local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība, kas slēpjas zem uzrakstiem.3

66 1

Kā jau daudzi būs pamanījuši labu laiku atpakaļ visi šie gudrie saīsinājumi E- aizstāti ar vēl gudrākiem un es pat teiktu nesaprotamākiem svešvārdiem, kurus sagādā pat grūtības izlasīt. Tad nu es apņēmos izskaidrot lielāko daļu šo "gudro vārdu", ko satur mums visiem tik pazīstamie enerģijas dzērieni. Šaubos vai jūs pirktu produktus uz kuriem būtu rakstīts: izraisa izkaisīto sklerozi un vēzi :D Šoreiz par upuri man krita DYNAMI:T Juice un Red Bull spēka dziras.

Tiem kam nav daudz spēka lasīt varu ieteikt jau uzreiz iet uz raksta beigām un aplūkot pašas ļaunākas no šīm vielām, varbūt liks tomēr arī aizdomāties.

66 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Šo vielu "kaitīgā" ietekme parasti tiek izmēģināta uz dzīvniekiem, tiem injicējot dozu, kas daudzkārt pārsniedz produktam pievienoto devu (bieži vien tā ir pat 1000 reižu lielāka). Tā tie rezultāti tiek iegūti. Salīdzinājumam, parastais sāls vai pat tik nekaitīga un vajadzīga viela, kā ūdens, ir nāvējošas, ja tiek pārsniegtas noteiktas normas - sālim ap 200g un ūdenim bija vairāk par 10 litriem. Protams, tas nenozīmē, ka pārtikas piedevas ir drošas un nekaitīgas, bet nav arī tik melnas, kā tiek mālētas. Cilvēka organisms ir unikāls - tas izvada nevēlamās vielas. Ir vielas, kas netiek izvadītas, kas uzkrājas un tad pēc pāris gadiem rodas veselības problēmas.

4 0 atbildēt

Man no šī mums visiem zināmajā kolā, un pat nevainīgākajā suliņā emotion

emotion 

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt