss, tā saucamais. 

Lielākā daļa, ar ko parunājāmies, šo darbu izvēlējušās pašas, viņām tas patika! Gandrīz visām ir darbs pa dienu. Neliela statistika... 3. skolotājas! Bija valsts iestāžu darbinieces,t.sk., iekšlietu darbiniece utt. Gandrīz visas precējušās vai ir brūtgāni, dažai pat vīrs zināja, ar ko nodarbojas. Ar vienu sanāca tikties vairākas reizes, skaista, inteliģenta meitene, kurai tajā laikā bija līgavainis,tagad vīrs, satiekot pēc dažiem gadiem,ne kas nav mainījies-kadreiz aizlaižot pēc izsaukuma(vīrs gan nezinot).

Un par ģimenes attiecībām, ne visas SIEVAS vēlas ko mainīt! Var runāt visādos veidos! Par to varu galvot 100000000000%! Un pašas pasaka-ja gribi, ej pie maukām...

7 0 atbildēt

1. un 4. ir totāls bullshit...

1. Meitenei nesanāk nauda jaunajam aifonam - sāka dot par naudu, īsāk sakot dzīve piespieda. (Nokopēts no marlboro) Visbiežāk sievietes iet prostitūcija tāpēc ka vaiņām kaut ko vajag kaut ko ko viņas nevar atļauties piem. jaunu iPhone, jaunu mašīnu vai sazin vel ko, kaut gan bez tā visa var mierīgi iztikt un turpināt dzīvot.

4. Kāds sakars pedofīlijai ar prostitūciju, pedofīliem patīk bērni nevis pieaugušas sievietes...

5 0 atbildēt

Labs raksts emotion  emotion 

3 0 atbildēt
(1.)Kolosālas īsbiksītes meičai!SMUKI!emotion
2 0 atbildēt

Kāda velna pēc jāmaksā par to, ko var par velti dabūt ? Latvijā vietējās tak tādi zirgaģīmji. Viņām būtu jāmaksā večiem, lai tiktu paņemtas.

3 1 atbildēt

Neviens jau nesaka, ka prostitūcija ir slimība. Bet nekas īpaši labs arī tas nav.

2 0 atbildēt

Par 1. īsti nepiekritīšu. Latvijā sutenerisms ir aizliegts, likumīgi ar prostitūciju nodarboties var tikai individuāles. Un tā ka nav suteneru, tad prostitūtas (individuāles) pašas šķiro ar ko, kur, kā un par cik. Protams, ir dzirdēts, ka pa retam uzrodas kāds suteneru veidots "bordelis", taču tā pat ir dzirdēts, ka tādi tiek ātri atmaskoti un aizklapēti. 1. mīta aprakstā var piekrist tikai tam, ka šāda nodarbe patiešām ir bīstama, un ka nejau labas dzīves dzītas sievietes sāk sevi pārdot.

Un kā te vēl dažiem komentētājiem, arī man nav īsti skaidrs par 4., kāds sakars pedofīlijai ar prostitūciju?

1 0 atbildēt