local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par LESBIETĒM. Izrādās, ka viņas ir visur.75

787 29

Es neesmu lesbiete. Es vienkārši domāju, ka katrs piedzimst ar iespēju mīlēt abus dzimumus vienādi gan ar sirdi, gan ķermeni.

« 1  2  3 »
787 29 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Visas lesbietes kuras esmu redzējis izskatās pēc krokšiem. Galīgi ne tā kā porno emotion

51 2 atbildēt
Kapēc nevar pieņemt cilvēkus tādus kādi viņi ir? Vai tas ir ar likumu rakstīts ka jāmīl tikai pretējās dzimtes pārstāvji? Tipiska Latvija, necik daudz neatšķiras no Krievijas šajā jomā.
49 2 atbildēt

Man patīk lezbietes, bet ideāli būtu divas biseksuāles meitenes un es  emotion

44 1 atbildēt

atbilde: trīs sieviešu mīlestība emotion

15 0 atbildēt

Nu ko lai saka, Skaistas tās sievietes kā tādas... Un par faktiem, Tev taisnība... Zinu vairākas un visas sakarīgākie cilvēki...

13 0 atbildēt

Interesanti, ka lezbietes tiek visu laiku pieminētas un slavinātas, bet geji tiek noniecināti. Visai stulbi tas ir.

13 0 atbildēt
Tas ir pretdabiski.
21 10 atbildēt
Nu katrā ziņā kamer man neskrien virsū un neuzbāžas ar savu tā teikt izvēli, lai dara ko grib.
11 0 atbildēt

Lielākoties īstajām lezbēm ar vispārpieņemto seksīgumu maz kas kopīgs... BTW. ģērbušās neizteiksmīgi, melnā, īsiem matiem, kosmētiku lieto maz, bez izteikta ķermeņa utt. Aint no speciālists, just sayinemotion

10 0 atbildēt

esmu lesbiete, man po***.

11 2 atbildēt

Lesbietes ir,tas ir fakts.Geji ir,ari tas ir fakts.Ta bijis vienmer,ari fakts.Mes varam strideties lidz navei ,vai ta ir dabas kljuda,perversija,vai norma...nekas tamdelj nemainisies.Paliks ka ir.Jocigi,bet varbut ta ir jabut,ta ieplanots ?Cilveki tikai doma,ka visu kontrole,vada,attista un virza...un gandriz vienmer iebrauc tadaas auzaas...Un vienmer kaut kas it ka iejaucas un palabo situaciju,pieskata ,,vareno,,pasaules valdnieku,nelauj sataisit parak lielus meslus.   Varbut geji,lesbietes un,,normalji,, vajadzigi lai kaut cik kontroletu cilveces skaita palielinashanos...? Ka jus domajat ?      Tas tikai tadas pardomas,varbut kadam ir vel varianti ?

8 1 atbildēt

Pati izdomāji tos apgalvojumus? emotion Vai arī uzprasīji garāmgājēju domas Maskačkā?

9 4 atbildēt

God created Adam and Eve not Adam and Steve

9 4 atbildēt

Tas ir pretdabiski. Jebkuras dzīvības formas galvenā funkcija ir sevis atražošana. Jebkuras!!!! Sākot no visskākiem mikroorganismiem, augiem, dzīvniekiem un cilvēkiem. Divu viendzimumu savienība nevar sevi atražot, tāpēc tas ir pretadabiski, vai arī otrs, daba ir radījusi kļūdu un lai tā nevairoties rada homoseksualitātes fenomenu.

9 5 atbildēt
Dabiski lesbietes piedzimst ar x x y hromosomām (normāli ir x x), vīriešiem ir x y - kļūda DNS, Tas nozīmē, kā viņām ir iemaldījusies vīriešu hromosoma un viņām ir noslieces uz sievietēm. Nu, protams, ir tādas, kas tēlo - ku*es, īstenībā "īstas" lesbietes ir maz.
3 0 atbildēt

Divu vīriešu mīlestība emotion emotion

3 0 atbildēt
Nebūšu orģināls,bet teikšu-Man patīk sievietes,esmu lezbietis.emotion
2 0 atbildēt

Man ir viens jautājums visiem homo dzīvesveida piekritējiem, proti, ko jūs darīsiet vecumdienās, kad jums nebūs neviena pēcnācēja, kas jūs aprūpētu un palīdzētu?

Ir sanācis pavērot, kā dzīvo šādi homoseksuāli cilvēki, bieži vien partneri tiek maninīti biežāk nekā zeķes. Proti ir bieža partneru maiņa, šajos pārīšos regulāri kāds laiž pa kreisi utt. Seksuāli transmisīvās slimības daudzi no šī dzīvesveida piekritējiem saķer biežāk nekā iesnas, uz imūnsistēmu tas neeatstāj nekādu labo iespaidu. Paliekot vecākam atrast partneri ir aizvien grūtāk, jaunie vecos atgrūž utt, tādēļ arī ir liels risks vecumdienas pavadīt slimam un nevienam nevajadzīgam.

2 0 atbildēt
Neticēsi bet neprasās^^
1 0 atbildēt

"Ne visām ir smuks dupsītis un formīgas krūtis. Ir arī tādas parastākas"

Jā, jā, pārsvarā visas izskatās pēc resniem večiem ar īsiem matiem  emotion

2 1 atbildēt