local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par dzīvi cietumā50

1694 10

Apgāžam mītu par izvarošanu dušās! Cik tad gudri patiesībā ir ieslodzītie? Kāpēc nav labi tēlot varenos apsargus no filmām?

Tas viss šajā rakstā!

1694 10 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Par apsarga nogalināšanu tiek piespriesti vel papildus 5 gadi pie ieslodzījuma

Nav tā kā bišķ par maz, priekš slepkavības?

56 0 atbildēt

Pārlaidu acis, tie amīšu cietumi, manuprāt, savā ziņā nobāl no Krievijas, daļēji arī no Latvijas(senāku laiku) cietumiem. Labi, Amerikā ir kačāti nēģeri, bet īsti krievu zeki, pēc Rus cietumu apstākļos, manuprāt tādus ātri noliktu pie vietas.

Apsargi arī- runāt un abas attiecības ieslodzītajam nedrīkst ar viņu būt, bet vairāk jau sargi sadarbojās ar zekiem. Viss ir naudā. Viss. Godīgie sargi tur ilgi nenoturas.

Par tattoo- ir redzētas mašīnītes no bārdas dzenamā, ģitāras stīgas un vēl šā tā, tā kā no PS, kuram ir rotācijas elektromotoriņš uztaisīt tetovēšanas mašīnu nav baigais inženierijas meistardarbs. Par tinti- vēl mēdz taisīt no zābaku zolēm, zaberžot un karsējot un arī pievienojot urīnu.

Par cietuma dzīvi daudz maz objektīvu info var lasīt cietums.blog spot.lv un diezgan autentisks ir seriāls Зона. Yotubē pieejamas visas sērijas.

47 1 atbildēt

(*Patiesībā ir ļoti grūti kādu nodurt*)Nu nav tik grūti tik jāzin kur. Ja kaut bišķin zini anatomiju tad nazis ir pat ļoti efektīvs. Nazis atšķirībā no šaujam ierošiem nevar noķīlēties, tam nevajag patronas un tas ir vienmēr gatavs lietošanai

28 0 atbildēt

Bet dušā nomest ziepes tā, lai citi to redz, pārējie padomās - AWWW cik mīļi emotion

26 1 atbildēt

Pēc Huff Post datiem amerikā 2012. gadā bija ~1`570`000 ieslodzīto. Pat viens % no šī daudzuma ir 15`700, kas dod 1308 izvarotus ieslodzītos gadā - tie ir apmēram 3 ieslodzītie dienā. Nevarētu gan apgalvot, ka 3 izvarošanas dienā ir ļoti, ļoti reti. Protams, ka tas ir mazs skaitlis, ņemot vērā cik daudz ir cietumu. Tomēr, ja vienā cietumā izvarošana notiek vairāk kā trīs reizes mēnesī (iedomājies tas izvarotais esi tu)- nu vecīt tā jau ir liela problēma. Tā kā diemžēl pēdējais punkts ir nopietna problēma.

18 0 atbildēt

Paceļ rokas kas skatās Orange is the new black :D

9 0 atbildēt

ps 3 un xbox? man der emotion

9 3 atbildēt

Nezinu, kā viņi tur 50x dūra, mums pagastā tantuks pa pjani, ar vienu virtuves naža dūrienu mugurā, nolika pie miera civilvīru, tad šo apmazgāja, apģērba, un izsauca dakteri. Saka - nemostās vecais, ko nu? Dakters izraksta diagnozi - sirds mazspēja no ilgstošas dzeršanas. Izrādās, pavisam ne visus līķus lauku morgos rupīgi apskata, bet šoreiz anatomi to caurumu mugurā pamanīja gan.

Dakterim bija pamatīgs stress kādu mēnesi, kamēr komisijas šim draudēja noņemt diplomu, bet viss apgājās. Par tantuka likteni nezinu, šķiet, ka nosacīto iedeva.

4 0 atbildēt
Bezjedzigs raksts par asv cietumiem,latvija ir savadak.
5 1 atbildēt

domāju virsraksts ir maldinoš, tur bija japiemin ASV   

3 0 atbildēt

Sakārdināji. :D

2 0 atbildēt

1.nevis 61 reizi saduura,bet gan netiishaam pakrita ar nazi rokaas!

2 0 atbildēt

Interesants raksts! emotion

2 0 atbildēt

Tu apzinies, ka mēs neatrodamies ASV? 

Būtu mīļi tomēr pielikt virsrakstā norādi, ka rakstīts netiek par vietējiem cietumiem.

1 0 atbildēt

6.3% no 2 miljoniem, pieņemsim,  ir 126'000 ieslodzīto emotion

 

A tad sanāk, ka viņi ir homoseksuālisti, es ar veci nestumtos, kaut vai visass sievietes būtu izmirušas!!!

1 0 atbildēt

runājot par noduršanu Latvijas centrāl cietumā..... iespējammība to izdarīt ir 100%

0 0 atbildēt

sanāk, ka nokļūstot cietumā džeki labprātīgi paliek par gejiem? COOOOL emotion

0 0 atbildēt

Es laikam jau būšu sadists, ja teikšu, ka laba cietuma sistēma bija kā Prision Break Panamas cietumā, paši dara to kas jādara un ja kkas, apsargi šauj nost. emotion

0 0 atbildēt
Vispār jau neteikšu ka Latvijas cietumos ir bišķi savadāk, bet nu labi.....
0 0 atbildēt

Nomet ziepes, tiksi ownots emotion

0 0 atbildēt